Böyle yaşamak istemiyorum!!

facebooka ekliycek kimsem olmadığı için almadığımı yazmıştım bugünde akşama kadar annemle mücadele ettim ilaçlarımı almadım bi ara makinamı kapattım sonra tartıştık ne yapmaya çalışıyosun dedi bende ne görüyosan onu dedim ağlaştık bugünüde böyle geçirdim bakalım

canım böyle düşünmemelisin yine haline şükretmelisin konuşabiliyosun geziyosun tamam sürekli evde olmak seni bunaltmış ama evde de kendine farklı uğraşlar bulabilirsin. aklıma gelmiyorki yardımcı olabilsem keşke. psikolojik destekde alsan sana iyi gelecektir.annenle baban yeterince üzülüyordur zaten farklı şeyler düşünüpte onları dahada fazla üzmemeni tavsiye etcem canım sana. çok çok geçmiş olsun herşey gönlünce olur umarım.

yaa şimdi burdan konuşmak,üzülme canım demek falan işin kolayı,hanı zengin birinin fakir birine aman çalışsın ne var kötü durumda insanlar var demesi çok komık oluyo,ama duadan başka,ALLAH tan başka yardım etcek biri yok biliyosundertlerimiz ne olursa olsun hepimiz zaman zaman imitsiz oluyoruz,durumun kolay değil,ama ALLAH tan başka çaremiz yok arkadaşım,bak cumartesi eve giderken bi adam bindi,ve elinde yırtık poşetlerde artık ekmekler falan vardı.ve ben o adamı her zaman görür ve azda olsa yardım etmek isterdim,ama adam akşamları görürdüm,ben daha önce inerdim,bu cumartesi inmemeye karar verdim,son durakğa kadar gitcktim,aa adam benımle aynı durakta indi,dayanamadım gittim arkasından,konuştum,6 çoccuğu var ve çok fakir,pastane ve fırınlardan ekmek topluyo,daha acısı ne biliyomusun,ekmek ve pastaları verenler güzel bi poşet yerıne yırtık eski pis poşetlere koyuyo,neyse çok ağladım,yanı zorun zoru var,o adamı duüşün 6 çocuk aç,yanı diceksinizki neden yapmış,haklısnız ama etmiş bi hata,bu onu yargılama ahhkı vermez bize,sende zaman zaman böle düşünsenden iç huzuruna kavuşman dileğiyle...ALLAH SENINLE OLSUN..

ne diyelim üzülme demeyelimde üzül dahada kendini harap et mi diyelim ne alakası var şimdi konuyu açan arkadaş psikoloji bölümüne bir konu açmış bizde psikolojisi düzelsin diye yorumlar yapıyoruz. durumun kolay deilmi diyelim sizin gibi.lmaz:

birkaç gündür iyi değildim bakamadım şimdi gördüm ama özel mesajlara cevap yazamıyorum yeni olduğumdan hiçbir gelişme yok aynı oturuyorum değişen tek şey annemin yanımdan 1 dk bile ayrılmaması sabretmeye çalışıyorum dediğiniz gibi bakalım nereye kadar ...

canım biliyosun demi hastalıklarda ilk tedavi moral... Biliyorum dışardan biri olarak bunu söylemek kolay gelebilir insana... Ama inan bana kendine güvenirsen aşamıyacağın engel yok... Bende bi ara kendime küstüm hayata küstüm.... Ama yılmadım.. Kumaş boyadım, yapboz yaptım kitap okudum ama başardım. Tamam belki benim sağlık sorunum yoktu. Sen herşeyde bi kötülük ararsan çıkamazsın işin içinden. senin bi artın var bende olmayan... Senin annen sürekli yanında...Destek oluyor sana.... Benim annem yurtdışında... Yani destek olacak kimsem yoktu... Böyle düşünerek ve yaparak hem kendine iyi bişey yapmıyorsun hemde aileni üzüyorsun kiç arkadaşın yokmu sana gelebilecek? İzmirin neresinde oturuyosun?

belki icinde bulundugun durum nedeniyle sanada öyle geliyor olabilir ama haklilik payinda var cunku bende agir depresyon gecirdigim siralar böyle dusunurdum amaaan konus konus ayni derdim tabiki benim durumunlaseninki farkli olabilir ama sonucta ikiside moral bozucu birsey ama kendi kendime dedimki olsun bosver herkesin bir derdi var dertsizim diyen yalan söyler dedim durumunun kotulugunden bahsedince bu duygularin yasanmasi cok normal baska konular bulabilirsin kardesim ya mesele arkadasin dedigi gibi boama apabilirsincok rahatlatici sonra bak bir kendine nee meillisin hangi seleri seviorsun ama kadinlarin ilgi alani hep aynidirbayanssulusmilebakimli olmak sacini degistir boya yap sari siyah kizil ne yakisirsana gormeden bilemem ama her kadin guzeldir eminim cok guzel bir bayandirsin bunlarseni yormaz birde stresli olmak ve mutsuz olmakta insani yorgun yapiyor bu sekil onuda basarmis dinamik olmus olursun bak intten taslarla tedavi bölumlerine gir her hastaliga uygun taslar var peridot tasi enerjik ve neseli olmak icin öyle bir enerjisi var bilimsel seyler yqni hicte yabana atma baksana sen ahmet marankiyle iletisime girsene

Canim, seni cok iyi anliyorum. Benim babamda ayni rahatsizliga sahip ve seninle ayni durumda. Babamin hastaligi sonradan yasadigi hayat tarzi yuzunden basina geldi. Ilk zamanlarda babamda senin gibi kendini sali vermisti. Bir evlat icin babasini bu sekilde gormek cok zor. Bende senin ailen gibi cok aglamistim. Fakat babamin hastaligina degil kendini bosu bosuna sali vermesine. Cunku bu hastalik verimli ve guzel yasamaya engel degil ki. Sonucta seninde sana destek olan cok iyi bir ailen var. Bende ayni sekilde babama destek vermeye calisiyorum. Ve bu hayattaki en guzel sey inan. Seni cok seven ve seni onemseyen bir aileye herkes sahip olamaz. Hayatta ailenle gecirdigin zaman disarida 3-2 arkadasinla takilmaktan daha onemli ve guzel. Ben babamin yanindayken bunu farkettim. Hic degmeyen insanlarla vakit gecirecegine evde sevdiklerinle veya onemli ve guzel ugraslar edinerek gecirmek 1000 kat daha iyi. Benim disari cikmama bir engel yokken evde ailemle her zaman daha fazla vakit gecirmeyi, ve oturup kendimi gelistirmeyi daha mantikli buluyorum sahsen. Ve daha cok egleniyorum.

Ayrica bence sen cok sanslisin, yatalakta olabilirdin. Yada elin, ayagin olmayabilirdi. Boyle insanlarida dusunmek lazim. Dunyada bir suru boyle insan var. Ama hepsi yasamini bir sekilde surduruyor. Neden? Cunku hayat guzel ve her sekilde yasamaya deger. Elinde sonunda zaten herkes birgun olecek. Benim dedigim sey su ki, zaten birgun hepimiz olucez bunun icin acele etmeye gerek yok. 2-3 gunluk dunya hayati zaten cabuk gecer. Onemli olan o 2-3 gunu verimli ve guzel gecirmeye calismak. Bu tip negatif dusuncelerle zaten kisa hayati bu sekilde maffetmek cok yanlis. Hani bazen saatler akip gitmek bilmez gibi gelir, ama donup arkaya baktigimizda ne kadar koca yil birakmisiz ve hepsi nasil hizli gecmis deriz. Iste hayatta boyle. :1hug:

Ve ayrica evde yapilacak o kadar zevkli aktivite var ki. Bunlarida goz onunde bulundur. Istersen beraber bile arastirabiliriz. Hem bende kendime yeni bi hobi edinirim. hihoyyyt

evde ne yapabilirim el işi yapmaktan bıktım evde yapılabilecek herşeyi denedim yorulmadan yapabileceğim başka ne varki ? siz neler yapıyosunuz babanız evde nasıl oyalanıyor?

Valla babam bilgisayar oyunlarina ve filmlere sarmis durumda. Yasi geregi ve cinsiyeti bakimindan degisik seyler dikkatini cekmiyor. Online kurslar var onlara katilabilirsin. Zevkli olabilir. Dunyada deniyecek cok sey var. Nelerden hoslandigini bilmedigim icin duzgun oneri yapamiyorum.

gecmis olsun canim okuyunca cok uzuldum senin icin allahtan sifada diledim.uzme kendini hic kimsenin hayati inanki dort dortluk degil herkes biseylerle sinaniyor. bi an onceiyilesmen dilegiyle

Umutsuz vaka...Bir kere böyle nick ve rumuzlarla hayata bakışını olumluya çeviremessiz canım. Önce pozitif düşünceler geliştireceksin, beynine olumlu sinyaller göndereceksin, sonra o sinyalleri beyin hayata olumlu mesajlar şeklinde yayacak. Hayat da sana aynı olumlu enerjiyle geri dönecek! Ben de acayıp çekim yasası ve NLP kitaplarına sarmış durumdayım bu sıralar, "SEN HAYATA NE VERİRSEN , O DA SANA AYNISINI VERİR" Bir kere bu felsefeyi benimseyelim! Umutsuz vaka olmaktan çıkıp, bu vakayı umuda dönüştürmenin ilk adımı, buna inanmaktır, ama o kadar güçlü iananacaksın ki, gerçek olmama ihtimali bırakmayacaksın zemuszemus . Biliyorsun dimi, Beyin gerçek ve hayali birbirinden ayırt edemezmiş.... Bu bilimsel ve kanıtlanmış bir gerçek... Bu durumda ne yapacaksın? Hasta olmadığına kendini inandıracak ve hasta modundan tamamen çıkacaksın!!! Lütfen canım Bana güven ve bir dene, bak gör, BİR MUCİZE GERÇEKLEŞECEK!!!!! opuyorumnanaktan

acil şifalar,allah şifa verecektir,umudunuzu yitirmeyin,ve bu çekilen sıkıntılar diğer tarafta size mücevher gibi gelecektir
evet bende çok sıkıntıdayım hemde çok..evde sıkılıyorum demişsiniz hepsini tam okmadım ama,kendinize bir uğra bulun mesela takı yapın kolya falan bunu bende bir dönem depresyon tedavisinde yapmıştım evdeydim aylarca ve gözlerimdedn hastaydım
güzel komik filmler izleyin,arad size mutluluk katan insanları eve çağırın,sıhhatli insanlar mutlu olacak diye bişey yok bunu unutmayın
keşke yanınızda olabilsem de oturup konuşabilsek inanın benimde konuşmaya morale çok ihtiyacım var
KENDİNİZİ SAKIN DEĞERSİZ GÖRMEYİN ,GÜÇLÜ OLUN
BOYUNDAN AŞŞAĞISI FELÇ BİR FİZİKÇİ VAR ÜNYA ÇAPINDA ÜNLÜ STEFAN HAWKİNG OLMASI LAZIM YAZILIŞINI TAM BİLMİYORUM ONUN HAYATINA BAKIN
allah yardımcınız olsun
tavuk suyuna çorba diye mükemmel ötesi öykü kitapları var ben onlarla hayata dönmüştüm lütfen okuyun
görüşmek dileği ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…