• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum kısa

kartanesi_13

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
38
11
18
25
Herkese selam. Konuyu nereye açıcağıma karar veremedim.Ama derdimi anlatayım size. 16 yaşındayım ve boyum 1.56. Kilom 62. Evet boyuma göre baya kiloluyum. Fakat bu kiloları dert etmiyorum cünkü diyetisyene gitmeyi düsünüyorum. Benim derdim boyum bayanlar. Yaşıtlarıma göre kısayım. 1 sene kadar önce doktora gitti ve normal oldugunu söyledi. Fakat ben adet de gördüm bu yüzden korkuyorum boyum boyle kalıcak diye. Kilo verirsen uzar diyolar ama en fazla 1-2 cm uzar o sekilde. Benim en az 1.60 olmam gerek. Alternatif tıp felan ne varsa bildiğiniz yardımlarınızı bekliyorum. Psikolojim bozuldu artık gercekten.Annem babam da cok uzun değiller. Ama kardesim 12 yasında ve 1.68. Genetik olsa yani o da benim gibi olurdu. Bide ben süt peynir yumurta tavuk buları hic tüketmeyen biriyim. Galiba ondan da böyleyim.Lütfen yardım edin yani artık deliricem.

4 santim uzamak istiyorsun yani; ne kadar sürede uzatır garantisini veremem ama super growth diye bir ürün var ,yurtdışında yaşayan bir arkadaşım kullanmıştı onda işe yaradı belki sende de yarar bi dene istersen canım

Şimdi ki nesil uzun oluyor. Benim abimin kızı var boyu 1.63 ve kendisi 13 yaşına yeni girdi.

Genetik değil demişsin ama genetik de bi faktör. Bütün kardeşler uzun olmayabilir ama kardeşlerin içinden muhakkak uzun olanlara çekebilir.

Misal iki abim ve ben uzunuz. Diğerleri normal boyda.

Genetik büyük etken.

Bu arada voleybol oynaman çok işe yarar. Dediğim gibi 13 yaşında ki yeğenim 3 sene voleybol oynadı.
Hem zayıflar hem uzayabilirsin. Bu da bir etken.

Ben 12 yaşında 155 kıza taa aşağılardan bakıyordum
Sınıfta 12 kız vardı ben sondan ikinciydim.
Çok üzüldüm bir gün..voleybol oynamaya başladım.
Biraz hentbol biraz voleybol
Lisede devam ettim şu an tam 176 boyum var.
Kuzenim var 15 yaşında 160 var yok sızlaniyor kısa kaldım diye
Spor spor spor.
Başka çaresi yok.
Genetik evet önemli ama 4 5 cm fark ot içmekle olacak şey degil

Ben de 1.65im ama 1.60 gözüküyorum bu durum çok moralimi bozuyor. Sana önerim bol bol voleybol, basketbol oynaman ve ip atlaman ben yapmadım sen yap :) birde kan tahlili yaptır bir vitamin eksiliğin varsa doktor onu karşılamak için ilaç yazacaktır.

Back