Aynen öyle valla ay ne biliyim ben de dışarda yemeyi çok severim. Ne zamandır şöyle bi ağız tadıyla yenmiyor artık fiyatlardan dolayı . Neyse konu dağıldıBen ki arabasını kitlemeyen, evin kapısını açık unutan insanım, hayatım boyunca güvenli alanlarda yaşadım şuan dahi öyle ama Ceren öğretmenin başına gelenlerden sonra bu hale geldim.
İnsanlar delirmiş, nereden kim çıkar belli değil.
Maalesef, canımdan kıymetli değil atılmıyor ya yeniyor ne de olsa
Ben kocam evdeyken kapı çalsa “hayırdır inşallah” diye kalkarız ayağa.Ben eşime de açmıyorum.
Eve gelip kalacak anahtarı olan insanlarla bir şifremiz var, kimseye kapı açılmaz, zil çalınmaz bizde, çalan yabancıdır biliriz, yemek siparişi değilse.
Ki evde yemeği yalnızken vermişsem bile en az iki kişilik söyler, tv açar evde ışıkları açar kapıya gelirken ‘ben bakıyorum’ diye ses veririm.
Manyaklıksa manyaklık, canımızdan psikolojimizden değerli değil, eşeğimi sağlam kazığa bağlarım.
İki yıl önce apartman görevlisi balkondaki topu almak için gelmişti gece 11'de. Ben evde değildim. Ev arkadaşım vardı. Kapı deliğinden adamı görmüş, korkup açmamış. Apartman görevlisi de beni arayıp ''ışıklarınız açık, arkadaşlarına söyle kapıyı açsınlar'' gibi bir emir vermiş, kapıdan ayrılmamıştı. Güya hocaları yarın topla gel demiş çocuklara, çok lazımmış. Böyle yüzsüz insanlar da var.Ben eşime de açmıyorum.
Eve gelip kalacak anahtarı olan insanlarla bir şifremiz var, kimseye kapı açılmaz, zil çalınmaz bizde, çalan yabancıdır biliriz, yemek siparişi değilse.
Ki evde yemeği yalnızken vermişsem bile en az iki kişilik söyler, tv açar evde ışıkları açar kapıya gelirken ‘ben bakıyorum’ diye ses veririm.
Manyaklıksa manyaklık, canımızdan psikolojimizden değerli değil, eşeğimi sağlam kazığa bağlarım.
Tabikide yaptırım uygulatabilirsiniz, haneye tecavüze girer zaten en basiti bunun için davacı olun ayrıca çocuğunuz etkilendiği içinde psikolojik şiddet diyede davacı olabilirsiniz.Bugün başıma gelen olaya bakın. Akşam saatleri mutfakta yemek hazırlıyorum zil çaldı baktım üst komşu adam eşin evdemi dedi hayır dedim sen benim muhatabım değilsin eşin gelince yanıma gelsin dedi tamam dedim kapattım. Mutfağa geçtim yine zil çaldı açtım bu sefer 200 kg Luk kızı direk üzerime saldırdı. 3 yaşındaki oğlumun gözü önünde oğlum ağlamaya başladı 13 yaşında kızım içeride uyuyordu o geldi de beraber evden cikarabildik kapıyı kapattık. Kapımın onunde saksıda çiçeklerim vardı hepsini kapıya fırlattı polisi aradım hemen sonrada eşimi aradım. Polis geldi çok gürültü yapıyormuş çocuğunuz o yüzden yapmışlar diyor bana 3 yaşında çocuk ne kadar gürültü yapabilir ve bunlar üst komşumuz. Ben polisle konuşurken eşim geldi tabi öfkeli bir şekilde siz benim evime eşime nasıl saldirirsiniz diye bunlar özellikle de o kızı bir küfürler ediyorlar ben böyle birşey görmedim dedik şikayetciyiz bizde bunlardan şikayetciyiz diyorlar gittik darp raporu aldık ifade verdik saatler sürdü çocuklar evde perişan kaldılar ve sonuç hakim karar verecek ya lütfen bı akıl verin böyle birşeyin suçu olmaz mı? Yapanın yanına kar mı kalır peki benim evladım travması nasıl bağırıyor annemi bırakın söz birşey yapmicam diye bu saat oldu hala uyuyamadim ne yapalım biz
Savcı belirler suç tipini. Yani ben konut dokunulmazlığından şikayetçi oluyorum, ben darptan şikayetçi oluyorum demenin pek karşılığı yok. İddianameyi yazarken savcı karar verir suçun ne olduğuna.Konut ihlali yani haneye tecavüzden de sikayetci olsaydiniz kiz iceri girdimi Hey Allahim cocuk bu ya gürültü tabi olur benimde altimda ailece sinir hastasıyız diye gecinen insanlar var ana oglu bakalik bize ne zaman çıkacak gecen kapida uyarıyordu aklınca
polislere aldırmayın cesaretiniiz kırmasın o. ama manyaksa kavga anında millet neler yapıyor. korkmayın ama tedbirli olun. manyak ya alt kattan ne kadar ses gelebilir. hayır müzik değil bişi değil çocuğun düğmesi mi var ne kadar sessiz olabilir.Hepinizden Allah razı olsun bugün yerimden kalkacak halim yoktu dizlerim titriyor hala ve korkuyorum eşim işten gelirken karşılarına çıkarlar yine diye . Bu ülkede savunmasız bir kadının evine girip çocuklarının gözü önünde saldırmak çok kolaymış polisin sorduğu elinde kesici bir alet varmiydi? Yani beni öldürse o zaman ceza alacaklardı daha öncede sürekli vuruyorlardi çocuk koltuktan inse hemen duvara vuruyorlardi hatta oğlum geçen sene korkudan kekelemeye başlamıştı . Benim eşim yine kapılarını gitmedi . Çamaşır asarım mutlaka üzerine birşey döker bunlar resmen bela istiyor