• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle duruma düşecek bir insan değildim ama :/

Asıl kendisi ahlaksızın teki böyle bir ahlaksız ve terbiyeiz insandan lütfen kurtulun tamamen onu hayatınızdan çıkarın derim başka yönlere sürüklenmeden.

7511
iyi niyetimi düşünerek konuştuğunuzu düşünüyordum ama iğneliyorsunuz sürekli. Onun için zamanınızı harcadığım için özür diliyorum sadece.
nur93
haklısınız şu an olaylaaraa mantıklı bir şekilde bakamıyorm o iyi günler geri dönecekmiş gibi bakıorum ama uykudan uyanma zamanı geldi galibaa. Teşekkür ederimm
iğnelemıyorum arkadasım ıgnelemıyorum sadce senden 5 yas buyuk bırı olarak senın yaslarındakılerı cok ıyı anlıyorm yanı cok kısa bır sure once bnde senn gbı herseyı bılıyordum kucuk dagları yaratmıstım okadar zekıydımkı.
ama cok hata yaptım. hatalarımı da yıllar sonra cektım cezasını.. sende uzulme bıgun arkada bakıp dıye HADDIM DEGIL SEN TIPTA OKUYOSN AMA o adamdan kurtul kafeslemeye calısma. kotu bır nıyetım yok asla kımse ıcın kotuluk ıstemedım ama bılmıs ergenlere tahammulumm yok . bak senn gbı kızlar cocuk aldırıo yada kızlık zarı tamırı yaptırıo. bnce sen okulunu bı bıtır sonra ewlılıgı dusun zaten fıkırlerın cok degscek. sımdı senn yasındakı ılıskılerıme guluyorum . suan ewlıyım ama 23 yasnda tanıstıgım bıryle ewlendım. 18 19 20 yaslar tercıh ıcın uygun degıl. yınede sen bılırsn. benden solemesı. he yıne kotu nıyetlı dıyosanda de. allah bılıyor kotuluk dusunmedım sadce aklını basına al istedım. suc bnde gercı banane.

Salak olmadığımı düşünüyorum dedim.
Mantık ve duygusallık araısndaki çizgide yürüyemeyipde sürekli duygusal tarafta kaldığım için sürekli yanlışlar yaptım ve farkındayımda
Sizdenn öneriler istedimm herşeyii biliyorum asla demedim, özür dileyerek tıpta okuyorum dedim çünkü o kişinin dediği şeyler hiç hoş değildii
Çarpıtıyorsunuz dediklerimii

aileni de düşün böyle bir adamla olmanı isterler miydi seni aldatmış,senden bu tarz resimler istemiş,sana özünü kaybettirmiş..

Çok safsın ve abartmışsın cidden hadi bunları anladım da sen bu çocuğu nasıl seviyorsun hala kardeşim bunca şeyden sonra?Aklını başına topla lütfen ve iç bir şekilde ne tel ne msn bu çocukla iletişime geçme..

iğnelemıyorum arkadasım ıgnelemıyorum sadce senden 5 yas buyuk bırı olarak senın yaslarındakılerı cok ıyı anlıyorm yanı cok kısa bır sure once bnde senn gbı herseyı bılıyordum kucuk dagları yaratmıstım okadar zekıydımkı.
ama cok hata yaptım. hatalarımı da yıllar sonra cektım cezasını.. sende uzulme bıgun arkada bakıp dıye HADDIM DEGIL SEN TIPTA OKUYOSN AMA o adamdan kurtul kafeslemeye calısma. kotu bır nıyetım yok asla kımse ıcın kotuluk ıstemedım ama bılmıs ergenlere tahammulumm yok . bak senn gbı kızlar cocuk aldırıo yada kızlık zarı tamırı yaptırıo. bnce sen okulunu bı bıtır sonra ewlılıgı dusun zaten fıkırlerın cok degscek. sımdı senn yasındakı ılıskılerıme guluyorum . suan ewlıyım ama 23 yasnda tanıstıgım bıryle ewlendım. 18 19 20 yaslar tercıh ıcın uygun degıl. yınede sen bılırsn. benden solemesı. he yıne kotu nıyetlı dıyosanda de. allah bılıyor kotuluk dusunmedım sadce aklını basına al istedım. suc bnde gercı banane.

Hayır bakın öneri sunmanızı çok istedim bunu için geldim buraya. Ben sadece burnu yukarıda biri asla olmadımm vee bana işte o yaşın olgunluğu yok deyince bu tarz bbi tepki verdim çok özür dilerim. Asla saygısızlık yapmak istemedim. sadece duygusal hareket ediyorum diyee bana salakmışım gibi muamele etmenizee karşı geldim. Haddim değil filan demişsinizzz aslaa bunu düşünmedim. Fazlasıyla bilinçsiz olduğumun farkındaymm ben sadece ilk defa birinee bu akdar bağlanmışşken öyle işte :S Haklısınızz, mantıklı hareketler etmek zorundayım kendim için, ailem içinn

:/ tamamen çırılçıplak değildi iç çamaşırı filanda öylee :26:

Böyle bir kişiyi istemezlerdi beni hiç istemezlerdii :S

Son düzenleme:
Hayır bakın öneri sunmanızı çok istedim bunu için geldim buraya. Ben sadece burnu yukarıda biri asla olmadımm vee bana işte o yaşın olgunluğu yok deyince bu tarz bbi tepki verdim çok özür dilerim. Asla saygısızlık yapmak istemedim. sadece duygusal hareket ediyorum diyee bana salakmışım gibi muamele etmenizee karşı geldim. Haddim değil filan demişsinizzz aslaa bunu düşünmedim. Fazlasıyla bilinçsiz olduğumun farkındaymm ben sadece ilk defa birinee bu akdar bağlanmışşken öyle işte :S Haklısınızz, mantıklı hareketler etmek zorundayım kendim için, ailem içinn
ılk ask dıye bısı yok vallahı yok. uzak dır bı kac ayda unutrsun. guven bana. bnde unıde ılk askımı buldum sandım ama cocuk psıkopat cıktı bılıomusn hala benden haber almaya calısıo. basıma bela olacak esım de cok sınırlı.
we onun ustune kac kısıyle cıkıosn sewıosn asık oluyosun sanıyosn valla bak. aslında sadce sanıyosun bı bosluktan dolayı. ılk ya sana tatlı gelıo. bu yaptıkların cok normal. ama senı aldatmasına ragmen ve o fotoları ıstemsıne ragmen hala aılemle tanıstrcamm tel edınce acıcam demen cok mantıksız. sakın bak sakın. ılerde guzel bı karıyerın olacak. cooookk daha duzgun ınsanlarla tanısıcaksın. sana kendımden cok ornek verebılırm.cnku yaslarımız yakın ama bnde ewlennce olgunlastım olgunlasıorm esımle tanısınca anladım aptal oldgumu.
bak okulunu bıtır sakın o cocuga yaklasma. mezun olunca cok sey degscek hayatını yasa once ewlılık nısan falan dusunme. hayatın tadına bı var. her seyı yasa bık. sonra ewlen.
kardesım gbı gordum senı 18 yasında kardesım var. o yuzden ben bıraz ıcı dısı bır bırııyım aklıma gelenı yazarım solerım yanı suslu kelımeler secmem yada saklamam aklımdakını. sertımdır acıgımdr dırek solerım karsımdakı kırılır mı kırılsın ama aklı basına gelır

:/ tamamen çırılçıplak değildi iç çamaşırı filanda öylee :26:

Böyle bir kişiyi istemezlerdi beni hiç istemezlerdii :S

:26: ne demek istedigini anlamadim

kalbinle degil mantiginla hareket et derim:25:

sen bu cocuga hayir diyemiyorsun, sonunda hamileyim diye topik acmada:50:

sen bu kadar saf ve masumane onu aklamaya çalışıyorsun ama...yarın bırgun onunla evlenırseen...o adamın sana dıyeceği şey çok açık ve net sen zaten öyleydın böyleydın videolar izlerdin resimlerini gönderirdin der işin içinden sıyrılır sonrada her kavganızda bunu kafana kakar.hem tıpta okuyorum demışsın okulunu bıtır bakalım karşına ne talipler çıkacak benden söylemesi.19 yaşında insan hayatının aşkını yaşadığını zanneder ama gerçekler çok daha farklıdır:44: bu kadar insanın burada çocukla görüşme demesi sonucunda sen ne yapmayı düşünüyorsun?:44:

Annesine bana 'evlen' deme demişya tamam ya bitti işte... Seninle ciddi düşünmüyor demek ki neden bu kadar körü körüne bağlanıyosun ki.
Bak büyük bir hatada yapmamışsın,gerçekleri gör bence.Seni seviyosa oda sana saygı duysun istemediğin şeyleri yaşatmayarak.
Sevgi diyosun da hangi sevgide var böyle tehditler falan gerçekten şaştım kaldım ya:26:

Ah be güzelim
Hepimiz ne hatalar yapmadıkki
Büyük veya küçük
Eğer ki dönebiliyorsan o hatadan ne mutlu sana..
Senin yaşında bende birini seviyordum.
Beni terkettiğinde ne çok ağlamıştım.
çok değil bir kaç ay sonra şükrettim Allah a beni terkedip gittiği için
Çünkü ben bunu yapamazdım.
Öğrendim ki adı-soyadından tut ta askerlik yaptığı yere kadar herşey yalanmış
cahillik diyorum başka bir adı yok bunun sevda falan değilmiş..
her şerde bir hayır vardır unutma güzel kardeşim
sadece sabret. gerçekleri farkedilmen için öyle çok zamana ihtiyacın olmayacak
gönlüne dur dediğinde aklın mantığın görmeye başlıcaktır

ılk ask dıye bısı yok vallahı yok. uzak dır bı kac ayda unutrsun. guven bana. bnde unıde ılk askımı buldum sandım ama cocuk psıkopat cıktı bılıomusn hala benden haber almaya calısıo. basıma bela olacak esım de cok sınırlı.
we onun ustune kac kısıyle cıkıosn sewıosn asık oluyosun sanıyosn valla bak. aslında sadce sanıyosun bı bosluktan dolayı. ılk ya sana tatlı gelıo. bu yaptıkların cok normal. ama senı aldatmasına ragmen ve o fotoları ıstemsıne ragmen hala aılemle tanıstrcamm tel edınce acıcam demen cok mantıksız. sakın bak sakın. ılerde guzel bı karıyerın olacak. cooookk daha duzgun ınsanlarla tanısıcaksın. sana kendımden cok ornek verebılırm.cnku yaslarımız yakın ama bnde ewlennce olgunlastım olgunlasıorm esımle tanısınca anladım aptal oldgumu.
bak okulunu bıtır sakın o cocuga yaklasma. mezun olunca cok sey degscek hayatını yasa once ewlılık nısan falan dusunme. hayatın tadına bı var. her seyı yasa bık. sonra ewlen.
kardesım gbı gordum senı 18 yasında kardesım var. o yuzden ben bıraz ıcı dısı bır bırııyım aklıma gelenı yazarım solerım yanı suslu kelımeler secmem yada saklamam aklımdakını. sertımdır acıgımdr dırek solerım karsımdakı kırılır mı kırılsın ama aklı basına gelır

Haklısıız kesinlikle haklısınız. Bana dediği şey şu olduu sende bana resim yolladın onu bunu yaptın sende namussuz oldn yok tecrübe oldu dedi :S Salak değilim dedim ya salağım. bu akdar bana küfretmiş hayatımaa yazık etmiş ben hala tutturdum konuşurum belkii düzelir. Dışarı çıkma ilgilen aşkını göster ve düzelemsini beklee karşında odun lüfreden tehdit eden dalga geçenn... Belkiddee böyle söylemeniz dahada iyi oldu farkınaa varıp uzaklaşmalıyım. umrumda değil başkasıı, kesinliklee.. Sadece hayatımı daha fazla ziyann etmesinee izin vermeyeceğim teşekkür ederim herşey için :S

nur93 ve KIRMIZIdonluKIZ haklısınızz uzaklaşacağımm daha beni mahvetmedenn. duygularımla oynamadann :25:

Şuan da biz bütün site toplanıp ondan adam olmaz desek de, senin gözünde o adam olmayı nasıl başardıysa başarmış işte!
Ama inan 1-2 sene sonra kendinden iğreneceksin ben böyle bir insana nasıl taviz verdim diye...
Yol yakınken hayatına çeki düzen ver.
Okuluna bak, derslerine odaklan.
Her genç kızın hayali olan olanaklara sahipsin.
Daha da güzeli iman sahibi olmayı başarabilmişsin, genç yaşta bu ne güzel bir duygudur, değerdir, hazinedir bilirsin.
Bende 2 sene önce birini sevdim bu kadar, ama şimdi diyorum ki neden gözyaşlarımı hor kullanmışım.:26:
İlk önce işe o insan diyemeyeceğim varlıkla evlenmeyi düşünmekten vazgeçerek başla, gerisini de tevekkül et...

mlkctk evlenemye kalmadan şimdi başlamıştı zaten, senin içinde vardı şeylikk ki benimle öpüştün öyle böylee sonra sinirle söylediğini söyledi özür diledii ama Allah bilirr sinirlee bir günn daha neler diyecektii... Benim anama babama küfretti, annesinin ismini küçük harfle yazdm diye kızdıı :S

cecenn hep o tehditler gerçekleşmez diye düşnüdüm ama gerçekleşince abim onu arayınca ben onuu seviyorumm beni dinlesin diyee yaptım diyee ağlamıştıı :S Ben o ann gene erimişti içimm :S aptallık iştee... Sevgi olsaa mutlu olmaya çalışırdıı korurdu, kollardı oyunlarlaa uğraşmazdıı

PamukPrenses keşkee baştann farkedipp tanışmasaydıkk keşkee :S bu akdar büyükk hatalarr yapmazdım. ikimizdede böyle derin yaralar açılmazdı. O da herşeye rağmen acı çektii banada fazlasıyla çektirdi keşke tanışmasaydık ama olduu ve artıkk toparlanmalıyımm bana daha fazlaa eziyet etmeden

Canım senin bu kararı vermen bile çok güzel.Arkasında dur Rabbim yardımcın olsun...

Şuan da biz bütün site toplanıp ondan adam olmaz desek de, senin gözünde o adam olmayı nasıl başardıysa başarmış işte!
Ama inan 1-2 sene sonra kendinden iğreneceksin ben böyle bir insana nasıl taviz verdim diye...
Yol yakınken hayatına çeki düzen ver.
Okuluna bak, derslerine odaklan.
Her genç kızın hayali olan olanaklara sahipsin.
Daha da güzeli iman sahibi olmayı başarabilmişsin, genç yaşta bu ne güzel bir duygudur, değerdir, hazinedir bilirsin.
Bende 2 sene önce birini sevdim bu kadar, ama şimdi diyorum ki neden gözyaşlarımı hor kullanmışım.:26:
İlk önce işe o insan diyemeyeceğim varlıkla evlenmeyi düşünmekten vazgeçerek başla, gerisini de tevekkül et...

İman sahibi olmayı başarabilmek :26: bu utanç verici, bunu başaramadım ben. Son kazığını atmasaydı eğerr bunun farkına dahi varamayacaktım belkidee aslındaa o senden iğreniyorum diyerek o aciz kul benden iğreniyorsa ya Rbbim deme fırsatı verdi o saate kadar düşündmüştüm ama sonraa herşeyii bırakmıştım. Kıldığım namaz bile öyleydi Sözde müslüman derdi bana öyleydide belki :S ilk dediğinizde öylee hala aşk sevgii var ama bu var diyede böyle şeylere taviz vermemeliyim. İçimdeki o eski haline karşı hala hisler besleyeceğimm ama benimlee daha oyun oynamasına izin vermeyeceğim:50: Gerçektendee zamanımızı harcadığımız şeylerin bile boş olmaması gerekiyorken boş insan için ttüm hayatımızıı mahvediyoruzz DEĞMEZ :/

İman sahibi olmayı başarabilmek :26: bu utanç verici, bunu başaramadım ben. Son kazığını atmasaydı eğerr bunun farkına dahi varamayacaktım belkidee aslındaa o senden iğreniyorum diyerek o aciz kul benden iğreniyorsa ya Rbbim deme fırsatı verdi o saate kadar düşündmüştüm ama sonraa herşeyii bırakmıştım. Kıldığım namaz bile öyleydi Sözde müslüman derdi bana öyleydide belki :S ilk dediğinizde öylee hala aşk sevgii var ama bu var diyede böyle şeylere taviz vermemeliyim. İçimdeki o eski haline karşı hala hisler besleyeceğimm ama benimlee daha oyun oynamasına izin vermeyeceğim:50: Gerçektendee zamanımızı harcadığımız şeylerin bile boş olmaması gerekiyorken boş insan için ttüm hayatımızıı mahvediyoruzz DEĞMEZ :/

sonuç olarak Allah senin bunu farkına varmanı sağladı ve bu bataklıkta kurtardı.Şimdi sıra sende.O yollara tekrar dönme..sakın dönme bir daha kurtuluşun olmayabilir.Allah seni korumuş.

Back