- 20 Ocak 2010
- 46.001
- 163.741
- 1.123
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim de benim gibiydi ama futbol topu gibi de değildi. Gönül tipe baksaydı kocamla hayatta evlenmezdim. Beyaz tenli renkli gözlü insanlara hayranken gayet esmer bir adamla evlendim. Evleneceğiniz insan karşınıza çıktığında tipten önce yüreğe vuruluyorsunuz.Bir de şöyle bir sorunum var.Kiloluyum ama kilolu erkeklerden hoşlanmıyorum.Yani karşımdaki insandan fit olmasını bekliyorsam ben de fit olmalıyım diyorum.Sonra aşkı ,evliliği bekletiyorum.Hadi azıcık fazlalığı olsun ama göbekli tiplerden hoşlanmıyorum
Şok diyetler metabolizma katilidir. Öncelikle onlardan vazgeçin. 2.Sayfaya kendi başarı öykümün linkini bıraktım, okuyun. Annesi tarafından makarna yanında ekmek yemeye zorlanan bir çocuktum ben. İsterseniz azıcık irade yetiyor. Sebze yemeyi de sevmeye çalışın, çok lezzetli sebze yemekleri var. Yemeği anneniz yapıyor diye kolaya kaçmayın, kendiniz girin mutfağa, pilavı makarnayı kaşık hesabı yiyin. Başarabilirsiniz. Büyük su bardakları edinin, her öğün öncesi bir büyük bardak sı için, küçük yemek tabaklarımalın ve porsiyonlarınızı kendiniz hazırlayın. Asla ikinci tabak yemeği almayın. Açlık hissini durdurmak için düşük kalorili kuru meyvelerden alıp birer saat arayla iki üç parça meyve atın ağzınıza bol suyla birlikte. Dışarıda yiyecekseniz lahmacun yerine kebap seçin mesela, çok az bir ekmekle kebap tüketin... Gibi. Karbonhidratı olabildiği kadar aza indirip yerine protein koyun. Protein sadece et değildir bolca yumurta ve az yağlı peynir tüketebilirsiniz.İnanın memlekette akrabalar laf sokacak diye şok diyet yapıp gidiyorum ..
Şekilciyim ama insanlar bana şekilci yaklaşınca rahatsız oluyorum diyorsunuz. İyimiş...Bir de şöyle bir sorunum var.Kiloluyum ama kilolu erkeklerden hoşlanmıyorum.Yani karşımdaki insandan fit olmasını bekliyorsam ben de fit olmalıyım diyorum.Sonra aşkı ,evliliği bekletiyorum.Hadi azıcık fazlalığı olsun ama göbekli tiplerden hoşlanmıyorum
Ya sizin de kilo algınızı değiştirmeniz gerekmiyor mu? Benim de kilom var eşim ideal kilosunda ama onu her türlü severim ben. Kilo aldığı da oldu umrumda değil ki. Duygu böyle bir şey değil.Bir de şöyle bir sorunum var.Kiloluyum ama kilolu erkeklerden hoşlanmıyorum.Yani karşımdaki insandan fit olmasını bekliyorsam ben de fit olmalıyım diyorum.Sonra aşkı ,evliliği bekletiyorum.Hadi azıcık fazlalığı olsun ama göbekli tiplerden hoşlanmıyorum
Bir mutlu kadın demiş ki: sabah o severek içtiğiniz 1 kremalı kahveyi tüketmeyerek hayatınızda kalan o küçücük yaşama sevincini 80% azaltıyorsunuzŞu an bana para teklif etseler kremalı ve şekerli bir kahve içemem mesela. Midem kabul etmez. Korkunç zararlı şeyler kiloyu hariç tutsak bile. Yapmayın kendinize bu kötülüğü. Kırk yaşına varmadan kalp damar sorunlarıyla boğuşacaksınız. Hele ailenizde varsa bu problemler gelsin kronik hastalıklar.
Brokoliyi degilde havuç ve kereviz sapını süzme yoğurtla yapılan dipsosla yemeyi çok seviyorum bendeFilm izlerken brokoli yerim
Brokoliyi az haşlayın. Yağ tuz ve bol limon sıkın. O kadar lezzetli oluyor ki. Müthiş alıştırmalık cok severim. Deneseniz çok seversibiz. Hatrım için 1 kere deneyin
Mide küçültme ameliyatı mı oldun? Nasıl bir ameliyat ? Zorlukları var mı ?Çok aşırı kilon yok önünü almazsan benim gibi 120 kiloları görürsün amam diyim ben ameliyat oldum şimdi mutluyum ayrıca kiloluyken sevgili oldum evlendim daha 2 senedir normal kilolardayım sevip sevilmemenin kiloyla alakası yok
Kremalı kahve içmeyince yaşama sevinciniz %80 azalıyorsa ölmüşsünüz ağlayanınız yok demektir.Bir mutlu kadın demiş ki: sabah o severek içtiğiniz 1 kremalı kahveyi tüketmeyerek hayatınızda kalan o küçücük yaşama sevincini 80% azaltıyorsunuz
Bence her şey denge. 15 kilo verecek yani bu kadar kasmaya gerek var mı?
Evet canim 3 seneyi biraz geçti, ben çok rahat geçirdim ufak tefek seyler hariç bi sorun yasamadim devlet hastanesinde oldumMide küçültme ameliyatı mı oldun? Nasıl bir ameliyat ? Zorlukları var mı ?
Ben üzülürum yaa neden dersen kahve çay hariç nerdeyse hiç birşey içmiyorum gazlı gazsız şekerli seylerKremalı kahve içmeyince yaşama sevinciniz %80 azalıyorsa ölmüşsünüz ağlayanınız yok demektir.
Ben meseleye kilo vermek olarak bakmadım konunun başından beri, sağlıklı olmak ya da sağlıksız olmak arasında seçim yapmak konu bence.
Üzülme lütfen. Ben de hiçbir zaman cılız değildim, ama şişman da değildim. Hep normal kiloda bir çocuktum, lise ve üniversite zamanında da öyle (170 boy 62 kg)Çocukluğumdan beri kilo problemim var.Hiç bir zaman tıp gibi bir insan olamadım.Hayatım diyet yapmakla geçti.Kilo verdim ,geri aldım.Kilolu bir insan olarak gerek aile içinde gerek akrabalar arasında çocukluğumdan beri dışlandım.Yemek yemeyi sevdiğim için küçümsendim,oram buram büyük olduğu için eleştirildim.Dış görünüşüm güzel olmadığı için yerildim,suçlandım.Obezite sınırında bir insan değilim .Balık etin bi tık üstüyüm.
Kendime değer veremiyorum.Kilo da veremiyorum.Bir kilo alsam on kilo almış gibi hissediyorum.Diyet ve sporda bir düzen sağlayamıyorum.Kilo vermek kolay ama çabucak alacağımı bildiğim için artık Diyetisyene de gitmek istemiyorum.
Aşık olmayı,evlenmeyi bile erteliyorum.Etrafımdaki fit bayanları gördüğümde yerin dibine giriyorum.Giyinmeyi seviyorum ama her giydiğim kıyafeti üzerimde rahatça taşıyabilmek için bir şeyler yapmam gerekiyor.Kalçamı kapatmak için uuzn bir şeyler giymek,ya da toparlayıcı giymek vs. Gibi şeyler.
Çok yoruldum ve sıkıldım.Tombik olmak suç mu?Bu arada boyum 163 cm kilom 79-80
Kilomla ilgili daha çok travmalarım var. Lisedeyken 62 kilo olduğum için komşu kızı benimle dalga geçmişti.25 yaşında bir kadındı.Ergen olduğum için zaten aynalara küstüm ve iki ayda hiç bir şey yemeyerek 18 kilo verdim.Hastalandım.Bütğn değerlerim düştü.Hızla boyum uzuyordu ve bir anda durdu.bir yıl sonra hızla kilo aldım..Bir anda verdiğimin iki katını aldım..Ondan sonra arada diyet yapıp veren,ya da kilo alan kilosu sabit olmayan bir insan oldum.
Ya kilolu kızlar sevilmez mi,aşık olunmaz mu onlara,neden bu kadar üstlerine geliniyor..Bedenimi beğenmesem de kendimi seviyorum ama kilo veremiyorum.Çok yoruldum..
Olm deli misiniz yav insan nasıl mutluluğunu yemeye içmeye bağlar? Su var mis gibi su içinBen üzülürum yaa neden dersen kahve çay hariç nerdeyse hiç birşey içmiyorum gazlı gazsız şekerli seyler
Ama ben yemeğide eskisi gibi yiyemiyorum içmek daha kolay benim için sende aslan sütünü içme bakim görim seniOlm deli misiniz yav insan nasıl mutluluğunu yemeye içmeye bağlar? Su var mis gibi su için
Ya benim öyle bişeyi yemeden içmeden duramam gibi bi durumum yok, hiç olmadı. O yüzden anlayamıyor olabilirim. Bağımlılık geliştirme kavramı yok bende. Yıllardır sigara içerim, iyi de içerim. İçmeyecem dediğim anda hiç zorluk çekmeden keserim. Geçen hafta bir hafta bebekli evdeydim diye ağzıma sürmedim mesela. Beynimde bişeye bağlanma kısmı bozuk sanırımAma ben yemeğide eskisi gibi yiyemiyorum içmek daha kolay benim için sende aslan sütünü içme bakim görim seni
Aşırı kilonuz yok benden daha zayıfsınız. Ama sizin problem kilo değil sadece. Ben kiloluyum ama korse ya da toparlayıcı sadece abiye elbise ile filan giymişimdir. Öz güvenli olun bunun için de dolu dolu konuşun. Çok okuyun iyi, kaliteli yayınlar yapan kişileri takip edin. Kilo vermek zor geliyorsa spor amaçlı yürüyüş yapın çok sıkılaştırıyor. Ben sizden daha kısayım ve kiloluyum ama 40-42 beden alt 42-44 beden üst giyiyorum. Crop olmasa da kısa üst ve etek giyerim. Gayet de kendimi beğenirim ki etraftakiler de olumlu yorum yapar. Bir ara sırt ağrılarım ve doğum sonrası sarkmalar için evde pilates yaptım en az 5 kg zayıf gösteriyor incelmek.Çocukluğumdan beri kilo problemim var.Hiç bir zaman tıp gibi bir insan olamadım.Hayatım diyet yapmakla geçti.Kilo verdim ,geri aldım.Kilolu bir insan olarak gerek aile içinde gerek akrabalar arasında çocukluğumdan beri dışlandım.Yemek yemeyi sevdiğim için küçümsendim,oram buram büyük olduğu için eleştirildim.Dış görünüşüm güzel olmadığı için yerildim,suçlandım.Obezite sınırında bir insan değilim .Balık etin bi tık üstüyüm.
Kendime değer veremiyorum.Kilo da veremiyorum.Bir kilo alsam on kilo almış gibi hissediyorum.Diyet ve sporda bir düzen sağlayamıyorum.Kilo vermek kolay ama çabucak alacağımı bildiğim için artık Diyetisyene de gitmek istemiyorum.
Aşık olmayı,evlenmeyi bile erteliyorum.Etrafımdaki fit bayanları gördüğümde yerin dibine giriyorum.Giyinmeyi seviyorum ama her giydiğim kıyafeti üzerimde rahatça taşıyabilmek için bir şeyler yapmam gerekiyor.Kalçamı kapatmak için uuzn bir şeyler giymek,ya da toparlayıcı giymek vs. Gibi şeyler.
Çok yoruldum ve sıkıldım.Tombik olmak suç mu?Bu arada boyum 163 cm kilom 79-80
Kilomla ilgili daha çok travmalarım var. Lisedeyken 62 kilo olduğum için komşu kızı benimle dalga geçmişti.25 yaşında bir kadındı.Ergen olduğum için zaten aynalara küstüm ve iki ayda hiç bir şey yemeyerek 18 kilo verdim.Hastalandım.Bütğn değerlerim düştü.Hızla boyum uzuyordu ve bir anda durdu.bir yıl sonra hızla kilo aldım..Bir anda verdiğimin iki katını aldım..Ondan sonra arada diyet yapıp veren,ya da kilo alan kilosu sabit olmayan bir insan oldum.
Ya kilolu kızlar sevilmez mi,aşık olunmaz mu onlara,neden bu kadar üstlerine geliniyor..Bedenimi beğenmesem de kendimi seviyorum ama kilo veremiyorum.Çok yoruldum..