ya arkadaşlar bu ccler hepten kafamı karıştırdı.benim ameliyattan önceki göğüs ucundan ölçüm 78 di. sanırım ondan 255 cc biraz daha yeterli geldi.şimdiki ölçüm 86 ama sütyende 85 b ya da 90 b oluyo hem de tam oturuyor. yine de tam olarak bilmiyorum konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum))
boy kılo bel olcusu omuz olcusu gogus kafesı olcusu hepsını tektek dıkate alıp genel bır gogus planı yapmak en dogrusu
slm kızlar:)))12 gün önce meme ucu kesisiyle kasaltı 290 cc modarete protez taktırdım.Boyum 174 cm kilom 56-58 arası değişiyor. sağ göğsüm yerine oturdu ve ödemi indi ve gözüme küçük geliyor.sizce silikon büyüklüğü göğüsün genişliği ilemi yoksa boy ve kiloylamı alakalı.işin ilginç yanı ben ameliyat olmadan bir gün önce doktorumun muaynanesinde bir hastasıyla karşılaştım,kiz benden daha kısa ve zayıf gibiydi, ona 310 cc takılmış,doktoruma o benden daha kısa ve zayıf ona 310 cc takmışsınız onunkiler küçük geldi gözüme.o benden daha kısa ve zayıf olmasına rağmen bana en fazla 300 cc olur demiştiniz ama benim gözüme 310 cc bile küçük geldi dedim,hayır o senden daha yapılı dedi,ama ben kendi gözlerimle gördüm kız benden kesinlikle daha minyondu.çünkü ben uzun boylu biriyim ve çokta zayıf sayılmam.valla bu silikonların büyüklüğünü neye göre belirliyorlar anlamadım.sizlerin boy ve kilosu nasıl ve takılan protezin büyüklüğü nedir.Bir de protez büyüklüğü neye göre belirleniyor, ben anlayamadım::1no2:Fikirlerinizi bekliyorum......
Zaten doktorlar ameliyat öncesi bu ölçülerinizi alıp size uygun protezi kullanıyorlar.
ben doktoruma kaç cc istiyorum diyeyeim sizce
ben doktoruma kaç cc istiyorum diyeyeim sizce
siz kaç cc istediğinizi söyleseniz bile, doktor ameliyat esnasında farklı büyüklüklerdeki silikonları deniyor, en uygun olanını takıyıo. ama doktorunada amliyattan önce nasıl büyüklükte bi göğüs istediğini söylemelisin. Mesela bana kas altı 285 cc yuvarlak protez takıldı, aynı gün ameiyat oldugm baska bi kıza 300 cc kas altı uvarlak protez takıldı. ama benim cicişler daha büyük oldular. şimdilik sporcu sütyeninde 80b kullanıyorum, o ise 75b kullanıyo. yani kendini doktorunun ellerine bırak, o vücuduna uygun en iyisini bilir derim ben =)) muckkkk
saol canım benim..bu hafta görüşmem ayın sonraki hafta da ameliyatım olacak barış beye bakalımm artık ben de olmuşken küçük olsun istemiyorum sanki 300 cc altı küçük olacakmış gibi geliyor.
:)
Tatlım sağol ben çok iyiyim 1 gece kaldım hastanede 3 gün kendim kalkamadım yatıp kalkarken Ameliyatımı Prof dr Ahmet Seyhan Yaptı opuyorumnanaktan ağrım sızım pek olmadı açıkçası çok hafif dikiş yerlerini hissediyorsun oda Normal diymi :) bende gerginlik çok oluyor bu gün tam 1 hafta oldu banyomu yapıyorum geziyorum herşey 10 numara Lakin şişlik var Yeni Göğüslerime alışmam zaman alacak Büyük ve Dolgun Dileğim Biraz inmesi ve Yumuşaması
ya ne zaman yumuşar ve iner ki
300cc cokmu buyuk acaba
ben 1.63 boyunda 50-52 arasında kilom değişiyor omuzlarımda geniş acaba bana ne dar cc silikon olur?
saol canım benim..bu hafta görüşmem ayın sonraki hafta da ameliyatım olacak barış beye bakalımm artık ben de olmuşken küçük olsun istemiyorum sanki 300 cc altı küçük olacakmış gibi geliyor.
:)
göğüs dokunun büyüklüğü, göğüs tabanının çapı, uygulanan teknik, kesi yeri, boy, kilo, omuz genişliği, bel, kalça oranları.... o kadar çok etken var ki göğsünün istediğin büyüklükte olmasını etkileyecek. bence internetten resim bul, yaklaşık şöyle istiyorum diye. dr da sana önerir zaten. resim gösterir. orta yol bulursunuz. hadi bakalım. sıra sende
canım ben çoktan oldum bile ameliyatımı bugün 12. günüm barış bey e oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?