Böyle yapan bir adam o kadını seviyor olabilir mi ? Neden evlenmek istiyor ? Bu ısrar neden ?

Bulamaz inşallah Allah büyük

Umrumda değil artık

İnandırıcı değil. Başlık yoksa bu adamdan nasıl kurtulurum olurdu. Hala seviyor mu sevmiyor mu diye düşünmez ve insanlara sormazsın.
Stalk yapıp kafana takmazsın sevgililerine bakıp.
Öteki kadın tekmeyi basınca kürkcü dükkanı seni görüyor belli ki beni başkası çekmez diyor evleneyim bari diyor ama sıfır aşkla.
Adamın seni seviyor demeye bin şahit ister. Kilo al bilmem ne. Pislik...

Öyle ama annemde beni sevdiğini düşünüyordu ne ilginç gerçi tüm bunları da bilmiyor anneme göre bir adam bir kadınla evlenmek istiyorsa o kadını mutlaka seviyordur

Nasıl kurtulurum diye sormaya gerek yoktu çünkü biliyorum yeni hat almak ve sosyal medya hesaplarimi kapatmak ancak böyle olursa ulaşamaz bana

Öyle ama annemde beni sevdiğini düşünüyordu ne ilginç gerçi tüm bunları da bilmiyor anneme göre bir adam bir kadınla evlenmek istiyorsa o kadını mutlaka seviyordur

Annenin kafası ile hareket edersen ohoo.. hiç paravan evlilik duymamış galiba. Bazı insanlar mecburiyetten evlenir bazıları mantık evliliği yapar bazıları birilerini kıskandırmak ister vs. bir ton sevgisiz evlilik sayabilirim burda.
Annenin mantığı ile hareket edeceğine kendi mantığınla hareket et ve dürüstce yaptığı şeyleri anlatta kadının kafasında ki efendi adam imajını bir sil istersen.
Kadın buzdağının görünen kısmına yorum yapıyor ne yapsın.

Nasıl kurtulurum diye sormaya gerek yoktu çünkü biliyorum yeni hat almak ve sosyal medya hesaplarimi kapatmak ancak böyle olursa ulaşamaz bana

Sormaya gerek yok çünkü kurtulmak isteyen kim? demek lazım. İç dünyanı ben çok iyi anladım. Hesapları kapatmakla olmuyor o işler birini istemiyorsan kimse zorla salça olmaz illaki bir nokta da bırakır ki o çocuk başkasına bile yürüyen bir tip zaten bulmamış değildi.
Kararlı bir insanı kimse düşüncesinden döndüremez hayır hayırdır ortadan kaybolup dikkati daha üstüne çekmekle olmuyor o işler.

Dikkat çekmek için değil ondan kurtulmak için yapacağım iyiliğim için çünkü bağımlı oldum vazgeçemiyorum hâlâ sevdiğine inanıyorum aptal gibi hâlâ iyi niyetli bakıyorum

Hersey bir tarafa fıxıksel olaral eleştirmek .
Karso tarafa kendını degersız hıssetırmek .
Manupulatif davranıslar.
Buluşma ıcın bıle cımrılik yapmaso vs .
Sevmiyor seviyor gıbı cumleler kurmuyorum çünku bu adamın zaten genel anlamda sevgiyle ışı yok .
Bu tıp adamlar kurban bulmak ısıtıyor sadece .

Asla katılmıyorum.
Para için evlenen dolu adam var .
O eskıdendı

Sizi daha önce gözden çıkarmış yedekte dursun olursa olur olmazsa olmaz demiş sonra kimseyi bulamamış veya birini bulmuş ona hazirlanmis ama kiz terketmis simdi sizi yıkayıp yağliyor. Başkasını bulduğu an gidecek.

Kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…