Boyun fıtığı ameliyatı olan var mı?

Merhaba
Ben de 1 haziranda ameliyat oldum. İki boyun fıtığı omurilik kanalını daraltmış ve sinirlere zarar vermiş. Yürüme zorluğu ve denge kaybı ile gittim doktora ve kısmi felç olduğumu söyledi. Acil ameliyat olmam gerekti. Bunları bana söyleyen nöromüsküler bölümü olduğu için tereddüt etmeden ameliyat oldum. 2 fıtık alındı ve yerine peek cage denen yastıkçıklar koyuldu. Ameliyat sonrası kolumdaki ağrılar anında geçti. Hala yürüme zorluğu çekiyorum. Yalnız benim canımı sıkan durum şu. Boğazımda sanki sürekli bir şey takılmış hissi var. Ameliyat kesisi 7 cm ve tam soluk borumdan başlıyor. Ameliyattan sonra ilk bir ay böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı? Lenflerden mi , soluk borusundan mı yoksa protezler mi kaydı bilmiyorum. Perşembe günü kontrolüm var ama tekrar ameliyat olmak zorunda kalır mıyım korkusu ile yaşıyorum şu an

Kontrolünüzde ne çıktı? Ameliyatla ilgili bir durum mu?

Merhaba. Kontrolünüzde ne çıktı? Ameliyatla ilgili bir durum mu? Geçmiş olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…