boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

boy ve kiloyla alakası ne benim de 1.65 59 kiloyum ne yani istedeigim ölcüde olmaz mı zaten benim göğüslerim çok küçük degıl daha büyük olsun ki işe yarasın

merhaba zeynep.ben pazartesi günü ameliyat olucam doktora anlatmaaya çalıştım ama ısrarla 260 cc olucak diyo.nedense banada çok küçük geliyor.52 kiloyum 165 boyum we 82 sırt ölçümm çok mutsuzum şuanda ne yapabilrimm biriniz yardım edin banaa =((

mrb seraprbn .. amelıyat olmana sevındım oncelıkle şimdiden hayırlı olsun :).... bende gecen hafta görusmeye gıttım 245 cc 250 cc ve en fazla 275cc olabılırmiş. doktorum amelıyat sırasında hangısı olursa denıycekmıs ama bende cok kucuk buldum en azından 280cc yada 300cc ıstıyodum ama ısrar etmedım daha gun almadık bıkere daha soyluycem ıste ama boy ve kıloyla alası yok bence anlamadım yanı ...bende kucuk olsun ıstemıyorum .

merhaba zeynep.ben pazartesi günü ameliyat olucam doktora anlatmaaya çalıştım ama ısrarla 260 cc olucak diyo.nedense banada çok küçük geliyor.52 kiloyum 165 boyum we 82 sırt ölçümm çok mutsuzum şuanda ne yapabilrimm biriniz yardım edin banaa =((

.simdiden hayirli olsun canim.hic stres falan yapma korkulacak bisey yok.kas ustumu 260 cc yoksa altimi baska bir doktora git diyecem ama pazartesi ameliyatin varmis hayirlisi canim:KK16:

göğüs dokum az, damla silikon, dual plan yöntemiyle olacak. 300 cc civarında... 75Ayım,dolu dolu b cup olur mu ameliyattan sonra?

merhaba seraprbn bugun salı.pazartesı amelıyat lucam dıye yazmıstın.ınsallah amelıyatın ıyı gecmıstır.bızıde bılgılendır....sımdıden hayırlı olsun

gecmıs olsun

merhabalar.21 aralıkta bende ameliyat oluyorum.doktorum bana 285-300gr arası sana uygun olur dedi.forumda okuduğum gibi cc mevzusu geçmedi.sanırım ameliyat öncesi kendisini arayıp detaylı bilgi almakta fayda var.ama buradan okuduklarımdan yola çıkarak 300 cc isteyeceğim.boyum 1.65 kilom 63.omuzlarım çok geniş bel kısmı kavıslı,300 iyi durur gibi.mentor olacak protezim kas altında meme altı kesisi ile ve yuvarlak ama ameliyat esnasında damlada da karar kılabilirim dedi.sporcu sütyenini ameliyat öncesi biz kendimiz mi alacağız yoksa dr taktığı proteze göre kendi mi verecek?bunu sormaya çekiniyorum.birileri cvp larsa sevinirim..

merhaba,
bende önümüzdeki hafta Dr. Ahmet Seyhana meme büyütme ameliyatı olacağım. Herşey çok içime sindi ama tek kafamı kurcalayan kac cc olacağı? ahmet bey size kac cc ve hangi yöntemle yerleştirdi? boy ve kilonuz? bende gazide olacağım. ben çokbüyük istemediğimi doğal ve çok belli olmayacak şekilde olmasını istediğimi söledim. boyum 1.60 kilom 52 ahmet bey bana ısrarla 250 denetti iki gittiğimdede ama bana büyük geldiler. 200 dedik en son ama deneyecek tabiki ameliyatta ben 200 ü geçmemesini rica ettim ama yanlışmı yaptım acaba burdaki yorumları okuduktan sonra arayıp 250 ye kadar denemesini isteyeceğim sanırım. benim hiç yok değil meme dokum var ve kas üstüne konulacak. çok yakın bir aile dostumuzda emekli estetik doktoru oda bana ısrarla 200 den fazla koydurma ilerde sarkma ucunun düşmesi gibi problemlerle çok karşılaşılıyor dedi ama 180nin altınada inme yaptıordığına değsin dolgun olsun dedi... burdaki yazılarda270 leri 300 leri okuyunca kafam acayip karıştı. çevremdekilerinde bir kısmı sakın büyük yaptırma bir kısmıda olmuşken dolgun olsun kucuk olmasın falan diyorlar... bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

cnm bnm de dün oldum boyum 1 60 kilom 51 bana 250 demişti kasaltı damla ay gözüme orada çok büyük gelmişti hatta sütyen koymuştum yok dedim 235 yada 225 olsun sonra girdim çıktım 260 koymuş 2. günüm doğal büyüklüğü iyi ne çok abartı nede çok küçük şimdi şişler inş. dahada küçük olmazlar tabii sen doktoruna güven vw 250 den az koydurma eğer kasaltı olcaksa derim örnek bnm en kısa sürede resim çekip koycam bakarsın oradan

ya kızlar bendort gun once ameliyat oldum, bunlar cok kocaman oldular okuduklarımdan anladıgım kadarıyla inecekler ama bide top gibi ayrı ayrı duruolar sizin de ölemi oldu yaa:KK43: bide benim doktorum ameliyatın ertesi günü hemen sargıları cıkarıp sporcu sütyeni taktırdı.siz ne zaman sargıları çıkartmıştınız??

tatlım foto ekle de bi bakalım..benimkiler top gibi olmamıştı ilk günlerde ama herkeste aynı olmuyor iyileşme süreci zamanla ödemlerin indikçe güzelleşir ve yakınlaşırlar.
ya kızlar bendort gun once ameliyat oldum, bunlar cok kocaman oldular okuduklarımdan anladıgım kadarıyla inecekler ama bide top gibi ayrı ayrı duruolar sizin de ölemi oldu yaa:KK43: bide benim doktorum ameliyatın ertesi günü hemen sargıları cıkarıp sporcu sütyeni taktırdı.siz ne zaman sargıları çıkartmıştınız??

tamam yarın ekliyim bi bakın doktor incek die protez yukarda şimdi dio ama ben de merak ettim herkesinmi ole acaba diye burcu seninkiler süper canım ya kaç cc senin canım?

İnerler canım benim merak etme hiç içini rahat tut :) benimkiler 310 gram beğenmene çok sevindim tatlım :)
tamam yarın ekliyim bi bakın doktor incek die protez yukarda şimdi dio ama ben de merak ettim herkesinmi ole acaba diye burcu seninkiler süper canım ya kaç cc senin canım?

İnerler canım benim merak etme hiç içini rahat tut :) benimkiler 310 gram beğenmene çok sevindim tatlım :)

inşallaahh:) belli dolu dolu maşşallah nazar değmesin sakınnn. benimki 300 cc sen taktırmadan once kac kıloydun canm boyun kaç? bide meme dokun varmıydı? çok soru sordum ama simdi senle mukayese edıorum kendımı:p seninkiler gbi dogal olsun ama cok da buyuk olmasın isteklerini ameliyat olduktan sonrda dılekler zinciri şeklinde sıralayan tek kişi de benim heralde olan oldu artık sonuçlara bakıcaz:)

bana göre benimkiler ameliyat olmadan önce çok küçüklerdi canım ama doktorum senin memen var demişti :KK70: boyum 175 cm kilom da 61 62 değişiyo.senin meme dokun ne kadardı?
inşallaahh:) belli dolu dolu maşşallah nazar değmesin sakınnn. benimki 300 cc sen taktırmadan once kac kıloydun canm boyun kaç? bide meme dokun varmıydı? çok soru sordum ama simdi senle mukayese edıorum kendımı:p seninkiler gbi dogal olsun ama cok da buyuk olmasın isteklerini ameliyat olduktan sonrda dılekler zinciri şeklinde sıralayan tek kişi de benim heralde olan oldu artık sonuçlara bakıcaz:)

bana göre benimkiler ameliyat olmadan önce çok küçüklerdi canım ama doktorum senin memen var demişti :KK70: boyum 175 cm kilom da 61 62 değişiyo.senin meme dokun ne kadardı?

benim hiç yoktu canım, dümdüzde değildi ama basık bi görüntüsü vardı.bu yüzden de high profil protez kondu tatlım.
seninkler de ilk takıldığında ayrıklarmıydı canım?

benim meme arası mesafem iyiydi canım..ama bu seni yanıltmasın..bburda çoğu arkadaş ilk ameliyat olduklarında çok ayrık olduğundan sonra yumuşadıkça birleştiklerinden bahsediyor:KK66:
benim hiç yoktu canım, dümdüzde değildi ama basık bi görüntüsü vardı.bu yüzden de high profil protez kondu tatlım.
seninkler de ilk takıldığında ayrıklarmıydı canım?

Öncelikle çok geçmiş olsun ve güle güle kullan :)) Protezin yukarda durması konusunda rekor bende :)) üzülme ben 18. gün fotolarımı koymuştum. panik halde neden böyle diye söyleniyordum. eksik olmasınlar arkadaşlar destek oldu ve zamanla geçer düzelir dediler ve dedikleri çıkıyor. 1. ay foto koydum sanıyorum yavaş yavaş yerine oturuyor protez. şimdi 41. gün ve gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. eminim seninde öyle olacaktır. içini ferah tut. bana doktorum ısrarla masaja devam etmemi istedi. özellikle yukarıdan aşağıya doğru inan ki işe yarıyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun ve güle güle kullan :)) Protezin yukarda durması konusunda rekor bende :)) üzülme ben 18. gün fotolarımı koymuştum. panik halde neden böyle diye söyleniyordum. eksik olmasınlar arkadaşlar destek oldu ve zamanla geçer düzelir dediler ve dedikleri çıkıyor. 1. ay foto koydum sanıyorum yavaş yavaş yerine oturuyor protez. şimdi 41. gün ve gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. eminim seninde öyle olacaktır. içini ferah tut. bana doktorum ısrarla masaja devam etmemi istedi. özellikle yukarıdan aşağıya doğru inan ki işe yarıyor.

ben yeni üye oldugum için fotograflarınızı goremıorum tatlım.ama cok sagol inşallah gecsin gitsin dayanılcak gibi değil herkesin bole sancılı geçmio onu da bılıorum bu ameliyatı olmayı düşünen arkadasları kotu etkılemek ıstemem ama benim sürecimde bole ılerlıo işte.diklik buyukluk guzellik bunlara kafa yoramıorum artık bıle su acılarım bı geçse:KK43: göğüs kafesinizde bır parcalanmıs hissi sizdede oldumu nefes darlığı falan?

ben yeni üye oldugum için fotograflarınızı goremıorum tatlım.ama cok sagol inşallah gecsin gitsin dayanılcak gibi değil herkesin bole sancılı geçmio onu da bılıorum bu ameliyatı olmayı düşünen arkadasları kotu etkılemek ıstemem ama benim sürecimde bole ılerlıo işte.diklik buyukluk guzellik bunlara kafa yoramıorum artık bıle su acılarım bı geçse:KK43: göğüs kafesinizde bır parcalanmıs hissi sizdede oldumu nefes darlığı falan?

her nefes alış gögüs kafesini şişiriyor diye ağrı yapıyordu. ben çözümü kısa ama sık nefesle çözmeye çalıştım. kendimce ağrıyı hafifletecek yöntemler bulmaya çalıştım. ama bunların hepsi 2 hafta sonra geçiyor. onra görsellik ön plana çıkıyor. ağrı geçi sıra şişliklerde diye. Yine herşeyin ilacı zaman. Resimlerime bakarsan 18. gün ile 1. ay arasındaki farkı görebilirsin. içini rahat tut. hepsi geçici :) ilk haftayı atlatmışsın şimdi son düzlük böyle düşün. bu haftayıda bitirince ağrı kalmayacak. :KK66:

X