Boyle insanlardan gina geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kişi bu konuyu okumayacak mı? Doğru bir şey mi bu yapılan, ben anlamladıramadım. Merhametli olunsa biri ya da ben konuda kötü bir şey deriz, incinir demez mi insan?
Haklısınız evet ama bazen insan patlyor ve artik o denli ince dusunmekte istemiyor
Sonucta benimde haksiz yere canimi sikan kisiydi. Bende insanim dayanamadim.

Haklı haksız fark etmez ki. Arkadaş olmayı denemişler , birbirlerine uygun değillermiş ; beklentileri farklıymış , iletişim kopmuş hepsi bu.
Yok burada bazi insanlar bu kafadalar umursamiyorum
Sanki ne gizleyebilirim

Ben sizi anladım, aynı şeyleri genel olarak yaşadım.
Genel olarak malesef kimse kimsenin derdini önemsemiyor, herkes sadece kendi derdini önemsiyor ve konuşuyor.
Eğer devamlı dinler ve kendinizden verirseniz , bu böyle devam eder, bu duygu ya da fikir alışverişinden çıkıp artık sömürülmeye giriyor bence. Ama buna izin veren sizsiniz sonuçta.

Biliyorum aslinda tamamen kizginligim kendime. Teşekkür ederim

Nickini söyle uzak duralım o kisiden
Kk da söyle bisey var bdvden yorum yapınca insanlar,özel msjla dert anlatabileceğini sanıyoır.Ben de yasadım bunu 1-2.
Özel msj artık kabul etmiyorm tanımadıklarımdan burda.İsmini cismini bildiğim insanlar zaten ekli bende.
Yoksa 1 hafta kimsenin toksik iliskisini dinleyemem ben.Öyle bi vaktim yok.

Samimiyet karin agritir.. yaw burda kazen bangir bangir bagirdi uyarilar yapti bunun icin. Inanin bizler akillanmayiz..

Dert dinlemekte evet bi yere kadar, ama sizi zaten ortak dertleriniz konusmanizi olusturmus..

Ha buarada benzer birsey benimde basima gelmisti anlatmisimdir belki.

Cocuklarimizla
Ilgili
Konusurken ozelden kadinin biriyle…aylar sonra hatta yillardir burda olan bir uyeydi.. geldi yok face ver sunu ver bunu ver. Dedim kullanmiyorum ki
Gercekten kullanmiyorum gorusmek isterse burdan yazabilecegini soyledim…kk ya girmiyomusta bla bla. Yaw bi tiklamayla girebilirsin yani, eger cok gorusmek isterse
Abooww acti agzini yumdu gozunu, hakaretler etti neler neler soyledi ozelden bile olsa edebimi korudum dayanamadim ama sonra direkt sikayet ettim banlandi. Ruh sagligi yerinde degildi kesinlikle…banlanma sebebi eger ozel platformlarda gorusup hakaret vs etse olmazdi, ama burda gelip baya taciz etmisti beni..

Olay nereye bağlanacak diye meraktan okudum, hiçbir yere bağlanmadı.
Bu kadar şeyi derdini dinlediğiniz birinin size fake isimle hitap etmesine sinirlendiğiniz için anlatmışsınız, bazı şeyleri de tekrar tekrar yazmışsınız. Size dert anlatan insanların yaptığı şeyin aynısı yani.
Belki de kendiniz gibi insanlarla arkadaşlık ettiğiniz için bu kadar bunalıyorsunuzdur ve sizin gibi olmayan insanlara da tarzınız yorucu geldiği için uzak duruyorlardır sizden. Kendinizi bu konuda biraz sorgulayın bence.

Birde cinsellik bolumune yorum yap

Cok haklisiniz. Bende bosuna gina geldi demedim. Ders oldu iste.

Yok o benim icin son damla oldu. Yoksa coktan yeter diyordum icimden. Artik soyleyecek sözüm yok demistim. Ben çalışmadigim icin arkadas bulamadim. Yoksa geldigim ulkede cok güzel arkadaslarim vardi.

Ama kisa kesememe huyumu biliyorum yazili bir sey anlatirken sanki ben insanlari dinlerken detaylari onemsedigim icin herkes icin öyle saniyorum bunun boyle olmadigini anladim ama yinede huy iste kolay degismiyor

Merhabalar; bahsettiğiniz sıfatlara sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Sahip olduğunuzu söyleyerek kendinizi öyle tanıtıyorsunuz sadece. Eğer öyle biri olsaydınız; bahsi geçen kişi yaptığı hareketle sizi sinirlendirdi diye kk da konu açıp; "ablası bile dinlemediği halde" Diye defalarca vurgulayarak, kadını küçük düşürmeye çalışarak intikam almaya çalışmazdınız.
Bahsi geçen üyeyi tanımıyorum. Benim gibi tanımayan pek çok kişi var. Herkesin kafasında kadını toksik biri, rahatsızlık verecek derecede yapışkan biri olarak etiketliyorsunuz. Kendince size sitem etmesini çocukluk olarak nitelendirmişsiniz, doğrudur ama en azından sizin ki gibi kötülük değil, sadece çocukluk yapmış.

İlgili üye burayı okuyor ise; özelinizi lütfen böyle güvenip, tanımadığınız insanlarla paylaşmayın. İnsanlar beklentileri karşılanmadığında, sıkıldıklarında böyle davranışlar sergileyebiliyor. Belli ki çok bunalmışsınız ama çözüm kendinizde, buradaki herhangi bir üyede değil.

Ne kadar kendini övüyor siz de fark etmişsiniz. Merhametliymiş insanlar dinlemeyi severmiş vs vs

Tabii ki manas destanı formundaki ilk mesajınızı okumadım. Yorumlardan anladığım kadarıyla " kendinizi vicdanlı, merhametli, dert dinleyen biri olan etmeniz "

Biriyle tanışıyorsunuz ve o size aynı şeyleri anlatınca sıkılıyorsunuz ve yetmezmiş gibi burada konu açıyorsunuz. Bu nasıl bir karakter sizce?

Bence iyi bir karakter degil. Cunku maden konuşmuyorsunuz artık o kişiyle bu konuyu açıp üzerine gitmenin manası nedir? Sonuçta o kişi burada degil mi?

Şu yaptığınız hareket bana gore " arası bozulunca orda burda hakkında konuşmak
Başka da bisi degil "

O kişiye yazacağını bize yazmış. hep beraber haklısın sen çok minnoş kalplisin diye pohpohlamamızı istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…