D
drsiest@
Ziyaretçi
- Konu Sahibi drsiest@
-
neden,eşinizi karşınıza alıp,bu soğukluğunu ve mesafeli davranmasının nedenini sormuyor ve rahatsızlığınızı belirtmiyorsunuzherkes kayınvalidesinden dert yanar ben de eşimin aileme tavrından rahatsızım..normalde de soğuktur fakat mesafeli davranmak için özel bi çaba harcadığını görüyorum.. annem benim her kötü günümde yanımdaydı, babam en zor günlerimizde destek olmaya çalıştı.. eşime bi gün kalbini kıracak bişey söylemediler, annemin eşimle yemek yemeğe, aynı odada oturmaya çekindiğini gördükçe sinirimden ölüyorum!!!
bazen kayınvalidemle kayınpederimle kıyaslıyorum da asıl benim tavır almam lazımdı.. ama ben aman görsün bak bilsin böyle seviyorum diye hediyeler alıyorum kayınvalideme gece sohbetler ediyorum.. boşmuş meğer.. içimden gelen hayalettiğim davranışları yapamıyorum arkadaşlar.. benim aileme, anneme çok gördüğü güleryüzü ben neden heba edeyim ortada.. haksa hakedenin kim olduğunu o da biliyor.. mahcup oluyorum inanın.. bi gezmeye gidiyoruz arabada tek kelime konuşmuyor, birarada hiçbişey yapmak istemiyorum artık.. bayramdan bayrama mı görüşsünler naapsınlar bilmiyorum ki:)
benim içimdeki sevgiyi öldürüyor, böyle olmak istemezdim ama iki çift güzel sözü annemden babamdan esirgedikçe benden de bişey beklemesin!!!! demi ama..
seni dogurdukları için annenlere cepe almıs galiba
zorlamı verdiler
veya kötübi ailen var seni neden aldı o aileden kendisine yakıstırmıyorsa
bide bu huyları var damat beylerin ve ailesinin alırlar kızı surat bi karıs
evet kız anneleri aileleri iyidir bunu dile getirmene gerek yok hangi alile kızının güzel yuvasını bozmak isterki bunu ancak cahil şeytan kayınvalldeler düşünür bunu eşinde biliyo ama işte biyerde kıstırdılar herhal seninkiler töbe töbe ya
tabiki bu davranısları seni eşinden sogutur nasıl sevebilirsinki
erkekler egemen ilan ediyolar kendi kendilerini
bence sende kendi ailesine öyle davran onlara sırıtmak zorunda değilsin senin aillenden değerlilermi bosver hiç bişey laik görme ve suratını as
bırak o seninle konussun noldu napmaya calısıyosun desin sende sana benzemeye calısıyorum vardır bi hikmet kocamın yaptıgında dersin
valla baktın adam olmuyo busekilde cekilmez be gülüm aileme kurban edderim elin oglunu helede değmiyosa
seni dogurdukları için annenlere cepe almıs galiba
zorlamı verdiler
veya kötübi ailen var seni neden aldı o aileden kendisine yakıstırmıyorsa
bide bu huyları var damat beylerin ve ailesinin alırlar kızı surat bi karıs
evet kız anneleri aileleri iyidir bunu dile getirmene gerek yok hangi alile kızının güzel yuvasını bozmak isterki bunu ancak cahil şeytan kayınvalldeler düşünür bunu eşinde biliyo ama işte biyerde kıstırdılar herhal seninkiler töbe töbe ya
tabiki bu davranısları seni eşinden sogutur nasıl sevebilirsinki
erkekler egemen ilan ediyolar kendi kendilerini
bence sende kendi ailesine öyle davran onlara sırıtmak zorunda değilsin senin aillenden değerlilermi bosver hiç bişey laik görme ve suratını as
bırak o seninle konussun noldu napmaya calısıyosun desin sende sana benzemeye calısıyorum vardır bi hikmet kocamın yaptıgında dersin
valla baktın adam olmuyo busekilde cekilmez be gülüm aileme kurban edderim elin oglunu helede değmiyosa
hayatım aynı durum bende vardı bendeee esım gıtmek ıstemıyo dıye ısrar etmemıstımmm sonunda adam bayramlardada gıtmes olmustuu nerdeyse benıde yolamıyoduuuu en sonundaaa aılemle tartıstı esım ve aılesıı sımdı kokunden gorusmuyolarrr ne o aıleme gıdıyor nee ben onu aılesıne gıdıyorummm boyleleıkle ne otarafa ne butarafa o kendı aılesıne gıder ben kendı aıleme ama yınede esımle aramısda hala taraf tartısması bıtmıs deldır anlıycagınn ılımlı olmaya calıs ve asla esını senın aılenden kopartma cılveler yaparak aılene baglmaya calıss kavga ederek deıllllll ınanan ben o hataya dustum sen dusmeee benım gıbıo sonun olmasınnn tatlımı
defalarca konuştum, yanlarında ayaklarımı uzatıp otursam daha mı iyi gibi bi karşılaştırmaya giriyor.. şöyle kayınvalidesiyle pazara giden birlikte kahvaltı yapabilen erkeklere afferin valla.. bebeğim küçükken sofradan kalkınca annemde gelirdi arkamdan, nası huzursuz oluyo siz düşünün.. benim anneme bunu hissettiriyosa ve benden de annesine araba kullanmayı öğretmemi bekliyosa çok bekler:)
anlıyorum tuhaf bi kültürle büyümüş ama çok şey mi istiyorum, biraz sohbet etsin, iltifat etsin, sevindirsin.. sizli bizli konuşuyo hala, bürokrasi gibi mimikler sıfır..ben de saf saf onu utandırmama ideallerine girmişim.. ben ailemin yanında ezilip büzülüyorum umrunda değil... herkes içinden geldiği gibi davranıyo madem belki bu taraftan daha iyi görür diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?