- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.357
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemlere değil,benim gelin göçtüğüm eve birlikte gidiyoruzYahu niye beraber gidiyorsunuz diyorum?
Hem hepiniz birbirinizi bi kasik suda boğmak istiyorsunuz hem de tatile bile beraber?
Akrabalık mi var aranizda, neden annenlere geliyorlar tatile?
Haddini bil şikayet ediyorum seniHer cümlen cehalet içeriyor. Eki Görüntüle 3419526
Annenlere ne zaman gideceksin diye sordum benAnnemlere değil,benim gelin göçtüğüm eve birlikte gidiyoruz
Orda olduğum zamanlarda gideceğimAnnenlere ne zaman gideceksin diye sordum ben
Çok üzüldüm baya üzüldüm. Şuraya satırlarca hadsiz davranışlarını sıralayıp millete had bildirmeye çalışman da komik olmuş. Çalışman diyorum çünkü kimseye had bildirecek vizyonda değilsin.Haddini bil şikayet ediyorum seni
Çünkü düşüncelerimde hep “o” “bu” varCocuklar ile ilgilenmek neden arka planda kaliyor?
O,bu nedir?Çünkü düşüncelerimde hep “o” “bu” var
Yani düşüncelerim başkalarının boş işleri üstündeO,bu nedir?
Aferin sizeYani düşüncelerim başkalarının boş işleri üstünde
Neden böyle birşey arzu ediyorsunuz bana?ama bu benim elimde değil ki.o yüzden buraya konu açtım.nasıl kurtulsam bu düşüncelerdenAferin size
Umarim cocuklariniz buyudugunde sizinle zerre ilgilenmez,yuzunuze bakmaz
ÜZül işte bana ne?Çok üzüldüm baya üzüldüm. Şuraya satırlarca hadsiz davranışlarını sıralayıp millete had bildirmeye çalışman da komik olmuş. Çalışman diyorum çünkü kimseye had bildirecek vizyonda değilsin.
Tm.ÜZül işte bana ne?
Öff yeme biziNeden böyle birşey arzu ediyorsunuz bana?ama bu benim elimde değil ki.o yüzden buraya konu açtım.nasıl kurtulsam bu düşüncelerden
O aileyi de kocayı da sen seçtin. Anne olmayı da sen seçtin. O yüzden öfkeni git kendine kus. Ellerini çocukların boğazından çek. Ya annesin ya anne başkasına ofkelenip çocuğa yansıtmak nedir ? Dogurmasaydin madem.Ama gerçekten çok öfkeliyim nasıl kendime hakim olsam acaba?
Çocuk olduğu için? Sagliksiz büyüyen bir çocuk üstelik. Evde kural ,huzur mu var da söz dinlesin ? Neyse patlat bir pasta da geçsin ofken.Benim anlamadığım beni bu kız niye dinlemiyor