Estağfurullah bu derdi yaşamış çözüm bulmuş birini biliyorsanız da yazabilirsiniz göbeğimin iki yanında çirkin duran iki kemik var...Cevap yazmaya boyum yetmedi :)
Ben de bol giyiyorum işin kötüsü belim çok ince değil zayifladikca cirkinlesiyor böyle üst bedenim kalıyor bacaklarımdan kalcamdan gidiyor gibi bazen gülüyorum daben
1.80'im ve vücudum kum saati biçiminde. yani omuzlarım da geniş. ben de belimin inceliğini kullanıyorum. kapalıyım ayrıca. belden oturtmalı şeyler giyiyorum ama beni rahatsız etmiyor o kemiğim. belki kalçalarını geçen bol kesimli kıyafetleri deneyebilirsin
Bu sorunun boyla ne alakası var anlamadim.Boyum 178.
Boyu uzun olan herkeste su leğen kemiği sorunu var sinir oluyorum.
Bu ay tüp bebek tedavisi göreceğim doktor özellikle karın bölgemden kilo vermemi istedi veriyorum. 4 kilo verdim inşallah devamı gelir.
Sorun şu kilo verdikçe bu leğen kemiği çıkıyor ve kötü duruyor dar bir şey giyemiyorum illa volanlı giymeliyim. Ama olmuyor kıyafetler yakışmıyor ya bu kemik içeri girmez mi hep mi problem aranızda bu sorunu yaşayan var mı?
Estağfurullah bu derdi yaşamış çözüm bulmuş birini biliyorsanız da yazabilirsiniz göbeğimin iki yanında çirkin duran iki kemik var...
Hanımefendi hakaret etmeseniz daha iyi olurdu boy kompleksiniz var belli. Benim hiç kalçam yok bu önde olan leğen kemiği çıkıntilarindan bahsediyorum bir vücut kusuru bu çoğunlukla uzun boylu kadınlar da bulunur.Bu sorunun boyla ne alakası var anlamadim.
Keske zürafa ile konusaydiniz.
Acı ama gercek birsey soylemek istiyorum. Bu sorununuzun boyla hic bir ilgi ve alakasi yok. Koca bi kalca yapisina sahipsiniz. O kadar.
Bende uzun boyluyum. Hiç böyle bir sorunum yok. Uzun boylularda olacak die bir konu söz konusu değil.Hanımefendi hakaret etmeseniz daha iyi olurdu boy kompleksiniz var belli. Benim hiç kalçam yok bu önde olan leğen kemiği çıkıntilarindan bahsediyorum bir vücut kusuru bu çoğunlukla uzun boylu kadınlar da bulunur.
öyle mi diyorsunuz benimki çok önde gibi geliyor bir resim mi atsam daha iyi yorumlansin diyeBen 1.70 im ama bnm legen kemiklerimde cikik, bu beni hic rahatsiz etmiyor aksine seviyorum.
Bence dert etmeyin
Ayrica hakaret yok yazdigimda.Hanımefendi hakaret etmeseniz daha iyi olurdu boy kompleksiniz var belli. Benim hiç kalçam yok bu önde olan leğen kemiği çıkıntilarindan bahsediyorum bir vücut kusuru bu çoğunlukla uzun boylu kadınlar da bulunur.
bölgesel çalışabilirsin eğer spor yapıyorsan. belin inceldikçe bedenin daha hoş görünecektir sana.Ben de bol giyiyorum işin kötüsü belim çok ince değil zayifladikca cirkinlesiyor böyle üst bedenim kalıyor bacaklarımdan kalcamdan gidiyor gibi bazen gülüyorum da
öyle mi diyorsunuz benimki çok önde gibi geliyor bir resim mi atsam daha iyi yorumlansin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?