Boyle insanlardan gina geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun özeti buysa sorun nedir anlamadım?
Dert köşesinde tanıdığınız birinin sıkıntısını anlatması normal değil mi?
Evet bazı insanlar aynı konuyu defalarca anlatır, bu da onların kötü biri olduğunu göstermez ki.

Iyi bi ders oldu zaten. Merhametli olmam ve yalnizlik ta laflarim durumum birlesince yanlis bi durumun icine cekilmis oldum ister istemez

Kotu insan asla degil oylede demedim ama yani insanda kendini sorgulamali. Gunlerce abarttim oz ablam bile bir senedir dinlenmiyor derdimi ama bu insan dinledi kac kere bende abarttim der insan.. gereksiz tribi garip geldi..neyse boylece daha fazla uzamadan iletisimi koparmis oldum.

Sonra tlf numarasini verdi.

Bir gun baktim yine sesli msj atmis ama bu sefer 25 30 insta sesli msj. Dinleyemiyordum artik. Tlf da ozet gec bi zahmet zamanim yok dedim

Telefon numaranızı vermediyseniz ; "Tlf da ozet gec bi zahmet zamanim yok" cümlenizden ne anlamalıyız ?

İnsanlarla samimiyet dozunu ayarlama sıkıntınız var bence
Belki ama merhametimin sonucu oldu
Aglamakli mesaj gonderem biri olunca insan mecbur vicdanina yeniliyor. Sorun degildi yeterki abartip surekli anlatmasaydi sevaptir sonucta dinlerim akil veririm elimden geldiğince.

kullanma amacli iletisimlerden gina geldi hayatimda zaten.

Ailesi ve arkadaşları tarafindan iyi niyetinin kullanıldığını düşünüyor genel olarak.En azından yazdıklarından anladığım bu. Yanlışsa düzeltin A Alimee81

Evet haklisiniz
Hatta yine uzulur kizar kul hakkina girerim diye dusundum yazmamam daha dogru dedim ne ama benimde iyi niyetimin karsisinda yasadigim bu durum beni baya gerdi ve ister istemez yazdim paylaşmak istedim bu can sıkıntımi

Bu ne böyle yaaa , çocuk musunuz

Ailesi ve arkadaşları tarafindan iyi niyetinin kullanıldığını düşünüyor genel olarak.En azından yazdıklarından anladığım bu. Yanlışsa düzeltin A Alimee81
Aynen boyle. Bakin daha yeni kuzenim var esiyle baya sorunu var. Anlatti yemin ederim saatlerce anlatti dinledim akil verdim ve aile buyuklerim bile pskolog gibisin bizde derdimizi anlatalim diye espri yaptilar ve gunlerdir ariyor kuzenim bu konuyu konuşuyoruz. Artik verecegim akilda soz de bitti. Ben yipraniyorum onu demek istiyorum. Demekki anladimki cok yorum yapmayacaksin
Yoksa ilgili bilgili vs gorup anlattikca anlatasi geliyor insanların

Kadın mıymış kişi ben erkek sandım
Özet için teşekkürler

Iyi bi ders oldu zaten. Merhametli olmam ve yalnizlik ta laflarim durumum birlesince yanlis bi durumun icine cekilmis oldum ister istemez
Merhametli biri değilsiniz siz. Kendiniz övmeyin boşuna. Kendi derdimi anlatırım derken o kişi daha çok anlatınca zorunuza gitmiş

Ne kadar uzun yazmışsınız gereksiz bir sürü detay detay detay
İki günde tanıdığınız insana güvenmeyeceksiniz bu kadar. Bu fırsatı ona siz vermişsiniz.

"Akıllar pazara çıkmış herkes yine kendi aklını beğenip almış" derler.

Bir kere derdini anlatmış , kendinizi tutamayıp öneride de bulunmuşsunuz. Bundan sonra dinlemeyin , aynı konuyu anlatırsa konuyu değiştirin.

Yalnız bir anneymişsiniz. Çocuğunuzla zaman geçirin.

Merhametli biri değilsiniz siz. Kendiniz övmeyin boşuna. Kendi derdimi anlatırım derken o kişi daha çok anlatınca zorunuza gitmiş
:) ovmuyorum gercek bu. Ben ilk gun az bi sey konustum kapattim. Amacim dert anlatip durmak olsa bunu Dilesem uzun uzadiya anlatirdim. Derdim o degil ama neyse onemli degil buda sizin fikriniz

Ne kadar uzun yazmışsınız gereksiz bir sürü detay detay detay
İki günde tanıdığınız insana güvenmeyeceksiniz bu kadar. Bu fırsatı ona siz vermişsiniz.
Guvenme degil ama gereksiz dert dinlemis oldum uzun uzun neyse ders oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…