- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
İş yerinde kahkaha attım ya :)Cevap yazmaya boyum yetmedi :)
Spor yapın. Yağlarınız kat kat duruyor. Pilates tavsiye ederim.Eki Görüntüle 2062731 Dar etek giydim ki görünsün. Kiloluyum zaten ama verdikçe vücudum bicimsizlesiyor zamanla oturur mu dersiniz?
teşekkür ederim sanırım abartiyormuşum gibi geliyor bi resime de gelse yorumlar belki farklı egzersiz oneren olur kk sonsuz alemBen 164üm ve zayfıladığımda benim de o kemikler aşırı çıkıyor. Yani boyla alakası yok ama boyunuza Maşallah.
Pilates ben de yapmak istiyorum ama spor hocaları belli bir kiloyu verdikten sonra öneriyorlar bu yanlış bir düşünce mi şimdiden baslayabilir miyimSpor yapın. Yağlarınız kat kat duruyor. Pilates tavsiye ederim.
işte benimkiler daha 79da çıkmaya başladı bunu demek istiyorum yanlış mı ifade ediyorum kendini?Bir zamanlar 45 kiloyken leğen kemiklerim çıkıyordu,lakabımda kemik torbasıydı..
Bunun boyla filan alakası yok yani..
işte benimkiler daha 79da çıkmaya başladı bunu demek istiyorum yanlış mı ifade ediyorum kendini?
Yok estağfurullah. basenlerim mi var benim herkes yok diyor suan başka bir şok yaşıyorumBen sanki kemikten ziyade basenlere takildim :) dur psikolojini bozayim biraz benim boyum kisa cunkucok kirildim boyu uzunlar yazsin diyince
evet bi de üst kısma bakın sırtım da kiloluO zaman aldığınız kilolar orantısız yerleşiyor vücudunuza oda ola bilir..
evet bi de üst kısma bakın sırtım da kilolu
Yok estağfurullah. basenlerim mi var benim herkes yok diyor suan başka bir şok yaşıyorum
Amin inşallah işte ilk adetimle başlayacak tedavim bir aksilik çıkmazsa. Doktor karın bölgemden kilo vermemin yararı olacağını söyledi ahh bi gebe kalsam leğenmis şu bu umrumda değilYok kiz masallahin var ben takiliyorum oylesineinsallah kilo verirsin de bebisin hemencik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?