Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba zeynep.ben pazartesi günü ameliyat olucam doktora anlatmaaya çalıştım ama ısrarla 260 cc olucak diyo.nedense banada çok küçük geliyor.52 kiloyum 165 boyum we 82 sırt ölçümm çok mutsuzum şuanda ne yapabilrimm biriniz yardım edin banaa =((
merhaba zeynep.ben pazartesi günü ameliyat olucam doktora anlatmaaya çalıştım ama ısrarla 260 cc olucak diyo.nedense banada çok küçük geliyor.52 kiloyum 165 boyum we 82 sırt ölçümm çok mutsuzum şuanda ne yapabilrimm biriniz yardım edin banaa =((
merhaba,
bende önümüzdeki hafta Dr. Ahmet Seyhana meme büyütme ameliyatı olacağım. Herşey çok içime sindi ama tek kafamı kurcalayan kac cc olacağı? ahmet bey size kac cc ve hangi yöntemle yerleştirdi? boy ve kilonuz? bende gazide olacağım. ben çokbüyük istemediğimi doğal ve çok belli olmayacak şekilde olmasını istediğimi söledim. boyum 1.60 kilom 52 ahmet bey bana ısrarla 250 denetti iki gittiğimdede ama bana büyük geldiler. 200 dedik en son ama deneyecek tabiki ameliyatta ben 200 ü geçmemesini rica ettim ama yanlışmı yaptım acaba burdaki yorumları okuduktan sonra arayıp 250 ye kadar denemesini isteyeceğim sanırım. benim hiç yok değil meme dokum var ve kas üstüne konulacak. çok yakın bir aile dostumuzda emekli estetik doktoru oda bana ısrarla 200 den fazla koydurma ilerde sarkma ucunun düşmesi gibi problemlerle çok karşılaşılıyor dedi ama 180nin altınada inme yaptıordığına değsin dolgun olsun dedi... burdaki yazılarda270 leri 300 leri okuyunca kafam acayip karıştı. çevremdekilerinde bir kısmı sakın büyük yaptırma bir kısmıda olmuşken dolgun olsun kucuk olmasın falan diyorlar... bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
ya kızlar bendort gun once ameliyat oldum, bunlar cok kocaman oldular okuduklarımdan anladıgım kadarıyla inecekler ama bide top gibi ayrı ayrı duruolar sizin de ölemi oldu yaa bide benim doktorum ameliyatın ertesi günü hemen sargıları cıkarıp sporcu sütyeni taktırdı.siz ne zaman sargıları çıkartmıştınız??
tamam yarın ekliyim bi bakın doktor incek die protez yukarda şimdi dio ama ben de merak ettim herkesinmi ole acaba diye burcu seninkiler süper canım ya kaç cc senin canım?
İnerler canım benim merak etme hiç içini rahat tut :) benimkiler 310 gram beğenmene çok sevindim tatlım :)
inşallaahh:) belli dolu dolu maşşallah nazar değmesin sakınnn. benimki 300 cc sen taktırmadan once kac kıloydun canm boyun kaç? bide meme dokun varmıydı? çok soru sordum ama simdi senle mukayese edıorum kendımı seninkiler gbi dogal olsun ama cok da buyuk olmasın isteklerini ameliyat olduktan sonrda dılekler zinciri şeklinde sıralayan tek kişi de benim heralde olan oldu artık sonuçlara bakıcaz:)
bana göre benimkiler ameliyat olmadan önce çok küçüklerdi canım ama doktorum senin memen var demişti boyum 175 cm kilom da 61 62 değişiyo.senin meme dokun ne kadardı?
benim hiç yoktu canım, dümdüzde değildi ama basık bi görüntüsü vardı.bu yüzden de high profil protez kondu tatlım.
seninkler de ilk takıldığında ayrıklarmıydı canım?
hmmm her geçen gün psikolojimde memişlerimde düzzelir insallaahh
tamam yarın ekliyim bi bakın doktor incek die protez yukarda şimdi dio ama ben de merak ettim herkesinmi ole acaba diye burcu seninkiler süper canım ya kaç cc senin canım?
Öncelikle çok geçmiş olsun ve güle güle kullan :)) Protezin yukarda durması konusunda rekor bende :)) üzülme ben 18. gün fotolarımı koymuştum. panik halde neden böyle diye söyleniyordum. eksik olmasınlar arkadaşlar destek oldu ve zamanla geçer düzelir dediler ve dedikleri çıkıyor. 1. ay foto koydum sanıyorum yavaş yavaş yerine oturuyor protez. şimdi 41. gün ve gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. eminim seninde öyle olacaktır. içini ferah tut. bana doktorum ısrarla masaja devam etmemi istedi. özellikle yukarıdan aşağıya doğru inan ki işe yarıyor.
ben yeni üye oldugum için fotograflarınızı goremıorum tatlım.ama cok sagol inşallah gecsin gitsin dayanılcak gibi değil herkesin bole sancılı geçmio onu da bılıorum bu ameliyatı olmayı düşünen arkadasları kotu etkılemek ıstemem ama benim sürecimde bole ılerlıo işte.diklik buyukluk guzellik bunlara kafa yoramıorum artık bıle su acılarım bı geçse göğüs kafesinizde bır parcalanmıs hissi sizdede oldumu nefes darlığı falan?