Yani bu Doğu batı meselesi değil biraz da aile yapısıyla alakalı bence yalan değil gitmeden ailesini tanımadan önce bende korkuyodum ama malatya çok gelişmiş bi şehir ve eskisi gibi baskıcı değil artık orada yaşayan insanlar da 2 tane kız arkadaşım var malatyalı hatta nişanlıma sayelerinde tanıştım üniversite zamanında biz mimarız yani kız çocuklarını okutmaya da çok önem veriyolar görümcem bilgisayar mühendisi falan filan :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben Mardin iyim. Ve kesinlikle erkek arkadasin fazlasıyla abartmis :) erkeklerle kadinlar aynı masada yemek yemez ne ya?? Evet öyle bişey var ama o sadece çok kalabalık misafor geldiği zaman (yerde yenir yemek) yer olmadığı için erkekler ve kadınlar ayrı ayrı yer. Onun dışında asla ama asla görmedim ben böyle bişey. bence seni deniyo. Şimdiden gözü korksun bakalım beni gerçekten seviyosa bu şekilde de kabul eder diyodur. Yada gerçekten uzaydan gelmiş bi ailesi var. Şu aileyle braber yemek yeme meselesi de eskide kaldı artık. Ve ben mardinli olarak bunları söylüyorum benim bildiğim malatyalilar mardinlilere göre biraz daha tabiri caizse moderndir. Arkadaşlarımdan biliyorum. Bence sen ailesini iyice araştır. Yengesi kardeşi felan çalışıyo nu yada akrabalarindan kizlar felan. Onlara nasıl davraniyolar o çok önemli.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bencede canım batıdada bu sekilde yasayan insanlar var.bu sekilde aileler var.okumaya cok öenm verirler ve gelin olarak calısan bayan isterler benim cevremdekiler hep böyle tercih calısan bayndandır.Allah hayırlı etsin.benim esimde kayserili kayserililere cimri uyanık derler hiç alakası yok tam tersi benden saftır esim.sehre göre degil demek insan yapısıyla ilgili bişey bencede.gelin kız
Kizlar paylasmak istiyorum ben mi abartiyorum gorun diye
Bugun sevgilimle bulustuk kendisi malatyali ve kürt yanlis yerlere cekilmesin lutfen durum anlasilsin diye yaziyorum
bugun biraz ailelerimizden gelecekten falan bahsettik bana soylediklerini yaziyorum Allah askina cok ilginc degil mi ben sok oldum
bunlar para icinde yuzuyolar bana dedi ki senin calismana hic gerek yok isimiz ciddiye binerse biz evlenirsek kesinlikle ama kesinlikle calismicaksin anca batariz bes kurussuz kaliriz onun disinda olmaz dedii
ben seneye ogretmen olucam bunca maddi manevi emegi bosa veriyorum sankii adama bakin
sonra dedi ki mutlaka ayri evimiz olur ama sadece otel gibi kullaniriz yatmadan yatmaya kullaniriz onun disinda ben isteyken sen annemle kalirsin yemek olayi falan her sey ortak dedi su an abimler boyle yasiyo biz de boyle yasicaz dedi
ve mesela abimin karisiyla annem ayri yemek yerler biz erkekler ayri ayni masaya hayatta oturmayiz falan dedi
evlenince ne kadar yakin olsan da oyle iki de bir annene gidemezsin ben her gun seni oralardan mi toplicam dedii
ben sok oldumm kultur farkliligi bekliyodum ama bu kadar beklemiyodum bunlar asla taviz vermicegim seyler bi kizi ne kadar seversem seveyim bunlara hayir derse vazgecerim dedi
ben de ben hayir diyorum nolucak simdi dedim sinirlendimm
ama ben senden vazgecemem ya bunlari zamani gelince konusuruz diye kivirdii
kizlar ben napmaliyim bunlar benim ve ailemin hayatta kabul etmicegi seyler o da geri adim atmiyoo is ciddiye binmeden kac dersiniz eminim ama gercekten cok seviyorum yaa vazgecemem gibi geliyoo
dogulu arkadaslar varsa ozellikle onlardan yorum istiyorum yasam tarzi gercekten boyle mi yaa yoksa abartarak beni denemeye mi calisiyo
ve ne onerirsinizz
sevgiyle kalin kizlarr
Deniyor olsa bile gereksiz bi deneme. Ne gerek var boyle seylere. Sevgilisini kaybetmek pahasina denemek ilginc geldi bana. Ben de mardinliyim ve hala sunu savunuyorum. Bunun doguyla ilgisi yok bu tamamen karakterle alakali. Sanirim yaptirim uygulamayi kaliba sokmayi seven bi arkadas. Bizim ailede her kadin el ustunde tutulur ama arkadasin soyledigi gibisine de sahit olmuslugum cok. Üstelik dogulu degil. Yani arkadasimizin bolgeden cok karaktere odaklanip oyle dusunmesi lazm.
ya aslinda sandiginiz kadar geri kafali degiller
okumaya cok onem verirler mesela 5 kardesler her biri avukat muhendis falan kiz kardesleri de dahil
ben de dedim senin kardeslerin okuyo onca emek veriyosunuz ilerde kocalari onlara senin bana dediklerini dese calismicaksin falan dese nolur dedim
olabilir saygi duyarim kocalaridir ne derse o sorun yok burda dedi bunu diyen turkiyenin en iyi okullarindan birini ikincilikle bitirmis bi insan
yengesi de nasil bi insansa gelmis bana onu ovuyo o cok mutlu hayatindan bizimle bu sekilde yasamaktan cok mutlu tek sikintisi abim cok calistigi icin onu
gezdiremiyo onu da kiz kardeslerim hallediyo her sey gulluk gulustanlik yani abartiyosun herkes birbirini sever sayar deger verir sakalasir bizde dedi
herkes her seyden memnun goruldugu gibi tek sikintili benmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?