- 30 Ocak 2013
- 29.381
- 43.878
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hic dert edinecek gibi degil bolca mekik cek göbeğin oldugu icin sana kotu görünüyorEki Görüntüle 2062731 Dar etek giydim ki görünsün. Kiloluyum zaten ama verdikçe vücudum bicimsizlesiyor zamanla oturur mu dersiniz?
pantolon mavi, mango vs bulunuyor da mayo ve zıbın benim korkulu rüyam çünkü alttan çok yukarı çekiyor incitiyor beni, aksi gibi de kışın zıbın giymezsem üşüyorumBu beden yapısıyla alakalı olsa gerek. Benim leğen kemiklerim bu kadar çıkık değil, kilom ne olursa olsun.
Ben başlığı görünce giyim konusudur sanıp sevinmiştim ya. Ben de merak ediyorum, uzun bacaklı hanımlar, " uzun" beden pantolonu nerden buluyorsunuz? Yıllardır kanayan yaram. Çok az bulabiliyorum. Öyle pijamaymış, eşfmanmış, bunlar zaten yok. Çocukluğum dışında hayatımda hiç bacak boyu normal gelen uzun pijamam olmadı. Hepsi kapri gibi durur bende. Geçen gün klasik pantolon alacağım, koca mağazada bulamadım, kaç kişiye sordum, yok yok. Döndüm çıktım. Öf ya. Pantolon alışverişleri kabusum oldu.
Yok estağfurullah. basenlerim mi var benim herkes yok diyor suan başka bir şok yaşıyorum![]()
Ilk yorum da :)))Cevap yazmaya boyum yetmedi :)
Bende yok oyle bir sorun herkesde yoktur benceBoyum 178.
Boyu uzun olan herkeste su leğen kemiği sorunu var sinir oluyorum.
Bu ay tüp bebek tedavisi göreceğim doktor özellikle karın bölgemden kilo vermemi istedi veriyorum. 4 kilo verdim inşallah devamı gelir.
Sorun şu kilo verdikçe bu leğen kemiği çıkıyor ve kötü duruyor dar bir şey giyemiyorum illa volanlı giymeliyim. Ama olmuyor kıyafetler yakışmıyor ya bu kemik içeri girmez mi hep mi problem aranızda bu sorunu yaşayan var mı?
AhahahaaaaaaCevap yazmaya boyum yetmedi :)