boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

ben 1.63 boyunda 50-52 arasında kilom değişiyor omuzlarımda geniş acaba bana ne dar cc silikon olur?

Merhaba canım, seninle boyutlarımız nerdeyse aynı. Benimde boyum 1.63 kilomda 53, bana 350 cc high profil takıldı- ama hiçde büyük durmuyor. Tabiiki vücut yapına göre doktor sana uygun olana karar verecektir.

ankarada meme dikleştirme yapıcak ii bir doktor bilior musunuz kızlar?aslında küçük deil sarkık:S birçok farklı yöntem var kafam allak bullak oldu tavsiyeniz verebilir misiniz?

1.57 boyum büyük gögüs kötüde durur ne yapsam ameliyat harici başka bir uygulama deneyen var mı?

Merhaba, bende forumda yeniyim ve goguslerimi buyutturmeye karar verdim barış Çakır yada Naci Çelik düşünüyorum forumu okuduktan sonra. Ama burada yazanlara göre boyutta karar vermek çok zor çünkü herkesin ölçüleri birbirinden çok farklı , kimine büyük kimine küçük gelmiş. Yabancı sitelere baktığımda 300 cc den aşağı pek yapılmamış hatta 500 yaptıranların bile kocaman durmuyor. Ben hala karar veremedim ama aşağıdaki linklere bakıp karar vermeniz kolaylasabilir..
xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben barış beye oldum 7 ekim de natrelle 510 fx modeli 310 gram protez kullanıldı vücudumla çok uyumlu oldu benim 175 boy 61 kilo kilom çok normal hatta biraz zayıf olduğum için bu büyüklük bende çok güzel oldu..çok çok büyük yaptırma 500 le füze gibi olursun aman.

arkadaşlar, benim boyum 1,60 kilom 52 ve bana kas üstü 225 cc damla protez takıldı. Çok doğal oldu hiç silikon olduğu anlaşılmıyor. Her gören bayılıyor hiç belli değil silikon olduğu diyorlar.Önceki haliyle çok farklı tabiki ama öyle büyük bir göğüs olmadı. küçük ama çok dolgun bir göğüs oldu. rahatlıkla sütyensiz straplez veya arkası açık elbiseler falan giyebiliyorum. Dekolteside çok hoş oluyor. Ben istediğim insanlarla konuşurken millet yüzüme bakacağına göğüslerime bakmasın dedim doktoruma yani ben silikonum diye bağırmasınlar dedim. Gerçektende öyle oldu. Tekrar o güne döncek olsam belki 250-260 koydurabilirdim enfazla ama daha büyüğünü koydurmam. O zaman kıyafetlerimde sınırlarınırım. 36 beden gömleklerimin göğüs kısmındaki düğmeler kapanmazsa sinir olurdum. 38 bedenlerinde beli bol olur çünkü öyle dengesiz bir vücuda tahammülüm yok yine doktoruma isteğimi tarif ederken 36 beden kıyafetlerimden ve 36 beden bikinilerimden vazgeçmek istemediğimi söyledim. Yine 36 beden bir bikini giyebileyim ama sadece dolgun,dik ve taşkın dursun istedim. Beni olduğumdan kilolu göstermesin dedim. Bu isteklerime çok uygun oldular.... şişlikler indikçe biraz ufalıp yumuşuyorlar bazen keşke ilk şiş hali gibi kalsaydı diyorum ama onun içinde işte dediğim gibi herhalde 250 cc falan olması gerekiyordu.... ameliyat olmayı düşünenlere cc konusunda fikir verebildiysem ne mutlu bana.... herkesin hayal ettiği büyüklükte ve şekilde memelere sahip olmalarını diliyorum.....

Sütyen ölçüsü olarakta önceden 75A giyiyordum şimdi 80B modele göre kalıbı büyük bir modelse 75B giyiyorum yani Acuptan B cupa çıktım. AMa en önemlisi full dolgulu sütyenlerden hiç dolgusuz incecik sityenlere geçtim ve dolgusuz olmalarına rağmen dekoltem sanki alttan dolgu varmışçasına güzel duruyor

benım boyum 166 kılom 54 300 cc konuldu daha birsey anlayamıyorum 4. gunum agrım var suan buyuklugu guzel boyle kalırsa odemler gecınce cok kuculmezler insallah cuma kurtulcam korseden bakalım)))

küçülmüyor canım benim şişliklerin inecek o kadar..ftğrf koyarsan biz de görürüz
benım boyum 166 kılom 54 300 cc konuldu daha birsey anlayamıyorum 4. gunum agrım var suan buyuklugu guzel boyle kalırsa odemler gecınce cok kuculmezler insallah cuma kurtulcam korseden bakalım)))

Selam,
Boyum:1,63 kilom:51 3 kasım 2011 Perşembe günü 325cc Mentor siltex round moderate plus profil kas altına meme altı kesisiyle konuldu. ilk 3 gün çok ciddi ağrım oldu. şimdi biraz azaldı. 10 kasım perşembe günü işbaşı yapmam gerekiyor ancak durumum göz önüne alındığında pek mümkün görünmüyor. çünkü hareketlerim hala kısıtlı. bugün 6. günüm ama dün sabaha kadar tek başıma yataktan kalkamıyordum. bugün zorladım ve kalktım ancak ağrım oldu. özellikle üst kısım beni çok rahatsız ediyor. günlerdir sırtüstü yatmaktan diğer kaslarımda ağrımaya başladı. sizlerin yorumlarını okuyunca bende gariplik varmış gibi geliyor. Neden hala iyileşemedim ve neden hala nefes almakta zorlanıyorum diye. sanki kas protezi sıkıştırmış ve üst taraftan patlayacakmış gibi hissediyorum. Kasaltının zor iyileştiğini duymuştum ama bukadar mı zor oluyor.

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun..yahu sıkıntı etme herkesin iyileşme süreci farklı oluyor tabi ki sen ilk günler kollarını yordun mu acaba? ayrıca kas altı diğerlerine göre daha zor iyileşme olan bir tür bununda etkisi vardır tabi..ben kas zarı altı tekniği ile oldum ve ilk 5 gün dışında her işimi kendim yapabilecek duruma gelmiştim..ama çok sıkıntılı süreç geçirenler ve 15. gün sonrası rahatlayan arkadaşlarımız da oldu.kafana takma yani.,

küçülmüyor canım benim şişliklerin inecek o kadar..ftğrf koyarsan biz de görürüz

indi cnm bıraz sıslıkler bıde sol ınmedı boyle o yukarda ustu sıs sag gogsumun ustu asagı ındı dogallastı sol daha oyle degıl farklı yanı
25 gun faln oldu . ne zman yumusucklar acaba nısanlımın haberı yok farketsın ıstemıorum soylemek ıstemıyorum( ftgraf koyamıyorum galıba daha bılmıyorum yenı uyeyım cok olmadı cokta gıremedıgımden msj sayım az galıba. yoksa gostermek ısterdım))

Son düzenleme:
canım yumuşar diğer göğsünde ondan daha çok ödem oluşmuş demek ki..benim ilk ay tamamen yumuşamıştı ama bu süreç kişiden kişiye değişiyor zaten.dert etme yani nişanlına da söyleme tabi şimdilik yanında öyle dekolteli şeyler giyme ki anlamasın o da :))

evt daha sol gogsum yukarda duryo protez asgı ıner zmanla demıstı doktor sag gogsum ınmıs ortalı sol degıl ıns duzelır oda artık. evt gıyemıyorum)) ıns ılerdede anlamaz sen masj faln mı yaptın bır ayda tamamen nası yumusadı gercı benım meme dokum yok gıbıydı azdı belkı ondandır

boyum 167, kilom 54, 75Ayım fakat kafama göre takılıyorum 80 85 destekli giyip içini de dolduruyorum. ameliyat olunca anlaşılmaz durum anlayacağınız, yeter ki ağrım sızım çok olmasın. inş...
göğüs dokum var azıcık bir miktar. şöyle dolgun dolgun b cup olsun istiyorum ben de.

evet tatlım 10. günden sonra masaja başladım doktorumun gösterdiği masajı yaptım 20 gün falan yaptım masaj baktım meme kıvamına geldi bıraktım yapmadım ondan sonra :)

evet tatlım 10. günden sonra masaja başladım doktorumun gösterdiği masajı yaptım 20 gün falan yaptım masaj baktım meme kıvamına geldi bıraktım yapmadım ondan sonra :)

3 hafta sonra baslıcaz demıstı masaj ıcın en son gttgmde oldu 3 hafta aradım bnde yarın gıtcem gstercekmıs banada ıns ıse yararr .kıvama gelır))

merhaba zeynep.ben pazartesi günü ameliyat olucam doktora anlatmaaya çalıştım ama ısrarla 260 cc olucak diyo.nedense banada çok küçük geliyor.52 kiloyum 165 boyum we 82 sırt ölçümm çok mutsuzum şuanda ne yapabilrimm biriniz yardım edin banaa =((

Bence biriki doktor daha gezip fikir al bakalım onlar kac cc dicekler, ben hic ole bisey yapmadım ilk gittigim doktora oldum ameliyatımı cok güvenmiştim hicte pişman değilim cok memnununum ama aklımda hep soru işareti kaldı acaba baska doktorunda cc konusunda fikrini alsamiydim diye. Benim tam istediğim gibi oldu doktorum tam beklentilerime gore yaptı. 225 cc kas ustu albümüme bakabilirsin fikir olsun sana. Kas altında aynı cc 1 beden küçük görüntü sağlıyor aklında olsun. Kas altı olsaydı benim en az 275 cc falan olurdu inşallah sonuc istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…