• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle duruma düşecek bir insan değildim ama :/

Sonuçtaa bu konuşmalarıı ilk istemesemdee yaptım, yapmaya devam ettim :S Kendime saf deyipde onaa suçu atamam :50:

ay okurken dedim ki herhalde kız hamile kaldı:18:bu kadar abartmana gerek yok ondan daha iyisini bulursun ama cinsellik olarak kımseyle yakınlaşma... kendinide bu kadar yeme rahat ol azcık ama o çocuklada görüşme tam bır dengesiz çünkü:41:

1) ilişkiniz kırılma ama biraz seviyesizleşmiş karşındaki insan yüzünden.
2) onun evlilik niyeti yok sanki, anlattıklarından art niyetli biri gibi duruyor.
3) yaşadığın şeyler sadece pişmanlık yaratmasın, dersimi aldım diye düşün. insanlar ne hatalar yapıyor sen erken farketmişsin çok şükür. bence o arkadaştan uzak dur...

Bundan sonraa yakınlaşmak mıı asla yapmam.
Onun bu dengesizliklerini düzeltmeye çalıştım hep o da benimkini :S biribirimizi mahvettik ve anlaştığımızz mutlu odluğumuzz bi bu konu vamrış gibi süreklii bunu üsteledikk :S

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler bu duruma.

Canım benim adam resmen cinsellikten başka birşey konuşmamış, ortak arkadaşınla çıkmış, seni tehdit etmiş. Ondan sonra da sana sapık muamelesi yapmış.

Daha o kadar küçüksün ki evliliği düşünmek için. Lütfen önce okulunu oku, mesleğini eline al, is dunyasına gir. Evliliği ondan sonra dusun.

Evlilik illaki oluyor ve emin ol ki cok ağır sorumlulukları var. Kafanı bunlarla meşgul etme.

Ararsa da telefonu açma bile. Değmez. Asırı abartmissin, bu kadar acı çekmeni gerektirecek birşey yok ortada.

bir arkadaşım var önce gayet saf iyi niyetli bir kızdı, bi sevgili buldu internetten.
önce sapkın msn konuşmaları başlattı çocuk
sonra kamera dan bazı görüntüler istedi
kız da sevdiğinden yaptı hepsini yavaş yavaş. (sen nerden biliyosun deme benim bilgisayardan konuşmuşlar)
neyse sonra buluşmaya başladılar.
sinemada sokakta orda burda sürekli kızı öpmeye ellemeye başlamış.
sonra da evlerine gitmeye başladı ordan sonrasını bilemiyorum ne oldu...

yani tavizi bi kere verirsen gerisi gelir.
kızla çocuk hala beraberler ama çocuk kızı en az 5 başka kızla aldatmıştır :(

bı sarılıp opstun dıyemı bu kahrın. yahu bende bısı olcak sonunda dıye okuyorm hamılemı kaldı aldrdımı falan dıye ey allahım guldrdun benı aksam aksam:9:

Çok büyük pişmanlıklar yaşamışsın zaman zaman ama yine devam etmişsin.sevgiline bişeyleri ıspat amacı ile.yalnız yaptıkların kimi insanların yanında çok büyük pişmanlıklar hissettirecek türden değil.Hislerini anlıyorum fakat bu kadar azap etme kendine.Bu sana kısa yoldan ders olmuş kimseye resmini gönderme.Birilerine kendini ıspatlamak adına kendini küçük düşürme neysen o ol.Zaten seven biri olsaydı bu tarz muhabetler geçmezdi aranızda sadece cinsellikle olmuyor ilişki.Senin pişmanlığının çoğu namaz kılan kuran okuyan sen nasıl bu hale geldiğin emin ol insanlar çok kötü şeyler yapıyor ve ALLAH katında tövbenin yeri var.Senin tövbenin kabul olacağına inanıyorum.Artık görüşme onunla.Hayat hiç ummadığın anda ummadığın insanı sana hayırlı olarak karşına çıkaracaktır zaten.Sevgiler...

1) ilişkiniz kırılma ama biraz seviyesizleşmiş karşındaki insan yüzünden.
2) onun evlilik niyeti yok sanki, anlattıklarından art niyetli biri gibi duruyor.
3) yaşadığın şeyler sadece pişmanlık yaratmasın, dersimi aldım diye düşün. insanlar ne hatalar yapıyor sen erken farketmişsin çok şükür. bence o arkadaştan uzak dur...

Biraz demek çok olumlu bakmak olur, fazlasıylaa seviyesizleştii vee hep düzeltmeye çalıştık ama beceremedikk :S Evlenmee niyetii şimdi olmasada sonra vardıı en azından böyle anlamıştımm, ama beni yalancı olarak görüyorr aslında bugün böyle olmadığına da inandı ama niyee aramamışımm vazgeçmişim bu kadar mı önemsizmiş :S
Anlatamadımm utancımdann arayamadığımı :S Pişmanlık var ama dersimi aldım zaten var. Bunlar sonra birilerini eleştirmekk mi asla :(

Bu durum tamamen bizimki gibi :S
Vermemeye çalıştım ama işte :/ Aldatmaa mevzusuna bundan sonra asla katlanamam.
Şimdi arasa açar mısın diye sorsnızz lanet olsun ki gene açarımm ama bu sefer bne böyle böyle istiyorum kabul edersen diyee...
Evlilikde şmidi oalcak şey değil zaten ailee tanışsınn vee artıkk beni harcamasınher seferinde çekip gitmesin diye istiyordum:SS

Doğrusu ilk ve eminimki son defa olacka şeylerdi ama bu akdar ağır şeylerr bunlar benim için çok fazla :S

Bir şekildee beni rahatlatmaya çalışanlara, zamanını harcayıpda yorum ypanlara çok teşekkür ederim :/ Belki saff hala ararsa açarım diyorr diyebilirsinizz ama hep onun sapık niyetle konuşmadıına inandım vee aşık olduğunada :S o kızla çıkarkende hiç ona seni seviyorum dememiş arkadşaınaa hep beni unutamadığını anlatmış :/ Bir şekildee ilişkimizde olan mutsuzluğu onun verdiği mutluluklaa kapatmaya çalıştıkk :/ yanlıştıı yaptığımızz ama bilmiyorum şimdi sadece o istemişdee zorla yapmışş gibi onun içinde ağır konuşamam :S

Son düzenleme:
Şimdi arasa açar mısın diye sorsnızz lanet olsun ki gene açarımm ama bu sefer bne böyle böyle istiyorum kabul edersen diyee...
Evlilikde şmidi oalcak şey değil zaten ailee tanışsınn vee artıkk beni harcamasınher seferinde çekip gitmesin diye istiyordum:SS

Doğrusu ilk ve eminimki son defa olacka şeylerdi ama bu akdar ağır şeylerr bunlar benim için çok fazla :S

Bir şekildee beni rahatlatmaya çalışanlara, zamanını harcayıpda yorum ypanlara çok teşekkür ederim :/ Belki saff hala ararsa açarım diyorr diyebilirsinizz ama hep onun sapık niyetle konuşmadıına inandım vee aşık olduğunada :S o kızla çıkarkende hiç ona seni seviyorum dememiş arkadşaınaa hep beni unutamadığını anlatmış :/ Bir şekildee ilişkimizde olan mutsuzluğu onun verdiği mutluluklaa kapatmaya çalıştıkk :/ yanlıştıı yaptığımızz ama bilmiyorum şimdi sadece o istemişdee zorla yapmışş gibi onun içinde ağır konuşamam :S

Bak pişmanlık duyman normal ben de bazı şeylerden pişmanlık duyuyorum.önemli olan da bu aslında.sen eski hayatına dönmeye bak.ararsa SAKIN tekrar görüşmeye buluşmaya kalkma kendine yazık etme ve Allah'a sığın.Elbet geçecek..Bir süre kendini dinle senin için fazla olmasını anlayabiliyorum insan o an düşünmüyor sonradan pişman oluyor bunları yapan ben olamam diyor ama Allah affedicidir.Önce sen kendini affet.

senın buraya bı daha kı acacagın konu su olacak KIZLAR HAMILEYIM BENI BIRAKTI GITTI..
cok samımıyım. sen bunca seyden ders almamıssn. yok opstuk dıye dertlenıosn ama senı aldatmasına yada sapıkca cırılcıplak fotolar istemesine goz yumuyosn bıde aılemle tanıssında benı bırakmasın adamı garantılıyım dıyosn. sankı ole olunca senı aldatamıcak. senn ıcın senı bırakmaması dahamı onmlı aldatılmaktan. yanı 19 yasındasın ama kusura bakma yasının ınsanı degılsın. allah ınsana akıl vetrıo kullan dıe.

bak gor bu cocuk sana daha neler yapar sen hala arasa arasa dıeye bekle onun yerınde olsam valla ararım. ohhhh derım bole kadını nerden bulcam.

o cıplak fotoları dua ette sıtelere satmasın.
ayrıca ewlensenzde gun gelır yuzune carpar sen bana cıplak resm yolladın namusun yok vs vs dıe bak gor..

senın buraya bı daha kı acacagın konu su olacak KIZLAR HAMILEYIM BENI BIRAKTI GITTI..
cok samımıyım. sen bunca seyden ders almamıssn. yok opstuk dıye dertlenıosn ama senı aldatmasına yada sapıkca cırılcıplak fotolar istemesine goz yumuyosn bıde aılemle tanıssında benı bırakmasın adamı garantılıyım dıyosn. sankı ole olunca senı aldatamıcak. senn ıcın senı bırakmaması dahamı onmlı aldatılmaktan. yanı 19 yasındasın ama kusura bakma yasının ınsanı degılsın. allah ınsana akıl vetrıo kullan dıe.

bak gor bu cocuk sana daha neler yapar sen hala arasa arasa dıeye bekle onun yerınde olsam valla ararım. ohhhh derım bole kadını nerden bulcam.

o cıplak fotoları dua ette sıtelere satmasın.
ayrıca ewlensenzde gun gelır yuzune carpar sen bana cıplak resm yolladın namusun yok vs vs dıe bak gor..

Çok doğruu bencede sen hala sana geri dönse kaldığın yerden devam ediceksin gibi konuşuyorsun.Dua et internete sızmasın o fotolar geleceğin maffolur

ay okurken dedim ki herhalde kız hamile kaldı:18:bu kadar abartmana gerek yok ondan daha iyisini bulursun ama cinsellik olarak kımseyle yakınlaşma... kendinide bu kadar yeme rahat ol azcık ama o çocuklada görüşme tam bır dengesiz çünkü:41:

aynen canim bende birlikte olduklarni zannettim abartmiş biraz ama içindekikorku yuzunden bu yaptiklarin korkma sen kendini kirletmedin hatandan kisa zamnda dondugun için sanslisin

Ben hiç bir şekilde kimseyi üzdüğümü düşünmüyorum, sizinde bu tarz konuşmanız hiç hoş değil. Birşeylerin fakrınaa var ders almamışsın diyebilirsiniz ama sadece salakmışım gibi konuşmuşsunuz. Burda anlatmaıdğım nice iyi şey odluğu için hala açabilrim diyorm. ona diyeceğim de bu olur ; bunalrın olmasına asla izin vermem eğer kabul ediyorsann :S Aldatmaa konusnda ben zaten hiç affeedemedim ama aşık olduğuna inandığım için başladım, bir daha asla göz yummam buna dedim.

Bunu söylemek gerçektende çok ayıp ama tıp fakültesinde hazırlıkda okuyorum en azından salak olmadığımı düşünüyorum, fazla duygusal bir şekilde yaşadığım şeylerin yanlış odluğunun farkındaym ama hep düzeltebileceğimee inandığım için tekrar gibi bi şeyi düşündüm.

Resim konusunada o olaydan sonraa istemedi. çırılçıplak filan değil resimlerde :S Aynı şekilde kendi resimlerini banada yolladıı. Ben zatenn pişmanım bundann ve bir daha bu tarz olayların tekrarlanmayacağını biliyorum böyle olursa başlarım diyorum ama sizin verdiğiniz tepki :S
her neyse

Son düzenleme:
Ben hiç bir şekilde kimseyi üzdüğümü düşünmüyorum, sizinde bu tarz konuşmanız hiç hoş değil. Birşeylerin fakrınaa var ders almamışsın diyebilirsiniz ama sadece salakmışım gibi konuşmuşsunuz. Burda anlatmaıdğım nice iyi şey odluğu için hala açabilrim diyorm. Dediğimde bu ; bunalrın olmasına asla izin vermem ben bunalrı daha yapmam eğer istiyorsan :S Aldatmaa konusnda ben zaten hiç affeedemedim ama aşık olduğuna inandığım için başladım, bir daha asla göz yummam buna dedim.

Bunu söylemek gerçektende çok ayıp ama tıp fakültesinde hazırlıkda okuyorum en azından salak olmadığımı düşünüyorum, fazla duygusal bir şekilde yaşadığım şeylerin yanlış odluğunun farkındaym ama hep düzeltebileceğimee inandığım için tekrar gibi bi şeyi düşündüm.

Resim konusunada o olaydan sonraa istemedi. çırılçıplak filan değil resimlerde :S Aynı şekilde kendi resimlerini banada yolladıı. Ben zatenn pişmanım bundann ve bir daha bu tarz olayların tekrarlanmayacağını biliyorum böyle olursa başlarım diyorum ama sizin verdiğiniz tepki :S
her neyse
<

güzel şeyler yaşamış olabilirsin ama yaşananlar sana da ters geldiğine göre ve bu çocuk bunları senden istediğine göre o sana göre bir insan değil cnm bunu farketmen gerek.aşkın gözünü kör etmesine izin verme

Ben hiç bir şekilde kimseyi üzdüğümü düşünmüyorum, sizinde bu tarz konuşmanız hiç hoş değil. Birşeylerin fakrınaa var ders almamışsın diyebilirsiniz ama sadece salakmışım gibi konuşmuşsunuz. Burda anlatmaıdğım nice iyi şey odluğu için hala açabilrim diyorm. ona diyeceğim de bu olur ; bunalrın olmasına asla izin vermem eğer kabul ediyorsann :S Aldatmaa konusnda ben zaten hiç affeedemedim ama aşık olduğuna inandığım için başladım, bir daha asla göz yummam buna dedim.

her neyse

o zaman ne ıstıosan yap bakalım neler yasayacaksın kendın yasa ve gor...
ayrıca tıpta okumak goruyosnkı zeka gerektıren bısı degıl sadce calıskanlık. zeka baska bır seydr calıskanlık baska bısey.
hadı selametle...

tıpta okuyorum salak değilim diyorsun o zaman o kadar zekiysen buraya yazmasaydın bunun çözümünü biliyor olman gerekirdi.

7511
iyi niyetimi düşünerek konuştuğunuzu düşünüyordum ama iğneliyorsunuz sürekli. Onun için zamanınızı harcadığım için özür diliyorum sadece.
nur93
haklısınız şu an olaylaaraa mantıklı bir şekilde bakamıyorm o iyi günler geri dönecekmiş gibi bakıorum ama uykudan uyanma zamanı geldi galibaa. Teşekkür ederimm

Salak olmadığımı düşünüyorum dedim.
Mantık ve duygusallık araısndaki çizgide yürüyemeyipde sürekli duygusal tarafta kaldığım için sürekli yanlışlar yaptım ve farkındayımda
Sizdenn öneriler istedimm herşeyii biliyorum asla demedim, özür dileyerek tıpta okuyorum dedim çünkü o kişinin dediği şeyler hiç hoş değildii
Çarpıtıyorsunuz dediklerimii

Back