• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyu 1.75 ve üzeri olanlar bakabilir mi?

174üm.
1 puanla kaybettim :D

Şaka bir yana ben leğen kemiğimi de, omuzlarımın geniş olmasını da, hele hele köprücük kemiğimin çıkıntılı olmasını da çok seviyorum.
57 kiloyum ve hepsi herzaman hoşuma gitmiştir kısaca. Kiloluyken onlar belirgin olmadığında depresyona girerdim:D

Hatta daha komik birşey söyliyim, pek sevgili kocam( ne kadar hoşuna gittiğini anlatmak için) arazi araçlarındaki, canavar kamyonlardaki iki tekeri birbirine bağlayan Demir bağlantıya benzetiyo. Benimde hoşuma gidiyo ne tür bir manyaksak artık:D

1.73'üm bende de var o kemik ama siz diyene kadar hiç dikkatimi çekmemişti yahu ehehe. Üstelik benim omuzlarım da geniş değil. :/ Belinizin inceliğini kullanabilirsiniz daha önce de söylemişler, ama kilo aldıkça toparlar herhalde kendi kendine içe göçen kemik hiç duymamıştım :)

IMG_20171102_174322.webp
Dar etek giydim ki görünsün. Kiloluyum zaten ama verdikçe vücudum bicimsizlesiyor zamanla oturur mu dersiniz?

Ben 164üm ve zayfıladığımda benim de o kemikler aşırı çıkıyor. Yani boyla alakası yok ama boyunuza Maşallah.
teşekkür ederim sanırım abartiyormuşum gibi geliyor bi resime de gelse yorumlar belki farklı egzersiz oneren olur kk sonsuz alem

Bir zamanlar 45 kiloyken leğen kemiklerim çıkıyordu,lakabımda kemik torbasıydı..
Bunun boyla filan alakası yok yani..

Yok kiz masallahin var ben takiliyorum oylesine :KK49: insallah kilo verirsin de bebisin hemencik olur:anne:
Amin inşallah işte ilk adetimle başlayacak tedavim bir aksilik çıkmazsa. Doktor karın bölgemden kilo vermemin yararı olacağını söyledi ahh bi gebe kalsam leğenmis şu bu umrumda değil

Back
X