Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğnelemıyorum arkadasım ıgnelemıyorum sadce senden 5 yas buyuk bırı olarak senın yaslarındakılerı cok ıyı anlıyorm yanı cok kısa bır sure once bnde senn gbı herseyı bılıyordum kucuk dagları yaratmıstım okadar zekıydımkı.7511
iyi niyetimi düşünerek konuştuğunuzu düşünüyordum ama iğneliyorsunuz sürekli. Onun için zamanınızı harcadığım için özür diliyorum sadece.
nur93
haklısınız şu an olaylaaraa mantıklı bir şekilde bakamıyorm o iyi günler geri dönecekmiş gibi bakıorum ama uykudan uyanma zamanı geldi galibaa. Teşekkür ederimm
Salak olmadığımı düşünüyorum dedim.
Mantık ve duygusallık araısndaki çizgide yürüyemeyipde sürekli duygusal tarafta kaldığım için sürekli yanlışlar yaptım ve farkındayımda
Sizdenn öneriler istedimm herşeyii biliyorum asla demedim, özür dileyerek tıpta okuyorum dedim çünkü o kişinin dediği şeyler hiç hoş değildii
Çarpıtıyorsunuz dediklerimii
iğnelemıyorum arkadasım ıgnelemıyorum sadce senden 5 yas buyuk bırı olarak senın yaslarındakılerı cok ıyı anlıyorm yanı cok kısa bır sure once bnde senn gbı herseyı bılıyordum kucuk dagları yaratmıstım okadar zekıydımkı.
ama cok hata yaptım. hatalarımı da yıllar sonra cektım cezasını.. sende uzulme bıgun arkada bakıp dıye HADDIM DEGIL SEN TIPTA OKUYOSN AMA o adamdan kurtul kafeslemeye calısma. kotu bır nıyetım yok asla kımse ıcın kotuluk ıstemedım ama bılmıs ergenlere tahammulumm yok . bak senn gbı kızlar cocuk aldırıo yada kızlık zarı tamırı yaptırıo. bnce sen okulunu bı bıtır sonra ewlılıgı dusun zaten fıkırlerın cok degscek. sımdı senn yasındakı ılıskılerıme guluyorum . suan ewlıyım ama 23 yasnda tanıstıgım bıryle ewlendım. 18 19 20 yaslar tercıh ıcın uygun degıl. yınede sen bılırsn. benden solemesı. he yıne kotu nıyetlı dıyosanda de. allah bılıyor kotuluk dusunmedım sadce aklını basına al istedım. suc bnde gercı banane.
ılk ask dıye bısı yok vallahı yok. uzak dır bı kac ayda unutrsun. guven bana. bnde unıde ılk askımı buldum sandım ama cocuk psıkopat cıktı bılıomusn hala benden haber almaya calısıo. basıma bela olacak esım de cok sınırlı.Hayır bakın öneri sunmanızı çok istedim bunu için geldim buraya. Ben sadece burnu yukarıda biri asla olmadımm vee bana işte o yaşın olgunluğu yok deyince bu tarz bbi tepki verdim çok özür dilerim. Asla saygısızlık yapmak istemedim. sadece duygusal hareket ediyorum diyee bana salakmışım gibi muamele etmenizee karşı geldim. Haddim değil filan demişsinizzz aslaa bunu düşünmedim. Fazlasıyla bilinçsiz olduğumun farkındaymm ben sadece ilk defa birinee bu akdar bağlanmışşken öyle işte :S Haklısınızz, mantıklı hareketler etmek zorundayım kendim için, ailem içinn
:/ tamamen çırılçıplak değildi iç çamaşırı filanda öylee :26:
Böyle bir kişiyi istemezlerdi beni hiç istemezlerdii :S
:/ tamamen çırılçıplak değildi iç çamaşırı filanda öylee :26:
Böyle bir kişiyi istemezlerdi beni hiç istemezlerdii :S
ılk ask dıye bısı yok vallahı yok. uzak dır bı kac ayda unutrsun. guven bana. bnde unıde ılk askımı buldum sandım ama cocuk psıkopat cıktı bılıomusn hala benden haber almaya calısıo. basıma bela olacak esım de cok sınırlı.
we onun ustune kac kısıyle cıkıosn sewıosn asık oluyosun sanıyosn valla bak. aslında sadce sanıyosun bı bosluktan dolayı. ılk ya sana tatlı gelıo. bu yaptıkların cok normal. ama senı aldatmasına ragmen ve o fotoları ıstemsıne ragmen hala aılemle tanıstrcamm tel edınce acıcam demen cok mantıksız. sakın bak sakın. ılerde guzel bı karıyerın olacak. cooookk daha duzgun ınsanlarla tanısıcaksın. sana kendımden cok ornek verebılırm.cnku yaslarımız yakın ama bnde ewlennce olgunlastım olgunlasıorm esımle tanısınca anladım aptal oldgumu.
bak okulunu bıtır sakın o cocuga yaklasma. mezun olunca cok sey degscek hayatını yasa once ewlılık nısan falan dusunme. hayatın tadına bı var. her seyı yasa bık. sonra ewlen.
kardesım gbı gordum senı 18 yasında kardesım var. o yuzden ben bıraz ıcı dısı bır bırııyım aklıma gelenı yazarım solerım yanı suslu kelımeler secmem yada saklamam aklımdakını. sertımdır acıgımdr dırek solerım karsımdakı kırılır mı kırılsın ama aklı basına gelır
Şuan da biz bütün site toplanıp ondan adam olmaz desek de, senin gözünde o adam olmayı nasıl başardıysa başarmış işte!
Ama inan 1-2 sene sonra kendinden iğreneceksin ben böyle bir insana nasıl taviz verdim diye...
Yol yakınken hayatına çeki düzen ver.
Okuluna bak, derslerine odaklan.
Her genç kızın hayali olan olanaklara sahipsin.
Daha da güzeli iman sahibi olmayı başarabilmişsin, genç yaşta bu ne güzel bir duygudur, değerdir, hazinedir bilirsin.
Bende 2 sene önce birini sevdim bu kadar, ama şimdi diyorum ki neden gözyaşlarımı hor kullanmışım.:26:
İlk önce işe o insan diyemeyeceğim varlıkla evlenmeyi düşünmekten vazgeçerek başla, gerisini de tevekkül et...
İman sahibi olmayı başarabilmek :26: bu utanç verici, bunu başaramadım ben. Son kazığını atmasaydı eğerr bunun farkına dahi varamayacaktım belkidee aslındaa o senden iğreniyorum diyerek o aciz kul benden iğreniyorsa ya Rbbim deme fırsatı verdi o saate kadar düşündmüştüm ama sonraa herşeyii bırakmıştım. Kıldığım namaz bile öyleydi Sözde müslüman derdi bana öyleydide belki :S ilk dediğinizde öylee hala aşk sevgii var ama bu var diyede böyle şeylere taviz vermemeliyim. İçimdeki o eski haline karşı hala hisler besleyeceğimm ama benimlee daha oyun oynamasına izin vermeyeceğim Gerçektendee zamanımızı harcadığımız şeylerin bile boş olmaması gerekiyorken boş insan için ttüm hayatımızıı mahvediyoruzz DEĞMEZ :/