boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

arkadaşlar high profille low profil arsındaki fark sanırım high profilin yüksek olması.peki hangisi daha güzel daha seksi duruo.fikriniz nedir.

rica ederim.benim gögüs altı ölçüsü 70,ama ben hala şu konuya da diikkat etmeni istiyorum,low profil,high profil ve medium profil,farklı cc lerde sonuçlar aynı görüntü olabiliyo.mesela belki seninki 175 high profildir ve low profilde 250 ye denk geliyodur.

CNM BİZİM GİBİ ZAYIF VE ÜSTÜ DAR olanlarda zaten hıgh profil uygulanıyor. yani yükseklik fazla taban alanı az. diğerlerinde gittikçe taban yüzeyi genişliyor yükseklik azalıyor, yani taban alanı geniş olanları bizim gibi zayıf insanların daracık göğüs kafeslerine konulması pek uygun bir durum değil. yani o yüzden ben sanmıyorumki mariposa arkadaşın doktorunun hıghdan farklı bir boyut kullanmış olsun. yani sığmaz yanlardan fışkırır, hatanın bu konuda olacağını sanmıyorum ben. mariposa arkadaşım sen doktoruna kaç olduğunu sor ki bu konuda tereddütün kalmasın, deneyiminde artsın bu konuda. doktoralr hastalarının kayıtlarını tuttukları gibi hangi marrka hangi boy protez taktıklarına dair bilgileri saklamak zorundalar. mesela bir film seyretmiştim, kadını öldürüyorlardı kimlik tespiti için silikonlarının seri nosundan buluyorlardı kadının kim olduğunu:) pek iç açıcı bir örnek olmadı ama :))

bence boyut konusunda anlaşmazlık olmuş ve sorun burdan kaynaklanmış yada dual plan denen yöntemle alakalı bişi. çünkü ben kas altı oldum mesela 290 kondu doktorum kas üstü yapsaydık çok büyük dururdu dedi, tahminimce kas üstü yapsaydım şu anki boyutunda durması için 220 fln koyacaktı diye aklımda kalmış. seninki yarı kas altı yarı kas üstü diey nitelendirirsek 200 cc tekabül ediyor bana göre ve buda küçük yani.

ya banada hala büyük geliyor mesela 290 cc, benle aynı kiloda ve yaklaşık aynı göğüs kafesi boyutlara sahip olan arkadaşlarda ya memnun yada küçük diyorlar burda. beklentilerde önemli bana büyük geliyor ama arkadaşlarım normal diyor yani

arkadaşlar high profille low profil arsındaki fark sanırım high profilin yüksek olması.peki hangisi daha güzel daha seksi duruo.fikriniz nedir.

bence high profil daha güzel ve seksi duruyor
çünkü dik göğüsler oluyor ve asla yapay durmuyo
Heleki göğüs kafesi dar olanlarda mutlaka high profil kullanılmalı

CNM BİZİM GİBİ ZAYIF VE ÜSTÜ DAR olanlarda zaten hıgh profil uygulanıyor. yani yükseklik fazla taban alanı az. diğerlerinde gittikçe taban yüzeyi genişliyor yükseklik azalıyor, yani taban alanı geniş olanları bizim gibi zayıf insanların daracık göğüs kafeslerine konulması pek uygun bir durum değil. yani o yüzden ben sanmıyorumki mariposa arkadaşın doktorunun hıghdan farklı bir boyut kullanmış olsun. yani sığmaz yanlardan fışkırır, hatanın bu konuda olacağını sanmıyorum ben. mariposa arkadaşım sen doktoruna kaç olduğunu sor ki bu konuda tereddütün kalmasın, deneyiminde artsın bu konuda. doktoralr hastalarının kayıtlarını tuttukları gibi hangi marrka hangi boy protez taktıklarına dair bilgileri saklamak zorundalar. mesela bir film seyretmiştim, kadını öldürüyorlardı kimlik tespiti için silikonlarının seri nosundan buluyorlardı kadının kim olduğunu:) pek iç açıcı bir örnek olmadı ama :))

bence boyut konusunda anlaşmazlık olmuş ve sorun burdan kaynaklanmış yada dual plan denen yöntemle alakalı bişi. çünkü ben kas altı oldum mesela 290 kondu doktorum kas üstü yapsaydık çok büyük dururdu dedi, tahminimce kas üstü yapsaydım şu anki boyutunda durması için 220 fln koyacaktı diye aklımda kalmış. seninki yarı kas altı yarı kas üstü diey nitelendirirsek 200 cc tekabül ediyor bana göre ve buda küçük yani.

ya banada hala büyük geliyor mesela 290 cc, benle aynı kiloda ve yaklaşık aynı göğüs kafesi boyutlara sahip olan arkadaşlarda ya memnun yada küçük diyorlar burda. beklentilerde önemli bana büyük geliyor ama arkadaşlarım normal diyor yani

ben de oldum ben de oldum :))) bugun 4.gunum 275 high profile takildi bana da... sporcu sutyenle 80b'yi dolduruyorum, sisi inince kuculur mu bilmem ama keske kuculmese boyle iyiymis valla

kızlar bana 400 cc dedı doktor gercı ben kucuk olmasın keske bıraz daha buyuk olsaydı dıye soylenmıyım dedım bıraz beklentım fazla hasta resımlerıne bakıncada hep kucuk gogusler gercı gogsu hıc olmayan bırını evet tatmın edebılır ama benım gogus dokum var bu nedenle kas üstü takılcak ve omuzlarım felanda genıs ufak tefek bırıde degılm kaldırabılecegımı soyledı doktor rakam sızın soyledıklerınız yanında cok buyuk duruyor ama yabancı sıtelerde arastırdım da hep 400 450 cc lık protezler kullanılıyo tr de pek doktorlar buyuk tercıh etmıyor sanırım

bı de bısey sorcam kas altı konulunca protez sert olmuyormu gogusler sonucta ele kas gelır dıye dusunuyorum protez kasın altında cunku

merhaba 2 ay önce göğüs büğütme ameliyatı oldum.1.66 boyum kilom 53 göğüs altı ölçüm ise 73
175 cclik bir protez takıldı bana.Doktoruma büyük olmaması ve doğal olması için açıkcası ben çok uyarıda bulundum. Önceden protezin büyüklüğünü görüp göremeyeceğimi sormama rağmen amerliuat sırasında kendisi karar vereceğini söyledi.Çok güvendiğim ve başarılı bulduğum bir doktor olduğundan sonucun iyi olacağına inandım. Ameliyat sonrası hiçbir komplikasyon yaşamadım çok şükür ama şuanda boyutundan hiç memnun değilim ve ciddi bir depresyon içindeyim. Büyük olmasın dedim ama yaptırdığıma değecek bir sonuç olması için en azından 220cclik bir silikon takılması gerektiğini düşünüyorum.Şuanda 75b südyen anca doldurabiliyorum.Forumdan okuduğum kadarıyla da kimseye bukadar ufak takılmamış.Çevremdekiler yaptırdığıma değdiğini ve yanlış düşündüğümü söylüyorlar ama ben gözüme inananırım kesinlikle çok mutsuzum ve yaptırdığıma hiç değmedi.okuduğum kadarıyla 290 koydurup hala acaba olmadımı diye tereddütte olanlar var ben nasıl hiç memesiz bi dokuya takılan 175ccden tatmin olabilirim ki? 2. ameliyat istiyorum ama korkuyorum. Hiç böyle sebeplerden 2. ameliyat olmuş kişiler varmdır acaba görüşlerinizi bekliyorum.

Bende yaklaşık 3.5 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Uzun zaman araştırmış olmama rağmen işlerim yüzünden görüştüğüm günün sonrasında ameliyat oldum. Doktorum ameliyat öncesi 3 boyutlu fotoğraf çekerek olabilecek sonuçları ve görüntüleri gösteriyordu ama bu çalışma bende yapılamadı. Ameliyat fotoğraflarına bakarken doktorun benim düşündüğümden büyük göğüsler yaptığını farkettim ve ameliyata girmeden hemen önce ben büyük istemiyorum diye sızlandım :) Boyum 1.58 kilom 45 göğüs altı çevrem 70. İnce bir bele ve üst kısma sahibim. Göğüs dokum yok denecek kadar azdı. Bende silikonları görmedim. Ama ofis arkadaşım benden 20 gün önce ameliyat oldu ve 225-250 cc yuvarlak protez taktırdı. Daha ödemler inmeden bile bana küçük geldi. Bunuda paylaştım doktorumla. Ameliyattan çıktığımda bana kullanılan silikonların seri numaraları, markası ve modeli yazılı kılavuz teslim edildi. 295 cc high profil damla protez takılmış. Çok büyük geldi çünkü B cup olasını istemiştim C kup oldu. Doktorum ödemlerin inmesini beklememi söyledi. Ameliyattan 1.5 ay sonra aldığım 70c-75c (markaya göre ölçüler değişiyor) sütyenler şu anda büyük geliyor. Birçok kişiden ameliyattan 1 yıl kadar sonra göğüslerin küçük gelmeye başladığını duymuştum. Sanırım göğüslere alışılıyor o nedenle küçük geliyor diye düşünmüştüm. Ama ameliyat sonrasında ciddi bir ödem oluşuyor. Ödemlerin inmesi ve silikonların gerçek şekillerini almasıylada göze küçük gelmeye başlıyor.

Şu aşamada küçük geliyorsa bu durum daha sonrada değişmeyecek ama bana sorarsan 2ameliyat için çok erken. Ayrıca 2. ameliyatı düşünecek kadar mutsuz olmana çok üzüldüm. Belkide ben yaptıramadığım için ameliyat öncesi fotoğraflı çalışmayı şiddetle tavsiye ederim. Gelişmeleri bizlerle paylaşırsan çok sevinirim.

Bende yaklaşık 3.5 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Uzun zaman araştırmış olmama rağmen işlerim yüzünden görüştüğüm günün sonrasında ameliyat oldum. Doktorum ameliyat öncesi 3 boyutlu fotoğraf çekerek olabilecek sonuçları ve görüntüleri gösteriyordu ama bu çalışma bende yapılamadı. Ameliyat fotoğraflarına bakarken doktorun benim düşündüğümden büyük göğüsler yaptığını farkettim ve ameliyata girmeden hemen önce ben büyük istemiyorum diye sızlandım :) Boyum 1.58 kilom 45 göğüs altı çevrem 70. İnce bir bele ve üst kısma sahibim. Göğüs dokum yok denecek kadar azdı. Bende silikonları görmedim. Ama ofis arkadaşım benden 20 gün önce ameliyat oldu ve 225-250 cc yuvarlak protez taktırdı. Daha ödemler inmeden bile bana küçük geldi. Bunuda paylaştım doktorumla. Ameliyattan çıktığımda bana kullanılan silikonların seri numaraları, markası ve modeli yazılı kılavuz teslim edildi. 295 cc high profil damla protez takılmış. Çok büyük geldi çünkü B cup olasını istemiştim C kup oldu. Doktorum ödemlerin inmesini beklememi söyledi. Ameliyattan 1.5 ay sonra aldığım 70c-75c (markaya göre ölçüler değişiyor) sütyenler şu anda büyük geliyor. Birçok kişiden ameliyattan 1 yıl kadar sonra göğüslerin küçük gelmeye başladığını duymuştum. Sanırım göğüslere alışılıyor o nedenle küçük geliyor diye düşünmüştüm. Ama ameliyat sonrasında ciddi bir ödem oluşuyor. Ödemlerin inmesi ve silikonların gerçek şekillerini almasıylada göze küçük gelmeye başlıyor.

Şu aşamada küçük geliyorsa bu durum daha sonrada değişmeyecek ama bana sorarsan 2ameliyat için çok erken. Ayrıca 2. ameliyatı düşünecek kadar mutsuz olmana çok üzüldüm. Belkide ben yaptıramadığım için ameliyat öncesi fotoğraflı çalışmayı şiddetle tavsiye ederim. Gelişmeleri bizlerle paylaşırsan çok sevinirim.

Ameliyat sürecini ve görüşlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Burada yazılanlardan anlıyorum ki ben resmen en küçük silikonlu göğüslerle guiness rekorlar kitabına geçebilirim:) Benim gözüme küçük gelmesi zamanla alışmaktan,ödemin inmesi, memenin zamanla oturması vs gibi şeylerden değil ne yazık ki. Ameliyattan çıktığım gün farketmiştim ben bu durumu. Sargıların açılmasını bekledim. Sonrası zaten tam bir hayalkırıklığı ve bunalım. İnanın duygularım keşke biraz daha büyük olsaydı daha iyi olurdu değil. Resmen hiç bir yannıyla olmadı. Ameliyata giderken taktığım südyeni bugün hala takıyorum.Çevremdekiler tepkimin ve bu üzüntümün gereksiz olduğunu düşünüyor ama beni en iyi bu ameliyat geçirmişler anlar. Bir daha yaptırmaya çok çekiniyorum ama bunlarla da yaşamak istemiyorum. Keşke çıkarsalar eski göğüsssüz halime razıyım,çünkü bunları gördükçe bu mu olmuş hali deyip üzülüyorum. 220-250 cc gözüme az gözüktü diyenler var. 200'e razıydım ya. En azından 220 cc koyacak diye düşünüyodum.Doktorada söyledim ufak olsun 200-220 civarı dedim. Kafasına göre 175 takıvermiş. 175 gibi bir boyut heralde var olan göğüsü biraz daha büyütmek için vardı hiç yoktan var etmek için değil:KK43:(

Doktorun kim olduğunu söylemeyeyim. Çünkü insanlar buradan okuduklarından çok etkileniyor,kimsenin karar sürecini etkilemek istemem. Ameliyat sonrası bir komplikasyonla karşılaşsam tereddütsüz paylaşırdım.Kimseye tavsiye etmiyorum bu ismi,çok sıkıntı çektim diyerek. Ama doktorun bir konuda hakkını yiyemem. Yapılan cerahi müdahele ile ilgili bir sorun yaşamadım. Ne kanama oldu ne enfeksiyon. Uyumamla,uyanmam bir oldu .. Benim sorunum boyutla ilgili oldu sadece.Doktor kendine güvendiğinden beni anladığını düşündü heralde,oysaki burda tek hatası nekadar işini iyi biliyor olsa da, nasıl bir boyut istediğime dair daha çok soru sorup daha fazla yönlendirici olmalıydı.Ameliyatı yine aynı doktora yaptırmak konusunda tereddüttüm var. Bu seferde çok büyük yapabilir,yine beni anlamayabilir diye. Bir de benim protezimi ne kas altı ne kas üstü,ikisi arasında bir yere yerleştirdi.Fasya deniliyor sanırım ve bunu uygulayan çok kişi yok. Doktorun tekniğinden memnun kaldığım için biryanım da yine ona yaptırmak istiyor. Anestezi ekibiyle de sorun yaşamadım. Fakat başka doktorlara da danışacağım. Aklımda şuanda Tunç Tiryaki var görüşmek istediğim. Sizin önerdiğiniz doktorla da İstanbuda ise görüşmek isterim.

Bence söyle.doktordan memnun olmamak için illa cerrahi müdahale sonrasında bir komplikasyonla karşılaşmak gerekmiyor.hastasının ne istediğinden emin olmayıp,kafasına göre iş yapması,hastanın memnun olmaması da şikayet etmek için yeterince geçerli bir sebep.Bir ameliyat kolay olmuyor.Ne maddi ne manevi açıdan.Dişimiz tırnağımızdan arttırıp biriktirdiğimiz paramızla , herşeyi göze alıp bıçak altına yatıyoruz,şaka maka kesip biçiliyoruz.Ne için?Güzel sonuçlar almak için.Sonuç ne?Hüsran.Neden? Çünkü Kendi kafalarına göre yapıyorlar,hastanınne istediğini önemsemeden. Onlar için hergün yapılan sıradan bir iş olabilir,ama bizim için öyle değil.ben hastayı dinlemeyip kendi bildiğini okuyanlara çok kızıyorum....

Çok haklısın, yatıp kalkıp doktora da kızıyorum. Neden bana koyacağı protezi göstermedi detaylı açıklamadı diye. O söylemedi ama ben de boyut konusunda çok detaycı ve açıklama konusunda ısrarcı olmadım.Kendime de kızıyorum bu nedenle. Ameliyat olmaktan okadar korkuyodum ki, bi uyanıyım da anezteziden başka bir şey istemem diyodum.Sürekli anestezi ile ilgili sorular sordum. Bir de ben büyük göğüs istemiyorum diye uyardım. B cup dedim.En büyük korkum aşırı büyük doğal olmayan silikonlu göğüslü olmaktı. Küçüklüğünden yana korkum olmadı hiç. Burda hata bende. Ama deneyimsiz olan benim bunu 1 kere yaptırıyorum. Doktorsa 100lerce kere yapmış,küçük ama nekadar küçük nasıl bir boyut diye daha fazla detay isteyebilirdi benden. Sonuçta B cupında kendi içinde boyutları var. Ben ne istediğini anladım dedi bana ve anladı sandım. Ne bir resim gösterdi ne benden talep etti. Resmen cahilliğime geldi benimde.ısmini vermek istememin sebebi ise eminim ben elimde resimle gitseydim doktora istediğimi yapacak kadar başarılı olması. Bu forumda ben bi doktorla ilgili kötü bişey duysam sanırım vazgeçerim gitmekten. Ama ameliyatımı yapan doktoru ben halen tavsiye edebilirim, böylece belki ileride güzel memelere sahip olma ihtimalini birilerinin baltamış olurum. Burdan göğüs büyütme ameliyatı olacak arkadaşlara, boyut konusunda çok titiz olmalarını ve doktorlarına iyice danışmadan net bir iletişim kurmadan karar vermemelerini önererek başıma gelmiş şeyin bir başkasının başına gelmemesini önlemiş olurum diye düşünüyorum.

Çok haklısın, yatıp kalkıp doktora da kızıyorum. Neden bana koyacağı protezi göstermedi detaylı açıklamadı diye. O söylemedi ama ben de boyut konusunda çok detaycı ve açıklama konusunda ısrarcı olmadım.Kendime de kızıyorum bu nedenle. Ameliyat olmaktan okadar korkuyodum ki, bi uyanıyım da anezteziden başka bir şey istemem diyodum.Sürekli anestezi ile ilgili sorular sordum. Bir de ben büyük göğüs istemiyorum diye uyardım. B cup dedim.En büyük korkum aşırı büyük doğal olmayan silikonlu göğüslü olmaktı. Küçüklüğünden yana korkum olmadı hiç. Burda hata bende. Ama deneyimsiz olan benim bunu 1 kere yaptırıyorum. Doktorsa 100lerce kere yapmış,küçük ama nekadar küçük nasıl bir boyut diye daha fazla detay isteyebilirdi benden. Sonuçta B cupında kendi içinde boyutları var. Ben ne istediğini anladım dedi bana ve anladı sandım. Ne bir resim gösterdi ne benden talep etti. Resmen cahilliğime geldi benimde.İsmini vermek istememin sebebi ise eminim ben elimde resimle gitseydim doktora istediğimi yapacak kadar başarılı olması. Bu forumda ben bi doktorla ilgili kötü bişey duysam sanırım vazgeçerim gitmekten. Ama ameliyatımı yapan doktoru ben halen tavsiye edebilirim, böylece belki ileride güzel memelere sahip olma ihtimalini birilerinin baltamış olurum. Burdan göğüs büyütme ameliyatı olacak arkadaşlara, boyut konusunda çok titiz olmalarını ve doktorlarına iyice danışmadan net bir iletişim kurmadan karar vermemelerini önererek başıma gelmiş şeyin bir başkasının başına gelmemesini önlemiş olurum diye düşünüyorum.

canım senin şu anki ölçün ne? kaç beden sütyen kullanıyosun. benim gögüs çevremi sormuşsun.77 cm.

canım senin şu anki ölçün ne? kaç beden sütyen kullanıyosun. benim gögüs çevremi sormuşsun.77 cm.

nasıl oluyor bu:KK43: 255cc mi 275 cc mi öyle bir şey dememiş miydin sen bana? benimkinden epeyce fazla. Benim göğüs çevrem 85 cm. 75 B beden kullanıyorum.Ben yanlış ölçüyorum heralde. Çünkü inanın çok küçük gözüküyorlar.

KALEM1981in 77 cm dediği göğüs altı ölçüsü sanırım
Sen yanlış ölçmüyorsun

z£yn€p;12679224 .!.:
Sen yanlış ölçmüyorsun

yok göğüs altı ölçüsü için 70 cm demişti.
ya buraya bir başlık açılsa da herkes göğüs altı ölçüsünü,göğüs çevresi ölçüsünü ve protez büyüklüğünü yazsa. İleride bu operasyonu geçirecekler için baya bir faydalı olur boyut için fikir açısından. Ben yeni olduğum için bilmiyorum nasıl açılıyor.Tabi belirtmekte fayda var şukadar cc şukadar göğüs çevresi yapar diye bir şey asla söylenemez. Kişinin göğüs altı ölçüsüne,göğüs kafesi genişliğine,boyuna kilosuna değişiyor. Ama genel bir fikir yaratabilir..

mariposa05 canım açtım konuyu
hadi biz yazmaya başlayalım ölçülerimizi :)

z£yn€p;12679224 .!.:
Sen yanlış ölçmüyorsun

yok gögüs altı 70,gögüs çevresi.77 ,sizin dediğiniz şey insanlara çok fazla fikir vermeyebilir bence..çünkü her insanın gögüs dokusuna,gögüs kafesi şekline,genişliğine göre protez farklı bir şekil alıyo..

yok gögüs altı 70,gögüs çevresi.77 ,sizin dediğiniz şey insanlara çok fazla fikir vermeyebilir bence..çünkü her insanın gögüs dokusuna,gögüs kafesi şekline,genişliğine göre protez farklı bir şekil alıyo..

haklısın herkese farklılık gösterir. bunu da o başlık altında belirtmeliyiz. aşağı yukarı ortalama bir fikir olur diye düşünmüştüm ben çok çektiğim için bu konuda. Bu arada senin 77den fazladır mutlaka kalem1981cim. yada benim henüz 2 ay oldu fazla dik tam yumuşamadı biraz daha küçülcektir.şuan oyüzden 85 gibi bir ölçü alıyorumdur. Görüntüde küçük ama :KK43:

Canım ben anlamıyorum ya.Benim boy 174 kilo 53-56 arası.Göğüs çevrem 80. 290cc t5akıldı.sen benden daha minyonsun.Göğüs çevrende dar bana göre.kafam iyice çorba oldu.Büyüklüğü neye göre karar veriyorlar valla ben anlamadım yavfisfisfis

ileride yaptıracağım 2. ameliyatım için doktor araştırıyorum. Forumda okuduklarımdan en çok adı geçen doktorlar Naci Çelik, Barış Çakır, Tuğrul Turan, Teoman Doğan.Ben bir de Tunç Tirtaki'yi duymuştum. Bu isimlere ekleyebilceğiniz başka doktorlar var mı acaba?

X