• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyu 1.75 ve üzeri olanlar bakabilir mi?

Çok uzun değilim ama o kemikler 50 kiloyken çıkıktı bende. 58 oldum gömüldüler. Ama memnundum çıkık halinden hic şikayetçi olmamıştım.:KK49:

Bence boyla değil kalça yapısıyla alakası var bu kemiklerin.

Boyum 178.
Boyu uzun olan herkeste su leğen kemiği sorunu var sinir oluyorum.
Bu ay tüp bebek tedavisi göreceğim doktor özellikle karın bölgemden kilo vermemi istedi veriyorum. 4 kilo verdim inşallah devamı gelir.
Sorun şu kilo verdikçe bu leğen kemiği çıkıyor ve kötü duruyor dar bir şey giyemiyorum illa volanlı giymeliyim. Ama olmuyor kıyafetler yakışmıyor ya bu kemik içeri girmez mi hep mi problem aranızda bu sorunu yaşayan var mı?
Ben 1.70cm boyundayim kenimi bildim bileli o kemilerim orda gitmiyo hamilelikte karnimda dolayi gitmisti dogum yaoar yapmaz devamgozukmeye bi care yok ona malesef kilo kapatiyo bi tek
ben tesetturluyum genelde bol giyerim tunik etek elbise volamli pantolon ustune kisa,bise giymem yakismaz,cunku o kemiklerden

Biri bulduysa cozum bizde deneyelim :D.:.D .:D

Ben 1.70cm boyundayim kenimi bildim bileli o kemilerim orda gitmiyo hamilelikte karnimda dolayi gitmisti dogum yaoar yapmaz devamgozukmeye bi care yok ona malesef kilo kapatiyo bi tek
ben tesetturluyum genelde bol giyerim tunik etek elbise volamli pantolon ustune kisa,bise giymem yakismaz,cunku o kemiklerden

Biri bulduysa cozum bizde deneyelim :KK70:.:.D .:KK70:
Inşallah ben de hamile kalırım da o zaman nasıl görünüyor bakarım

Boyum 178.
Boyu uzun olan herkeste su leğen kemiği sorunu var sinir oluyorum.
Bu ay tüp bebek tedavisi göreceğim doktor özellikle karın bölgemden kilo vermemi istedi veriyorum. 4 kilo verdim inşallah devamı gelir.
Sorun şu kilo verdikçe bu leğen kemiği çıkıyor ve kötü duruyor dar bir şey giyemiyorum illa volanlı giymeliyim. Ama olmuyor kıyafetler yakışmıyor ya bu kemik içeri girmez mi hep mi problem aranızda bu sorunu yaşayan var mı?
.
Çözümü yok canım...Benim de 176 boyum .Napiyoruzzz ?takmiyoruz..millet o kemikleri belli olsun diye ne diyetler yapıyor ahaha:halay:

Inşallah ben de hamile kalırım da o zaman nasıl görünüyor bakarım
insaallah canim rabbim isteyen herkese melegini nasip etsinn

Hamilelikte hicc kalmiyo ellesen bile et karnin kapliyo :D
Benim esim anaa gitnis kemiklerin diye sarilirdi normaldede batiyo der

Back
X