Boyun fıtığı ameliyatı oncesi

sesieyes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
4
1
31
Merhabalar yeni üyeyim boyun fıtığı ameliyatı olmam gerektiğini söyledi doktorlar ama benim bazı rahatsızlıklarım var da mesela ameliyat öncesi sonda takılıyor mu veya alt iç çamaşır üstünde oluyor mu boyun fıtığı ameliyatı olanlar durumu anlayabilirler mi acaba ameliyat nasıl geçiyor ağrı durumu falan

Ben 12 gün önce oldum boyun fıtığı ameliyatı. Sonda takılmıyor, alt çamaşırınız kalıyor. Yani benim öyle oldu devlet hastanesinde

Teşekkür ederim nasıl geçti ameliyatınız şuan nasıl hissediyorsunuz bende bide boyun düzleşmesi de varmış ama bir tanıdığım var o kapalı ameliyat olmuş şırınga ile lokal anestezi altında boyundan fıtığı alıp 1 2 saat yatırıp taburcu ediyorlarmış nasıldır hiç bilmiyorum çok korkuyorum sonuçta boyun 2 tane de çocuğum var kapalı daha mantıklı geliyor

Sagolun. Ameliyat çok kolay iyi bir doktor yaparsa tabi. Benim mikrocerrahi ile oldu. Disk protezi konuldu. Önemli olan sonrası ben çok araştırmadan oldum. Bunda bir ömür hep dikkat gerekecekmiş bazı işleri yapamamak lazımmış. Sizin durumunuza uygunsa kapalı tercih edin. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz. Siz de bilgilendirin

Sagolun. Ameliyat çok kolay iyi bir doktor yaparsa tabi. Benim mikrocerrahi ile oldu. Disk protezi konuldu. Önemli olan sonrası ben çok araştırmadan oldum. Bunda bir ömür hep dikkat gerekecekmiş bazı işleri yapamamak lazımmış. Sizin durumunuza uygunsa kapalı tercih edin. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz. Siz de bilgilendirin
Çok teşekkür ederim çok sağolun geçmiş olsun tekrardan size

Tekrar merhaba devlet Hastanesi'nde açık ameliyat a karar verdik çünkü fıtık çok büyük bu yüzden çok korkuyorum bana aşama aşama anlatır mısınız ameliyat öncesi ve sonrası ni belki iyi gelir çünkü nedense geceleri uyuyamıyorum korkudan

X