benim ameliyat önceside okadar vardı sana kas üstü uygulanacağına göre boyut biraz daha belirgin olucak kas altına göre yani sen ameliyat sonrası kesin c cup olursun gibi geliyor bana
sen c cup olan arkadaşlara bakarsan boyutunu anlarsın yada yabancı sitelerde bak diğer anlamda cup olaylarını bilmeden önceki ölçüyle 85-90 gibi bişey olur ama diğer arkadaşlarda okuduklarında daha kesin bilgi alırsın bu benim fikrim ama kesinlikle bu boyut kas üstüne göre küçük değil
ama büyük olmasın diyorsan onu bilemicem :26:
kızlar ağustos başında ameliyat olucam geçen gün doktorumla görüştüm ama takılıcak silikonların kaç cc olucagında bi türlü anlaşamadık..
göğüs altı ölçüm 73 göğüs çevresi 79-80 civarı 70 beden kalıbı kucuk olursa 75 b yi ancak dolduruorum fakat kaburga kemiklerim çok çıkık olduğundan göğüslerim pek belli değil..
doktorum high profil 230 cc yeterli olur dedi b cup olucak dedi ama bana çok küçük geldi söylediği ben en azından 280cc olsun dedim büyük olur sana dedi
ama ben c cup istiorum olmuşken 85 olsun istiorum ama doktorumla bi türlü anlaşamadık bu konuda
doktorumun soylediği benim isteğimi karşılamaz sizcede değilmi kızlar bide göğüs dokun iyi göğüs zarının üstüne koyucaz dedi bu yüzden kafam karışık deneyimli arkadaşlar yardımcı olsun lütfenn :87:
içine sınmedıyse bır kac doktorla daha gorus fıkır al..sonucta doktorun hayrına yapmıyo ve sonrasındada memnun olmadıgın zaman sen uzuleceksın..
o yusden ıcıne sınen bırıne amelıyat olmanı onerrırım..ben pek bı arastırma yapmadım ama gorustugum doktor bana o guvenı verdı zaten ve amelıyat gunumu alıp cıktım ve boyut konusundada benım bekledıgımden daha buyugunu kullandı cunku bılıyodu neyın benı memnun edecegını..
onemlı olan doktoruna ne ıstedıgını anlatabılmen ve ortak bır karar verebılmenız..
ben 1 sneyı devırecegım 6 gun sonra cokta mutluyum..
umarım sende mutlulugunu burda bızımle paylasırsın..
hımmm merhabalar benim boy 1 57 kilom son zamanlarda tartılmadım ama en son 52ydim. bana takılan protez
255 cc ydi.
slm kızlar:)))12 gün önce meme ucu kesisiyle kasaltı 290 cc modarete protez taktırdım.Boyum 174 cm kilom 56-58 arası değişiyor. sağ göğsüm yerine oturdu ve ödemi indi ve gözüme küçük geliyor.sizce silikon büyüklüğü göğüsün genişliği ilemi yoksa boy ve kiloylamı alakalı.işin ilginç yanı ben ameliyat olmadan bir gün önce doktorumun muaynanesinde bir hastasıyla karşılaştım,kiz benden daha kısa ve zayıf gibiydi, ona 310 cc takılmış,doktoruma o benden daha kısa ve zayıf ona 310 cc takmışsınız onunkiler küçük geldi gözüme.o benden daha kısa ve zayıf olmasına rağmen bana en fazla 300 cc olur demiştiniz ama benim gözüme 310 cc bile küçük geldi dedim,hayır o senden daha yapılı dedi,ama ben kendi gözlerimle gördüm kız benden kesinlikle daha minyondu.çünkü ben uzun boylu biriyim ve çokta zayıf sayılmam.valla bu silikonların büyüklüğünü neye göre belirliyorlar anlamadım.sizlerin boy ve kilosu nasıl ve takılan protezin büyüklüğü nedir.Bir de protez büyüklüğü neye göre belirleniyor, ben anlayamadım::1no2:Fikirlerinizi bekliyorum......
ah be canım sana 375 cc az geliyosa biz ölelim be 255 cc taktı kadın bana.
ileride yaptıracağım 2. Ameliyatım için doktor araştırıyorum. Forumda okuduklarımdan en çok adı geçen doktorlar naci çelik, barış çakır, tuğrul turan, teoman doğan.ben bir de tunç tirtaki'yi duymuştum. Bu isimlere ekleyebilceğiniz başka doktorlar var mı acaba?
bende yaklaşık 3.5 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Uzun zaman araştırmış olmama rağmen işlerim yüzünden görüştüğüm günün sonrasında ameliyat oldum. Doktorum ameliyat öncesi 3 boyutlu fotoğraf çekerek olabilecek sonuçları ve görüntüleri gösteriyordu ama bu çalışma bende yapılamadı. Ameliyat fotoğraflarına bakarken doktorun benim düşündüğümden büyük göğüsler yaptığını farkettim ve ameliyata girmeden hemen önce ben büyük istemiyorum diye sızlandım :) boyum 1.58 kilom 45 göğüs altı çevrem 70. Ince bir bele ve üst kısma sahibim. Göğüs dokum yok denecek kadar azdı. Bende silikonları görmedim. Ama ofis arkadaşım benden 20 gün önce ameliyat oldu ve 225-250 cc yuvarlak protez taktırdı. Daha ödemler inmeden bile bana küçük geldi. Bunuda paylaştım doktorumla. Ameliyattan çıktığımda bana kullanılan silikonların seri numaraları, markası ve modeli yazılı kılavuz teslim edildi. 295 cc high profil damla protez takılmış. çok büyük geldi çünkü b cup olasını istemiştim c kup oldu. Doktorum ödemlerin inmesini beklememi söyledi. Ameliyattan 1.5 ay sonra aldığım 70c-75c (markaya göre ölçüler değişiyor) sütyenler şu anda büyük geliyor. Birçok kişiden ameliyattan 1 yıl kadar sonra göğüslerin küçük gelmeye başladığını duymuştum. Sanırım göğüslere alışılıyor o nedenle küçük geliyor diye düşünmüştüm. Ama ameliyat sonrasında ciddi bir ödem oluşuyor. ödemlerin inmesi ve silikonların gerçek şekillerini almasıylada göze küçük gelmeye başlıyor.
şu aşamada küçük geliyorsa bu durum daha sonrada değişmeyecek ama bana sorarsan 2ameliyat için çok erken. Ayrıca 2. Ameliyatı düşünecek kadar mutsuz olmana çok üzüldüm. Belkide ben yaptıramadığım için ameliyat öncesi fotoğraflı çalışmayı şiddetle tavsiye ederim. Gelişmeleri bizlerle paylaşırsan çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?