Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1) ilişkiniz kırılma ama biraz seviyesizleşmiş karşındaki insan yüzünden.
2) onun evlilik niyeti yok sanki, anlattıklarından art niyetli biri gibi duruyor.
3) yaşadığın şeyler sadece pişmanlık yaratmasın, dersimi aldım diye düşün. insanlar ne hatalar yapıyor sen erken farketmişsin çok şükür. bence o arkadaştan uzak dur...
Bu durum tamamen bizimki gibi :S
Vermemeye çalıştım ama işte :/ Aldatmaa mevzusuna bundan sonra asla katlanamam.
Şimdi arasa açar mısın diye sorsnızz lanet olsun ki gene açarımm ama bu sefer bne böyle böyle istiyorum kabul edersen diyee...
Evlilikde şmidi oalcak şey değil zaten ailee tanışsınn vee artıkk beni harcamasınher seferinde çekip gitmesin diye istiyordum:SS
Doğrusu ilk ve eminimki son defa olacka şeylerdi ama bu akdar ağır şeylerr bunlar benim için çok fazla :S
Bir şekildee beni rahatlatmaya çalışanlara, zamanını harcayıpda yorum ypanlara çok teşekkür ederim :/ Belki saff hala ararsa açarım diyorr diyebilirsinizz ama hep onun sapık niyetle konuşmadıına inandım vee aşık olduğunada :S o kızla çıkarkende hiç ona seni seviyorum dememiş arkadşaınaa hep beni unutamadığını anlatmış :/ Bir şekildee ilişkimizde olan mutsuzluğu onun verdiği mutluluklaa kapatmaya çalıştıkk :/ yanlıştıı yaptığımızz ama bilmiyorum şimdi sadece o istemişdee zorla yapmışş gibi onun içinde ağır konuşamam :S
senın buraya bı daha kı acacagın konu su olacak KIZLAR HAMILEYIM BENI BIRAKTI GITTI..Bu durum tamamen bizimki gibi :S
Vermemeye çalıştım ama işte :/ Aldatmaa mevzusuna bundan sonra asla katlanamam.
Şimdi arasa açar mısın diye sorsnızz lanet olsun ki gene açarımm ama bu sefer bne böyle böyle istiyorum kabul edersen diyee...
Evlilikde şmidi oalcak şey değil zaten ailee tanışsınn vee artıkk beni harcamasınher seferinde çekip gitmesin diye istiyordum:SS
senın buraya bı daha kı acacagın konu su olacak KIZLAR HAMILEYIM BENI BIRAKTI GITTI..
cok samımıyım. sen bunca seyden ders almamıssn. yok opstuk dıye dertlenıosn ama senı aldatmasına yada sapıkca cırılcıplak fotolar istemesine goz yumuyosn bıde aılemle tanıssında benı bırakmasın adamı garantılıyım dıyosn. sankı ole olunca senı aldatamıcak. senn ıcın senı bırakmaması dahamı onmlı aldatılmaktan. yanı 19 yasındasın ama kusura bakma yasının ınsanı degılsın. allah ınsana akıl vetrıo kullan dıe.
bak gor bu cocuk sana daha neler yapar sen hala arasa arasa dıeye bekle onun yerınde olsam valla ararım. ohhhh derım bole kadını nerden bulcam.
o cıplak fotoları dua ette sıtelere satmasın.
ayrıca ewlensenzde gun gelır yuzune carpar sen bana cıplak resm yolladın namusun yok vs vs dıe bak gor..
ay okurken dedim ki herhalde kız hamile kaldı:18:bu kadar abartmana gerek yok ondan daha iyisini bulursun ama cinsellik olarak kımseyle yakınlaşma... kendinide bu kadar yeme rahat ol azcık ama o çocuklada görüşme tam bır dengesiz çünkü
<Ben hiç bir şekilde kimseyi üzdüğümü düşünmüyorum, sizinde bu tarz konuşmanız hiç hoş değil. Birşeylerin fakrınaa var ders almamışsın diyebilirsiniz ama sadece salakmışım gibi konuşmuşsunuz. Burda anlatmaıdğım nice iyi şey odluğu için hala açabilrim diyorm. Dediğimde bu ; bunalrın olmasına asla izin vermem ben bunalrı daha yapmam eğer istiyorsan :S Aldatmaa konusnda ben zaten hiç affeedemedim ama aşık olduğuna inandığım için başladım, bir daha asla göz yummam buna dedim.
Bunu söylemek gerçektende çok ayıp ama tıp fakültesinde hazırlıkda okuyorum en azından salak olmadığımı düşünüyorum, fazla duygusal bir şekilde yaşadığım şeylerin yanlış odluğunun farkındaym ama hep düzeltebileceğimee inandığım için tekrar gibi bi şeyi düşündüm.
Resim konusunada o olaydan sonraa istemedi. çırılçıplak filan değil resimlerde :S Aynı şekilde kendi resimlerini banada yolladıı. Ben zatenn pişmanım bundann ve bir daha bu tarz olayların tekrarlanmayacağını biliyorum böyle olursa başlarım diyorum ama sizin verdiğiniz tepki :S
her neyse
Ben hiç bir şekilde kimseyi üzdüğümü düşünmüyorum, sizinde bu tarz konuşmanız hiç hoş değil. Birşeylerin fakrınaa var ders almamışsın diyebilirsiniz ama sadece salakmışım gibi konuşmuşsunuz. Burda anlatmaıdğım nice iyi şey odluğu için hala açabilrim diyorm. ona diyeceğim de bu olur ; bunalrın olmasına asla izin vermem eğer kabul ediyorsann :S Aldatmaa konusnda ben zaten hiç affeedemedim ama aşık olduğuna inandığım için başladım, bir daha asla göz yummam buna dedim.
Bunu söylemek gerçektende çok ayıp ama tıp fakültesinde hazırlıkda okuyorum en azından salak olmadığımı düşünüyorum, fazla duygusal bir şekilde yaşadığım şeylerin yanlış odluğunun farkındaym ama hep düzeltebileceğimee inandığım için tekrar gibi bi şeyi düşündüm.
Resim konusunada o olaydan sonraa istemedi. çırılçıplak filan değil resimlerde :S Aynı şekilde kendi resimlerini banada yolladıı. Ben zatenn pişmanım bundann ve bir daha bu tarz olayların tekrarlanmayacağını biliyorum böyle olursa başlarım diyorum ama sizin verdiğiniz tepki :S
her neyse