yaa şimdi burdan konuşmak,üzülme canım demek falan işin kolayı,hanı zengin birinin fakir birine aman çalışsın ne var kötü durumda insanlar var demesi çok komık oluyo,ama duadan başka,ALLAH tan başka yardım etcek biri yok biliyosundertlerimiz ne olursa olsun hepimiz zaman zaman imitsiz oluyoruz,durumun kolay değil,ama ALLAH tan başka çaremiz yok arkadaşım,bak cumartesi eve giderken bi adam bindi,ve elinde yırtık poşetlerde artık ekmekler falan vardı.ve ben o adamı her zaman görür ve azda olsa yardım etmek isterdim,ama adam akşamları görürdüm,ben daha önce inerdim,bu cumartesi inmemeye karar verdim,son durakğa kadar gitcktim,aa adam benımle aynı durakta indi,dayanamadım gittim arkasından,konuştum,6 çoccuğu var ve çok fakir,pastane ve fırınlardan ekmek topluyo,daha acısı ne biliyomusun,ekmek ve pastaları verenler güzel bi poşet yerıne yırtık eski pis poşetlere koyuyo,neyse çok ağladım,yanı zorun zoru var,o adamı duüşün 6 çocuk aç,yanı diceksinizki neden yapmış,haklısnız ama etmiş bi hata,bu onu yargılama ahhkı vermez bize,sende zaman zaman böle düşünsenden iç huzuruna kavuşman dileğiyle...ALLAH SENINLE OLSUN..