- 5 Ağustos 2020
- 1.139
- 1.968
- 83
evet herkese farki bana farkli davranilinca alinmam normal ama dünden beri ûzüluyorum hep alttan aldığım icin çünkü aynisini degil benzerini yapmaya kalksam insanlar mesafeli oluyorÇok alıngansınız.
Kitap ve kahve paylaşan insanları sessize alıyorum. Çoluğunu çocuğunu paylaşanlar daha samimi geliyor bana açıkçası.Hanimlar bana sen cok taktin demissinuz ama diger arkadaslarina ayni bana ayri davrandigi icin ben burada detayli anlattim ki anlasilir olsun diye. Kendisi ile birebir olunca derdini dinlerim onu bunaltmam sıkmam ama siz böyle beni tanimadan ne kadar kizi incelemissin icinde biriktirmissin dediginiz icin kendimi kötü hissettim. cevremde böyle biriyle ilk defa denk geldigim icin sormak istedim.tamam cani sagolsun bayramlasmaya gelicem söz diyip baskalari ile plan yapmasi normal ise ben ne diyebilirim ki.
instagram konusundada benim cevremdeki kadinlarin neredeyse hic biri çalışmıyor, okumuyor (maalesef kendimi gelistirim gibi cabalarida yok).
o yüzden insanlarin bana karsi storylerime karsi tepkileri böyle.
bir parkta güze bir ânı yakalamak, okudum begendigim bir kitabi paylaşmak bence sorun olmamali. Buna laf edenler ise günlük kardeslerini cocuklarini yediklerini koyan insanlar arkadasimda dahil. bana dönüp baska birinin yaninda sende cok paylasiyosun ama ha demesi bana anormal geldi
İnsan herkese aynı davranamaz. Zaten normal olan hoşa gitmeyen davranışlarda bulunan insanlarla araya mesafe koymaktır. Siz hem samimi olayım mesafe koymayayım hem davranışlarından rahatsız olayım diyorsunuz. İkisinin bir arada olması çekişki.evet herkese farki bana farkli davranilinca alinmam normal ama dünden beri ûzüluyorum hep alttan aldığım icin çünkü aynisini degil benzerini yapmaya kalksam insanlar mesafeli oluyor
Anormal değil arkadaşlık böyle bişey zaten. Arada takılırsın gülüp eğlenirsin sorunlarını paylaşırsın canım sıkıldı biyerlere gidelimmi dersin falan. Diğer arkadaşlarınızla ne konuşup paylaşıyorsunuz merak ettim.Hanimlar bana sen cok taktin demissinuz ama diger arkadaslarina ayni bana ayri davrandigi icin ben burada detayli anlattim ki anlasilir olsun diye. Kendisi ile birebir olunca derdini dinlerim onu bunaltmam sıkmam ama siz böyle beni tanimadan ne kadar kizi incelemissin icinde biriktirmissin dediginiz icin kendimi kötü hissettim. cevremde böyle biriyle ilk defa denk geldigim icin sormak istedim.tamam cani sagolsun bayramlasmaya gelicem söz diyip baskalari ile plan yapmasi normal ise ben ne diyebilirim ki.
instagram konusundada benim cevremdeki kadinlarin neredeyse hic biri çalışmıyor, okumuyor (maalesef kendimi gelistirim gibi cabalarida yok).
bir parkta güze bir ânı yakalamak, okudum begendigim bir kitabi paylaşmak bence sorun olmamali. Buna laf edenler ise günlük kardeslerini cocuklarini yediklerini koyan insanlar arkadasimda dahil. bana dönüp baska birinin yaninda sende cok paylasiyosun ama ha demesi bana anormal geldi
Ti ye almamış ta siz çok ciddiye almışsınız. Ben uyuşuğum demiş işte size sen uyuşuksun yapamazsın dese o sorun olurdu.cok yakin arkadas olunca baskasina daha özverili davranıp bize kendi kendine söz vermediği icin ister istemez beklentiye girdik
sunu anladim
ben onun kötü gün arkadasiymisim. hadi gelsene oturalim özledim sohbet edeim degilde cok sıkıldım gelsene arasinda fark var cunku isteyince o sekilde konusuyor
ben bir kere cok icim sıkıldığını söyleyincede ay ne var sıkılyosun hayatin tadini çıkar diyor yani ben umrunda değilim
sosyal hizmetler konusuna gelince galiba kendimi ifade edemedim.
kendisi biz ortama girince amma yedin amma iyi konustun gibi takilmisti ben uyusugum ben yapamiyorum demisti. öyle olmak zorunda degil elbet ama kendisini eksik görmek zorunda degilken ben böyleyim diye ay may hof poflu konustu. insanlara hiiiic uğraşamam iyi sen cok konusabiliyon tam senlik diye gülerek tiye almasi oldu bunlar son zamanlarda olan seyler
lakin biz yakın arkadasiz diye ben görmezden geldim
ama sunu anladim ki mira her halukarda var cagirsam gelir nasi olsa cocuk durmasa cocuklarini getirir cokta sey yapmim ona
benim takildigim bana farkli davraniyor yakin olmamiza ragmen dedigim nokta buydu
Bana da öyle geldi sanki. Sizinde kendinizle ilgili çözmeniz gereken değiştirmeniz gereken davranışlarınız var.Sizinle arkadaş olunmaz. Her şeye bir kulp takmissiniz. Kadın normal muhabbet ediyor işte. En basitinden canım sıkılıyor gel demekte ne var. Musaitim takılalım demiş işte.
Kasinti misiniz.herkes her yaptığını paylaşmak zorunda mı.sadece story içeriğine ya da paylaşımina göre mi insanlarin kendilerini geliştirip geliştirmesine bakıyorsunuz.asagilayici komusmussunuz.Hanimlar bana sen cok taktin demissinuz ama diger arkadaslarina ayni bana ayri davrandigi icin ben burada detayli anlattim ki anlasilir olsun diye. Kendisi ile birebir olunca derdini dinlerim onu bunaltmam sıkmam ama siz böyle beni tanimadan ne kadar kizi incelemissin icinde biriktirmissin dediginiz icin kendimi kötü hissettim. cevremde böyle biriyle ilk defa denk geldigim icin sormak istedim.tamam cani sagolsun bayramlasmaya gelicem söz diyip baskalari ile plan yapmasi normal ise ben ne diyebilirim ki.
Bu alınmamış haliniz mi???benimde sansima herkes bana alinabilir ama ben alinmam :)
Bazı kitaplardan etkilenebiliyorum ama genelde kahve kitap konsepti aşkına eşkiya, sabah kahvem... Bunları gördükçe paylaşmıyorum , baya itici görünüyorKitap ve kahve paylaşan insanları sessize alıyorum. Çoluğunu çocuğunu paylaşanlar daha samimi geliyor bana açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?