• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyum ..

beyzanur13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
4
1
1
26
Ablalarım ergenliğe gireli 3-4 yıl oldu 13 yaşındayım . erken ergenliğe girdim doktora gittiğimde normaldir demişlerdi . kız halaya çeker diyorlar . halamla aynı boydayım . geçen yıldan beri hiç uzamadım 147yim . Basket de oynuyorum yine uzamıyorum . Nolur bi çözüm ? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum böyle . herkes benden 5-10 cm uzun

Yok ya halaya falan cekme diye bisey mi olur :) halam uzun ben kısayım mesela. Ben de senin yasindayken o boydaydim. Sonra 9-10 cm uzadim. Cok küçüksün daha ya merak etme uzarsin Hoppa

İlk okulda spor dersinde hep en arkalarda en sonlarda olurdum boyum kısaydı taaa ki liseye gidene kadar, lisede bir boy attım oldum sana 1.70
Bu sebeple karamsarlığa düşmemeni tavsiye ederim canım...
Yalnız genler bu hususta önemli bir faktör...

İlk okulda spor dersinde hep en arkalarda en sonlarda olurdum boyum kısaydı taaa ki liseye gidene kadar, lisede bir boy attım oldum sana 1.70
Bu sebeple karamsarlığa düşmemeni tavsiye ederim canım...
Yalnız genler bu hususta önemli bir faktör...
Babam 162 annem 166 . Geçen yıldan beri hiç uzamadım :(

Yaa 165 olayım yeter genim çok kısa :KK43:

Hiic belli olmaz endise etme simdiden. Spor yap, saglikli beslen gerisi gelir. Lisede sinifta bi cocuk vardi baya ufakti ilk yil 150 falandi (kizlarin bi kismi o civardaydi da kizlarda problem olmuyor). Siniftaki diğer erlekler cook ugrastilar onunla. Cocugu cekistiriyorlardi bile uzasin diye dalgasina. Son sene cocuk oyle bi uzadi ki çoğunu gecti. Bidaha kimsenin sesi cikmadi :KK70::KK70:

Bi on cm atarsin da belli de olmaz tabi daha fazlasi. kardeslerim benden uzun mesela. Ben cok kötü beslenirdim ona ragmen uzadim biraz.

Back