- 26 Aralık 2007
- 210
- 7
- 33
çok sağol zeynepçim..ben telefonda konuşmuştum kendisiyle ama pek yeterli olmadı tabi:)) tuğrul turanın yönteminin ağrısız ve kanamasız olduğunu duymuştum kas üstü yapıyor ve de bildiğim kadarıyla...meme dokum buna elverecek mi bilmiyorum ama..bir de yuvarlak yapıyormuş dekolte olsun diye..kas zarı altı yapıyor mu acaba?? bir de neden bu yöntem çok iyi bir yöntemse diğer doktorlar da uygulamaya çalışmıyor?? ve hangi marka protez takıyor?? bir de şehirdışından geleceğim için kaç gün yeterli olur tüm işlemler için??..off çok oldu galiba:))
Çok değil canım istediğini sor, biz birbirimize yardımcı olmak için burdayız :)
Benimde meme dokum azdı, kasüstü oldum ve çok doğal duruyor
En önemlisi ağrı sızı çekmedim
Gerekirse kasaltıda yapıyor
Kasüstü yapmasını şöyle açıklıyor Tuğrul Bey:
Kasüstü yapmaya elverişli bi vücutta niye kası keselim ki diyor
Bu yöntemi niye başka doktorlar uygulamıyor demişsin
Çünkü kasüstünde protez uygun yerleştirilmezse silikon portakal gibi çıkıverir, dolayısıyla hiç doğal bi görüntü olmaz, yani kasüstü hatayı affetmez
Zaten Tuğrul Bey'in göğüs ameliyatlarındaki başarısı aşikar
Sanırım mentor kulanıyordu, ben sormadım hangi marka protez kullanıyorsunuz diye
Bende şehirdışından gelmiştim ve 1 hafta yeterli olmuştu, hatta bu süre içinde bi güzelde gezmiştim İstanbul'u :)
2 eylülde görüştüm, 3 eylülde ameliyat oldum, 8 eylülde de sargılarım alınıp sütyenimi takmıştım, o gün geri dönmüştük