konuyla alakalı bende yazayım bari :)))
1.68 boy,
55 kilo,
meme altı kesisi,
390 cc high profil mentor damla protez...
sizleri duydukça ben endişelenmeye başlıyorum çok mu küçük oldular acaba diye
1.75, 60
300cc damla protez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuyla alakalı bende yazayım bari :)))
1.68 boy,
55 kilo,
meme altı kesisi,
390 cc high profil mentor damla protez...
canım göğüs kafesinin kapasitesi ile alakalı bi durum bu..birde vücut yapın omuzlar bel vs..sen oldunmu olacakmısın?sizleri duydukça ben endişelenmeye başlıyorum çok mu küçük oldular acaba diye
1.75, 60
300cc damla protez
yada şöyle sorayım foto yükledinmi?fikir verebiliriz :)canım göğüs kafesinin kapasitesi ile alakalı bi durum bu..birde vücut yapın omuzlar bel vs..sen oldunmu olacakmısın?
aynen profil önemliyms zaten cünkü mm oynuyor taban genişlikleri faklı oluyor internette var ölçüleri banada doktor göstermişti yoksa mod. yapacaktı allahtan poflleri ögrenmstm burdaBirde cc ye takilmayin kizlar o kadar,profil de cok onemli.
canım göğüs kafesinin kapasitesi ile alakalı bi durum bu..birde vücut yapın omuzlar bel vs..sen oldunmu olacakmısın?
Aynen canim, bende moderate dusunuyordum ya iyi ki de arkakdasimi dinleyip high yaptirmisim.aynen profil önemliyms zaten cünkü mm oynuyor taban genişlikleri faklı oluyor internette var ölçüleri banada doktor göstermişti yoksa mod. yapacaktı allahtan poflleri ögrenmstm burda
geçmiş olsun..o zaman görüntü seni memnun etmedi..resim yok sanırım2 ay önce ameliyat oldum
valla haklısın aslında dikkatli olmak lazımKizlar, artik resim yuklemeyen arkadaslari izlemeye almicam bundan sonra. Lutfen kimse kusmesin.Gecen kocama gostericem ikna etmek icin yazan bir uyeden resim istemistim simdiki halini ,gondermedi,ortadan da kayboldu.
Merhaba şu anda çok biçim siz duruyorlar sonra düzelicegini söylüyorlar meme uçları hafif aşşagıda gibi üst taraf çok şiş sizin iki ay olmuş durum nasıl? Bide arkadaşlar bu Kore'den ne zaman kurtulucam :/2 ay önce ameliyat oldum
Merhaba şu anda çok biçim siz duruyorlar sonra düzelicegini söylüyorlar meme uçları hafif aşşagıda gibi üst taraf çok şiş sizin iki ay olmuş durum nasıl? Bide arkadaşlar bu Kore'den ne zaman kurtulucam :/
Canım resmin varsa beni izler misin? Görmek isterim, çünkü pişman olmak istemiyorum keşke daha büyük olsaydı demek istemiyorum .çok teşekkürler canımCanim benimde boyum 176 yanlis hatirlamiyosam gogua alti olcum de sana benzerdi. 400cc yuvarlak takildi suan 1 yilim dolmak uzere hic buyuk degil cok normal durdu keske daha buyuk olsaymis diyorum.
sanırım benim kadar küçük taktıran yok.
benim boyum 1.58. kilom ameliyat öncesi 50-51 civarlarındayken şu anda 48 e düştüm. yaşadığım strese bağlıyorum kilo kaybını. minyon bir yapım var anladığınız üzere. omuzlarım dar ve göğüs dokum hiç yoktu. bana 215 cc damla high profil takıldı. ameliyat öncesi doktorumla defalarca görüştük. her seferinde "çok büyük olmasın doğal dursun" dediğime pişmanım şu an. doktorum da bana zaten çok büyük koyamam diyordu ama şişlikler indikten sonra bu kadar küçüleceğini de düşünmemiştim. Sonuç olarak eskiden dümdüz tahta olan göğüslerim şu an evet var allaha şükürler olsun. yoktan var edildi yani. ama hala küçük göğüslü bir kadınım. desteksiz 75 taktığımda, eskiden destekli 75 taktığımdaki görüntü oluyor. şikayetçi olmak beğenmemek istemiyorum çünkü henüz 1 buçuk ay oldu. şükretmezsem bunları da kaybederim (allah korusun) diye bür düşüncem var. ama evet az daha büyük olabilir miydi diye içim içimi yemiyor değil...
Kesinlikle yaptirmisken tam olsun 300 üzeri hatta 350 üzeri eger meme dokun yoksa, varsa 350 yeter ya zaten cup olarak soruyo doktorlar cc olarak degil C de yada full C yada D, bende full C oldu goguslerim D bile oluyor rahatlikla full C, D ye yakin oluyormusVallahi şu 300 üstü cc yi duya duya ben de öyle istemeye karar verdim.
Ayni bendede oyle olmus 400 takmis kötü durmus 385 koymus ki benim boyum 157 kilom 46 kas alti 385 cc yuvarlak high profil takildibenim boyum 180 kilom 62 en büyük 410cc denemiş doktorum ama derim ince gelmiş.385cc takmış. bide cidden zayıfım sende kesinlikle 350 üzeri olsun zaten doktorun bir kaç örnek getiricek ve ameliyat sırasında deniycek. ama sınır olarak 350 ve üzeri belirlemelisin senin boyun ve kilon bunu kaldırır
canım ben açıkçası ne olacağımı veya ne olmak istediğimi bilmiyorum daha dolgun ve doğal hangisiyse öyle oliiim dicem;(Kesinlikle yaptirmisken tam olsun 300 üzeri hatta 350 üzeri eger meme dokun yoksa, varsa 350 yeter ya zaten cup olarak soruyo doktorlar cc olarak degil C de yada full C yada D, bende full C oldu goguslerim D bile oluyor rahatlikla full C, D ye yakin oluyormus
Kizlar, artik resim yuklemeyen arkadaslari izlemeye almicam bundan sonra. Lutfen kimse kusmesin.Gecen kocama gostericem ikna etmek icin yazan bir uyeden resim istemistim simdiki halini ,gondermedi,ortadan da kayboldu.