ben 1.63 boyunda 50-52 arasında kilom değişiyor omuzlarımda geniş acaba bana ne dar cc silikon olur?
ankarada meme dikleştirme yapıcak ii bir doktor bilior musunuz kızlar?aslında küçük deil sarkık:S birçok farklı yöntem var kafam allak bullak oldu tavsiyeniz verebilir misiniz?
Merhaba, bende forumda yeniyim ve goguslerimi buyutturmeye karar verdim barış Çakır yada Naci Çelik düşünüyorum forumu okuduktan sonra. Ama burada yazanlara göre boyutta karar vermek çok zor çünkü herkesin ölçüleri birbirinden çok farklı , kimine büyük kimine küçük gelmiş. Yabancı sitelere baktığımda 300 cc den aşağı pek yapılmamış hatta 500 yaptıranların bile kocaman durmuyor. Ben hala karar veremedim ama aşağıdaki linklere bakıp karar vermeniz kolaylasabilir..
xxxxx
benım boyum 166 kılom 54 300 cc konuldu daha birsey anlayamıyorum 4. gunum agrım var suan buyuklugu guzel boyle kalırsa odemler gecınce cok kuculmezler insallah cuma kurtulcam korseden bakalım)))
Selam,
Boyum:1,63 kilom:51 3 kasım 2011 Perşembe günü 325cc Mentor siltex round moderate plus profil kas altına meme altı kesisiyle konuldu. ilk 3 gün çok ciddi ağrım oldu. şimdi biraz azaldı. 10 kasım perşembe günü işbaşı yapmam gerekiyor ancak durumum göz önüne alındığında pek mümkün görünmüyor. çünkü hareketlerim hala kısıtlı. bugün 6. günüm ama dün sabaha kadar tek başıma yataktan kalkamıyordum. bugün zorladım ve kalktım ancak ağrım oldu. özellikle üst kısım beni çok rahatsız ediyor. günlerdir sırtüstü yatmaktan diğer kaslarımda ağrımaya başladı. sizlerin yorumlarını okuyunca bende gariplik varmış gibi geliyor. Neden hala iyileşemedim ve neden hala nefes almakta zorlanıyorum diye. sanki kas protezi sıkıştırmış ve üst taraftan patlayacakmış gibi hissediyorum. Kasaltının zor iyileştiğini duymuştum ama bukadar mı zor oluyor.
küçülmüyor canım benim şişliklerin inecek o kadar..ftğrf koyarsan biz de görürüz
indi cnm bıraz sıslıkler bıde sol ınmedı boyle o yukarda ustu sıs sag gogsumun ustu asagı ındı dogallastı sol daha oyle degıl farklı yanı
25 gun faln oldu . ne zman yumusucklar acaba nısanlımın haberı yok farketsın ıstemıorum soylemek ıstemıyorum( ftgraf koyamıyorum galıba daha bılmıyorum yenı uyeyım cok olmadı cokta gıremedıgımden msj sayım az galıba. yoksa gostermek ısterdım))
canım yumuşar diğer göğsünde ondan daha çok ödem oluşmuş demek ki..benim ilk ay tamamen yumuşamıştı ama bu süreç kişiden kişiye değişiyor zaten.dert etme yani nişanlına da söyleme tabi şimdilik yanında öyle dekolteli şeyler giyme ki anlamasın o da :))
evt daha sol gogsum yukarda duryo protez asgı ıner zmanla demıstı doktor sag gogsum ınmıs ortalı sol degıl ıns duzelır oda artık. evt gıyemıyorum)) ıns ılerdede anlamaz sen masj faln mı yaptın bır ayda tamamen nası yumusadı gercı benım meme dokum yok gıbıydı azdı belkı ondandır
evet tatlım 10. günden sonra masaja başladım doktorumun gösterdiği masajı yaptım 20 gün falan yaptım masaj baktım meme kıvamına geldi bıraktım yapmadım ondan sonra :)
z£yn€p;12616051 .!.:ılk başlarda bende keşke biraz daha büyük olsaydı diyodum:)
Ama zamanla iyiki daha büyük olmamış yoksa abartılı olcakmış diosun
Heralde yıllardır göğüssüz gezdiğimizden oluyo bu açgözlülük :)
Bak ne güzel eşinde beğenmiş
Üstelik gün geçtikçe daha da güzelleşiyorlar :)
merhaba zeynep.ben pazartesi günü ameliyat olucam doktora anlatmaaya çalıştım ama ısrarla 260 cc olucak diyo.nedense banada çok küçük geliyor.52 kiloyum 165 boyum we 82 sırt ölçümm çok mutsuzum şuanda ne yapabilrimm biriniz yardım edin banaa =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?