• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyu 1.75 ve üzeri olanlar bakabilir mi?

vucut yapısı ile alakası var bence benm de boyum kısa ama kemiklerim var. sanırım kemiklerin kalın olmasından kaynaklanıyor

Bnce siz takıntı yapmışsınız yoksa zayıf kişilerde çokta göze batmıyor. Hatta güzel duruyor.
Spor yaparak zayıflayın.

Bu beden yapısıyla alakalı olsa gerek. Benim leğen kemiklerim bu kadar çıkık değil, kilom ne olursa olsun.
Ben başlığı görünce giyim konusudur sanıp sevinmiştim ya. Ben de merak ediyorum, uzun bacaklı hanımlar, " uzun" beden pantolonu nerden buluyorsunuz? Yıllardır kanayan yaram. Çok az bulabiliyorum. Öyle pijamaymış, eşfmanmış, bunlar zaten yok. Çocukluğum dışında hayatımda hiç bacak boyu normal gelen uzun pijamam olmadı. Hepsi kapri gibi durur bende. Geçen gün klasik pantolon alacağım, koca mağazada bulamadım, kaç kişiye sordum, yok yok. Döndüm çıktım. Öf ya. Pantolon alışverişleri kabusum oldu.
pantolon mavi, mango vs bulunuyor da mayo ve zıbın benim korkulu rüyam çünkü alttan çok yukarı çekiyor incitiyor beni, aksi gibi de kışın zıbın giymezsem üşüyorum

Hamile kalip cocuk dogurana kadar dar seylerden vazgecmek cok zor olmamali.

37 haftalık hamileyim, legen kemigime hasretim :D
Benim de 175 boyum, 63 kiloyla hamile kaldım. Leğen kemiklerim çıkıktı evet, halk arasında doğumun kolay olacağına dalalet ettiğini söylüyorlar. Ama benim alt karnım vardı zayıf olmama rağmen. Leğen kemigimden çok bunu takıntı yapmıştım. Artık hamilelikte oldu diye suçu yavruma atacağım :D kim bilecek ki :D

Benim boyum 1.63 ve aynı sorun 46 47 kiloyken bende de vardi
Hatta ilk evlendiğim zamanlarda eşim batıyor derdi

Boyla ilgisi yok bence de ama genel olarak uzun boylu ve kemiklilerde olabilir bende kısa ve kemikliyim;)

Bence kötü durmuyor ben seviyordum hatta şimdi kilo aldım 50.5 kiloyum ve azaldı bir de hamileyim darısı başınıza olsun inşallah zamanla o goruntuyu ararim gibi hissediyordum

3 santimle kaçırıyorum, bende topuklu giyip yazayım bari...
.
.
.
.
.
Giydim yazıyorum...

Leğen kemiğinin boy ile alakası yok 1.60 boyunda arkadaşımın zayıflıktan leğen kemikleri aynı bahsettiğin gibi çıplakken çok belli...

Yağ oranı çok düşük bildiğin bir deri bir kemik tek sebep zayıflık boy değil...

Bende var canım. 1.70e 55 kg'yim. Çirkin durmuyor ve leğen kemikleri bizim gibi çıkık bayanlar daha kolay doğum yapıyorlar diye biliyorum. Fiziksel olarak bi avantaj aslında bizim için. Tek şikayetim pantolon alırken kemiklerden dolayı bazen alt kısım tam olurken bel kısmı sorun çıkartıyor ya da hiç Belden yukarı çıkmadığı oluyor onun dışında bazen seksi duruyor bile diyebilirim yani :KK66:

Son düzenleme:
Boyum 178.
Boyu uzun olan herkeste su leğen kemiği sorunu var sinir oluyorum.
Bu ay tüp bebek tedavisi göreceğim doktor özellikle karın bölgemden kilo vermemi istedi veriyorum. 4 kilo verdim inşallah devamı gelir.
Sorun şu kilo verdikçe bu leğen kemiği çıkıyor ve kötü duruyor dar bir şey giyemiyorum illa volanlı giymeliyim. Ama olmuyor kıyafetler yakışmıyor ya bu kemik içeri girmez mi hep mi problem aranızda bu sorunu yaşayan var mı?
Bende yok oyle bir sorun herkesde yoktur bence

1.80 im.Legen kemigimin cikmasina bi 15 kilo vardir heralde..O yuzden yardimci olamayacagim :KK43:

Edittt: 1.77 boya 79 kiloyken legen kemiginiz cikiyorsa tamamen vucut seklinizle alakali bir durum.Vakti zamaninda 68 kiloyken bile cikmiyordu o legen kemiklerim.Gurbuz gibiydim masallah o kiloda bile :D

Ben kolumu dirsegimi falan dayiyorum destrk gibi hos oluyor : )
Karin kasi yapin o zaman o legenler bir kivrim aliyor ne gorsel ne baska sekilde kesinlikle rahatsiz etmiyor

175 benim boyumda. 65 kiloydum hamilelik öncesi ama legen kemiğim çıkmamıştı boyla ilgili değil bence.

79 kiloyla cıkıyor demissiniz ona istinaden yazdım. Giyime gelince deneyip bulmanız lazim.

Allah aşkına biri de çıkıp desin boyla leğen kemiğinin ne alakası var??

Back
X