• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyu 1.75 ve üzeri olanlar bakabilir mi?

aslında görünüş olarak çok çıkık değil sizin çıkık görmenizin nedeni hemen altının düz olması bir ismi vardı ama hatırlayamadım çok memnun değilseniz bu durumda bacaklarınızı inceltecek hareketlere yoğunlaşıp bunun yanında squat yapmanız bu şekilde o görüntü daha az göze batar :)
bu arada boyum 1.80-81 ama çıkık değil kemiklerim aslında demek istediğinizi anladım bunun boyla alakası yok ama uzun boylularda daha kolay göze çarpıyor malesef.

Amin inşallah işte ilk adetimle başlayacak tedavim bir aksilik çıkmazsa. Doktor karın bölgemden kilo vermemin yararı olacağını söyledi ahh bi gebe kalsam leğenmis şu bu umrumda değil
Ya yanlis anlama ama eskilerin kadinlarina bak hele ki koydekiler nerdeyse 100 kilo ile hamile kalan biliyorum ve masallah kac cocuk yapiyorlar.. bence doktorlara takilma.. benim ilk doktorumda zayifla dedi ama zaten zayiftim ben şok olmuştum.. diger doktorum ise hicbiseyden kismadi ye dedi belli bir limit verdi oraya kadar normal dedi.. ben sadece 8 kilo alabildim onca yemeye icmeye.. benim yengem 30 kilo aldi hamileliginde :) sen doktoru degistir canim

aslında görünüş olarak çok çıkık değil sizin çıkık görmenizin nedeni hemen altının düz olması bir ismi vardı ama hatırlayamadım çok memnun değilseniz bu durumda bacaklarınızı inceltecek hareketlere yoğunlaşıp bunun yanında squat yapmanız bu şekilde o görüntü daha az göze batar :)
bu arada boyum 1.80-81 ama çıkık değil kemiklerim aslında demek istediğinizi anladım bunun boyla alakası yok ama uzun boylularda daha kolay göze çarpıyor malesef.
Kesinlikle pilates ve squat görünümde değişim yapabilir ama 70e düştükten sonra mı başlasam şimdi mi

Ya yanlis anlama ama eskilerin kadinlarina bak hele ki koydekiler nerdeyse 100 kilo ile hamile kalan biliyorum ve masallah kac cocuk yapiyorlar.. bence doktorlara takilma.. benim ilk doktorumda zayifla dedi ama zaten zayiftim ben şok olmuştum.. diger doktorum ise hicbiseyden kismadi ye dedi belli bir limit verdi oraya kadar normal dedi.. ben sadece 8 kilo alabildim onca yemeye icmeye.. benim yengem 30 kilo aldi hamileliginde :) sen doktoru degistir canim
Benim olmama sebebi rezerv düşüklüğü adetin 2. günü sadece 2 folikul gördü doktor bilen bilir 25inde biri için çok düşük yanı kilo verirsem olacak değil . Kilo verirsem tüp bebek tedavisinde ilaçlar yumurtalarıma daha çok etki edebilir sadece bu kadar.

Kesinlikle pilates ve squat görünümde değişim yapabilir ama 70e düştükten sonra mı başlasam şimdi mi

yani pilates sıkılaştırır ama bence hem daha kolay yapabilmek hem de yağdan verip sıkılaşmak adına bence 70 e düşüp başlamak daha mantıklı üstelik pilates kendi vücut ağırlığınızla yapıldığı için zor olur sizin için yüksek kiloda.

kardeşim 1.76 ben 1.67, benim kemiklerim çok daha yapılıdır ona göre yani bu kemiklerin boyla alakası yok keşke sorununuzu direk leğen kemikleri çıkık olanlar diye tanımlasaydınız :)
bu arada çıkık leğen kemiği her zaman çıkık yağdan çok daha estetik ve seksidir, o yüzden boşverin kemiği falan kilo vermeye devam :)

yani pilates sıkılaştırır ama bence hem daha kolay yapabilmek hem de yağdan verip sıkılaşmak adına bence 70 e düşüp başlamak daha mantıklı üstelik pilates kendi vücut ağırlığınızla yapıldığı için zor olur sizin için yüksek kiloda.
Bana da hep öyle dediler. Bakalım şartlar neyi geliştirecek gebe kalmazsam 70i görünce yaparım ama inşallah tedavi iyi geçer

kardeşim 1.76 ben 1.67, benim kemiklerim çok daha yapılıdır ona göre yani bu kemiklerin boyla alakası yok keşke sorununuzu direk leğen kemikleri çıkık olanlar diye tanımlasaydınız :)
bu arada çıkık leğen kemiği her zaman çıkık yağdan çok daha estetik ve seksidir, o yüzden boşverin kemiği falan kilo vermeye devam :)
Teşekkür ederim hiç bırakmıyorum diyeti ınsulin direncine rağmen yavaş da olsa yürüyüş le verebiliyorum

1.75 im bende kilom 59. Leğen kemiği cıkıklıgı çıkıldığı ve omuz genişliği bende de var. Ben seviyorum acikcasi :)
Bebekle ilgili olarak şunu soyleyebilirimki böyle şeylerle çok alakası yok bence.Fotoğrafa da baktim öyle kilolu bi insan değilsiniz. Nasıl bi bağlantı kurdu böyle doktorunuz anlayamadim
Kıyafet olarakta seçmekte zorluk yaşamıyorum.

Oradaki kemik aşırı zayıflıkta belli oluyor sanıyordum.

Boyla ne gibi bir alakası var ki?

Pilates ben de yapmak istiyorum ama spor hocaları belli bir kiloyu verdikten sonra öneriyorlar bu yanlış bir düşünce mi şimdiden baslayabilir miyim
Hayır ne alakası var? Ben 75 kiloyken yaptım. 10 kilo verdim ama pilates beni inceltti gören daha zayıfsın diyor. Şimdi hamileyim ve devam edeceğim. Tavsiye ederim çok çabuk etkisini gösteriyor.

Bu sorunun boyla ne alakası var anlamadim.
Keske zürafa ile konusaydiniz.
Acı ama gercek birsey soylemek istiyorum. Bu sorununuzun boyla hic bir ilgi ve alakasi yok. Koca bi kalca yapisina sahipsiniz. O kadar.
Evet boyla alakasi yok sorunun. Ben de 165 boyundayim ve bi zamanlar 45 kiloydum. Tam felakettim. O leğen kemikleri çok cikiyordu

Hanımefendi hakaret etmeseniz daha iyi olurdu boy kompleksiniz var belli. Benim hiç kalçam yok bu önde olan leğen kemiği çıkıntilarindan bahsediyorum bir vücut kusuru bu çoğunlukla uzun boylu kadınlar da bulunur.
Zayif degilken legen kemikleri cok cikiyorsa hafif kambur olanlarda bulunur diye biliyorum ben de.

Back
X