boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

canım teşekkür ederim cevapların için, valla forumu deli gibi tarıyorum hayırlısı artık....

kızlar ağustos başında ameliyat olucam geçen gün doktorumla görüştüm ama takılıcak silikonların kaç cc olucagında bi türlü anlaşamadık..
göğüs altı ölçüm 73 göğüs çevresi 79-80 civarı 70 beden kalıbı kucuk olursa 75 b yi ancak dolduruorum fakat kaburga kemiklerim çok çıkık olduğundan göğüslerim pek belli değil..
doktorum high profil 230 cc yeterli olur dedi b cup olucak dedi ama bana çok küçük geldi söylediği ben en azından 280cc olsun dedim büyük olur sana dedi
ama ben c cup istiorum olmuşken 85 olsun istiorum ama doktorumla bi türlü anlaşamadık bu konuda
doktorumun soylediği benim isteğimi karşılamaz sizcede değilmi kızlar bide göğüs dokun iyi göğüs zarının üstüne koyucaz dedi bu yüzden kafam karışık deneyimli arkadaşlar yardımcı olsun lütfenn :87:

içine sınmedıyse bır kac doktorla daha gorus fıkır al..sonucta doktorun hayrına yapmıyo ve sonrasındada memnun olmadıgın zaman sen uzuleceksın..
o yusden ıcıne sınen bırıne amelıyat olmanı onerrırım..ben pek bı arastırma yapmadım ama gorustugum doktor bana o guvenı verdı zaten ve amelıyat gunumu alıp cıktım ve boyut konusundada benım bekledıgımden daha buyugunu kullandı cunku bılıyodu neyın benı memnun edecegını..
onemlı olan doktoruna ne ıstedıgını anlatabılmen ve ortak bır karar verebılmenız..
ben 1 sneyı devırecegım 6 gun sonra cokta mutluyum..
umarım sende mutlulugunu burda bızımle paylasırsın..

umarım canım.. ne guzel bi seneyi geçirmişsin ne mutlu sana darısı başıma
Doktor içime sindi çünkü yakınımda aynı doktora göğüs estetiği olan var sonuç iyi ama ben sadece büyüklüğü konusunda anlaşamadım kendisiyle :) yani dediği gibi benim istediğim protez büyük olurmu diye merak ediyorum o yüzden benim ölçülerimde olan biriyle karşılaştırma yapmak istiyorum kaç cc takılmış kaç beden olmuş diye..

ben öyle cuptan falan anlamam 75 takıyordum. ameliyat sonrasında şimdi mezroyla ölçtüm 86 geliyo sporcuda 90 takıyorum yani ben hiç anlamam bu ölçü işlerinden profilini de bilmem doktora dedim ki ben ameliyat sonrası 90 takmak istiyorum dedi o da benim vücut ölçülerime göre buna karar vermiş.

evet şimdilik memnunum şekerim doktorun dediğine göre daha da inmeyecekmiş. böyle kalacaklar. benimki bu arada damla slikondu.

ben de yazayım artık şu konuya değil miii silikon büyüklüğünün kesinlikle alakası yok boyla ve kiloyla ben kendi ameliyatımdan bunu öğrenmiş oldum. yani göğsüne sığar sığmaz meselesi boyla kiloyla alakalı değil, tamamen göğüsün genişliğiyle alakalı.. elbette kıza boylu ve çok zayıf birine koskocaman memeler güzel durmaz görsel açıdan, doğal da durmaz.. ama göğüs kafesinin büyük silikon alıp almayacağı bunlarla alakalı değil.

benim boyum 1.66, 49 kiloydum ameliyattan önce.. şimdi 52 kiloyum tabi silikonların ağırlığının da payı var benim göğüs kafesim oldukça genişti, 3 boyutlu çalışmada zaten kaç cc sığabileceği ve nasıl görüneceği görülüyor. bana 410 cc yuvarlağa yakın damla protez kullanıldı, çok da doğallar şu anda 1.5 aylık olmalarına rağmen ve beni gören herkes bu mu 410 cc ben daha büyük sanıyordum diyor, yani büyüklükleri de normal omuz genişliğine göre vs büyük küçük durması farkediyor kişiden kişiye..

Boyum 1.74 kilom 58...Protezim 250cc high profil..Ameliyatım kas altı ve meme altı kesisi.Ameliyat öncesi burda arkadaşların yazdığı şikayetleri okuduğumda protezimin çok küçük olacağını düşünmüştüm fakat şuanda 1. ayımdayım fakat boyutundan çok memnunum.Kesinlikle boy ve kiloyla alakalı bir durum değil bu tamamen beden durumunla alakalı.Ben ince kemikli ince yapılı bir insanım omuzlarım geniş fakat belimin ölçüsü 58 cm göğüs kafesim dar dolayısıyla ben de daha büyük bir silikon gerçekten iri duracaktı.O yüzden arkadaşlar gerçekten doktorunuza dolgun ve doğal bir meme istediğinizi belirtin gerisinde güvenin..

doğallığı ve güzelliği bilemeyeceğim canım o göreceli bi durum çok küçük değil tabi de sanırım ben daha büyük bişeyler beklemiştim. ondan kaynaklanıyo.boyum 1 57 kilom 52 göğüs çevresi durumunu hala anlamış değilim doğru düzgün hesaplayamıyorum sanırım ondan yanıltmak istemem canım

merhaba arkadaslar,
ben pazartesi kismetse ameliyatimi oluyorum.benim boyum 1.73 kilom 50
cok ince yapiliyim ve gogus kafesim cok dar(omuzlarim genisdir)
3 tane doktor ile gorustum.ucude sanki anlasmis gibi bana 250-280 arasi dedi.elime 300cc aldim ve denedim.
beni hic tatmin etmedi acikcada dile getirdim daha buyuk istedigimi..hepside bana kac cc arasi istedigi sordular.350 400 cc dusundugumu soyledim.bana butun doktorlar gogus kafesi dar olan bayanlara buyuk protez koymak problem yaratacagini,derinin yeteri kadar esnemeyerek catlak olusabilecegini,kasin yada memenin silikonu ortmeyerek belli edecegini,hatta kesi yerinin zorlamayla acilabileceginden bahsettiler..ilerde buyuk protez devamli kas ve meme dokusuna surekli baski yapacagindan kapsul olma olasiligi cokkk fazla oldugunu soylediler..az riskle daha dogal bir memenin buyuk hantal bir goruntuden daha guzel olacagindan,buyuk meme ilerde sarkacagindan vs vs bahsettiler..
ben gene de alt sinirin 300 350 ye kadar cikabileceklerini soyledim.israrla ve kattiyen 300 en fazla dedi belki olmaz dediler..sonra biri kabul etmedi vazgectim.biri gecistirdi kizdim vazgectim.son dr.300 en fazla 310 koyarim ama 300 u kondu bil dedi..simdi bukadar israr ediyorlarsa ve israrla buyuk koymayi kabul etmiorlarsa bence gecerli bir nedeni var.suan 300 cc beni tatmin edermi bilmiorum ama sorunsuz gecirecegim bir ameliyat tercih ediyorum.sameliyatinizi sorunsuz gecirdiyseniz bence bu herseyden onemlisi..insallah hersey gonlunuzce olur..

barış beyin hocası ben tayfun aköze yaptırcam burun ve kulak içinde hiç düşünmeden yaptırabilecğeiniz isim derim
tek kelime ile süper bir insan doktor değil abi kendisi bizim için

benim doktorum tayfun aköz barış cakırın hocası ben ona 250 dediğim halde 250 az olur dedi ben anlaşılmasın azıcık olsa bile yeter dedim kim neyi anlıyacak doğal olduktan sonra 250 300 arası damla kas altı mentor marka kullanacağını söyledi inş. Güzel ii olur ekim gibi olucam bende

ya arkadaşlar bu ccler hepten kafamı karıştırdı.benim ameliyattan önceki göğüs ucundan ölçüm 78 di. sanırım ondan 255 cc biraz daha yeterli geldi.şimdiki ölçüm 86 ama sütyende 85 b ya da 90 b oluyo hem de tam oturuyor. yine de tam olarak bilmiyorum konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…