boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

bende nedense anlamiyorum bu cup isinden. benim gogus alti82 gogus ucu 89 boy 159 kilo 59 doktorun bana onerdigi 400 cc orda giydigim sutyen 70 c. bilen arkaslar bi yardim etseniz nasil olur bu olculerde ameliyattan sonra benim cup kac olurki

boy kılo bel olcusu omuz olcusu gogus kafesı olcusu hepsını tektek dıkate alıp genel bır gogus planı yapmak en dogrusu

meme altı çevremde 75 cm

ben doktoruma kaç cc istiyorum diyeyeim sizce

siz kaç cc istediğinizi söyleseniz bile, doktor ameliyat esnasında farklı büyüklüklerdeki silikonları deniyor, en uygun olanını takıyıo. ama doktorunada amliyattan önce nasıl büyüklükte bi göğüs istediğini söylemelisin. Mesela bana kas altı 285 cc yuvarlak protez takıldı, aynı gün ameiyat oldugm baska bi kıza 300 cc kas altı uvarlak protez takıldı. ama benim cicişler daha büyük oldular. şimdilik sporcu sütyeninde 80b kullanıyorum, o ise 75b kullanıyo. yani kendini doktorunun ellerine bırak, o vücuduna uygun en iyisini bilir derim ben =)) muckkkk

saol canım benim..bu hafta görüşmem ayın sonraki hafta da ameliyatım olacak barış beye bakalımm artık ben de olmuşken küçük olsun istemiyorum sanki 300 cc altı küçük olacakmış gibi geliyor.
:)

Ayy Burcucum cok heycanlandım senin için =)) ameliyat sonrası gelişmelerden bizi haberdar et lütfen. Bgn annemin sütyenlerinden birini denedim, 85b oldu bana =) vee 285 cc takılmıştı bana...Bugünde 9. günüm ameliyattan sonraki. Senin vücudunlada alakalı takılan silikonun nası bi büyüklükte durcagı... 250-300 cc arası gayet ideal, hem büyük hem doğal duran bi büyüklük. ama dediğim gibi senin vücudun, göğüs dokun olup olmamasıylada alakalı bişi. Şimdiden memişlerin hayırlı olsun tatlım, gelişmeleri bekliyorummm =)) öptümmmm cokkkkkk

merhaba,
bende önümüzdeki hafta Dr. Ahmet Seyhana meme büyütme ameliyatı olacağım. Herşey çok içime sindi ama tek kafamı kurcalayan kac cc olacağı? ahmet bey size kac cc ve hangi yöntemle yerleştirdi? boy ve kilonuz? bende gazide olacağım. ben çokbüyük istemediğimi doğal ve çok belli olmayacak şekilde olmasını istediğimi söledim. boyum 1.60 kilom 52 ahmet bey bana ısrarla 250 denetti iki gittiğimdede ama bana büyük geldiler. 200 dedik en son ama deneyecek tabiki ameliyatta ben 200 ü geçmemesini rica ettim ama yanlışmı yaptım acaba burdaki yorumları okuduktan sonra arayıp 250 ye kadar denemesini isteyeceğim sanırım. benim hiç yok değil meme dokum var ve kas üstüne konulacak. çok yakın bir aile dostumuzda emekli estetik doktoru oda bana ısrarla 200 den fazla koydurma ilerde sarkma ucunun düşmesi gibi problemlerle çok karşılaşılıyor dedi ama 180nin altınada inme yaptıordığına değsin dolgun olsun dedi... burdaki yazılarda270 leri 300 leri okuyunca kafam acayip karıştı. çevremdekilerinde bir kısmı sakın büyük yaptırma bir kısmıda olmuşken dolgun olsun kucuk olmasın falan diyorlar... bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

arkadaslar 9gun sonra bende amelıyata gırıyorum henüz protezin büyüklüğü ile ilgili kafamda birşey belirmedi. Fotograflara bakamıyorum yenı uye oldu boyum 1,70 kılom 54 300cc nasıl oluyor boy olarak kac beden iç çamaşırına eşit oluyor amelıyatıma az zaman kaldı ve hala kararsızım bana yardım edın

300cc cokmu buyuk acaba

300cc yüksek profil protez kullanılan biri olarak şunu söyleyebilirim
benim daha öncedende göğüs dokum vardı şimdi sütyen ölçüm 75c bazı markalarda 75d oluyor yani diğer bir değişle 90 ve 95 diye anlatayım harfleri karıştırmadan
kilom 50-52 boyum 170 şuanki aklım olsa daha küçük yaptırırdım,yanlış anlaşılmasın pişmanlık yok ama üst tarafımın fazla ilgi çekmesi beni hala rahatsız ediyor ve ister istemez eskisi gibi fitt görünemiyorum
elbise alıcaksam mutlaka esneyen bir kumaştan almak zorunda kalıyorum diğer türlü esnemeyen bir kumaş olursa 36 alıyorum üst olmuyor,40 almam gerekki üst olsun ama bu seferde alt çuval gibi oluyor
yani olumsuzluklarını çok yaşadığımdan acabalarım devam ediyor bir ara küçültmek bile geçti aklımdan
doktorumu dinleseydim keşke dediğim çok oluyor
sizde doktorunuzun fikirlerini yabana atmayın tabi bu dediklerim benim için geçerli
diğer büyük protez taktıran arkadaşlara bakıyorum gayet orantılı duruyor sorun bende
bunları söylüyorum çünkü ne istediğinize ne kadar büyüklük istediğinize çok iyi karar verin ve doktorunuzlada ona göre konuşun
aslında ben ne istediğimi çok iyi anlatmıştım doktoruma oda senin istediğini şu büyüklük karşılar dedi ama bana küçük geldi ve en az 350 dedim allahtan sığmamış bide sığsaydı allah muhavaza çok uzun oldu umarım anlatabilmişimdir

Slm kızlar..Benim boyum 175 kilom 61 natrelle(allergan firması) marka 315 cc yüksek profil damla protez kullanıldı...Bugün 10. günüm ve şuanki boyutlarından çok memnunum..300 cc büyük protez mi diye soran arkadaşlar olmuş eğer minyon bir yapınız varsa tabi ki büyük olacaktır ama benim boyum ve kilomda çok normal durdu bu protez..Doktorum da Barış Çakır. Sevgiler :)

ben 1.63 boyunda 50-52 arasında kilom değişiyor omuzlarımda geniş acaba bana ne dar cc silikon olur?

vücut ölçülerini orantılayacak, vücudunun kaldıracağı büyüklükte bir protezi dr sana önerecektir zaten. bak ben henüz muayene bile olmadım ama sürekli araştırıyorum internette bilgi, görsel vs. bu sitenin de çok faydasını gördüm. sen de bol bol oku ve araştır.
ne kadar göğüs dokun var bilmiyorum ama sana şunu söyleyebilirim. boyumuz kilomuz birbirine yakın. benim göğüs dokum az ve araştırdığım kadarıyla, 300 benim için yeterli gibi geliyor. çünkü büyük olsun istemiyorum. dr un önerilerini de dinleyeceğim tabi ki. göğüs dokun dışında omuz, bel, kalça oranın. göğsünün taban çapı... gibi konular da etkileyecektir cc oranını. yardımcı olabildim mi? başka sorun varsa sorabilirsin. ben ya da başkası, mutlaka cevaplarız.

göğüs dokunun büyüklüğü, göğüs tabanının çapı, uygulanan teknik, kesi yeri, boy, kilo, omuz genişliği, bel, kalça oranları.... o kadar çok etken var ki göğsünün istediğin büyüklükte olmasını etkileyecek. bence internetten resim bul, yaklaşık şöyle istiyorum diye. dr da sana önerir zaten. resim gösterir. orta yol bulursunuz. hadi bakalım. sıra sende

canım ben çoktan oldum bile ameliyatımı bugün 12. günüm barış bey e oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…