• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyle derdinnn..

Hem muhabbet olsun hem derdimi acayim dedim bazi bayanlar fena halde kiskanmis onlar icim tekrar duzenleyip kocami anlatmiyorum umarim iciniz rahatlar :) atmasyon diyen hanimlar beni burda hanginiz tanyorsunuz ki kime niye atayim ayrica ben size acaba esime yardim etsemmi diye sormadim... ?

ben konusuna baktım. dertli. çünkü kvnin evine yerleşmişler. kv yokmuş evde. ama eşyalıymış. ve içine sinmemiş.

o evden çıkmak istiyor. kendi evim olsun 1 artı 1 olsun yazmış. psikolojik olarak o evi benimseyememiş galiba,o yüzdende misafir gibi hissediyor ve iş yapmak içinden gelmiyor.
EVet bende bugun etraf toparlayim dedim ama yok yarida biraktim tamam olur olurda ablasinin ic camasirlari komodinde duruyo oderece yani uzuluyorum tabiki ben camasirlarimi sokcak zor yer buldum oysa evde evin tek cocuguydum hersey benimdi bana aitti bu durumda fazla patladim
bu mesajında bu duygularını belli etmiş
Bir dikkatli Allahin kulu cikti cok trsekkur ederim

tamam ütü, yemek yapmak vs. falan neysede benim anlamadığım ev işi öğrenilecek bir şey mi?
yemek yiyorsun ve yediğin tabağı çanağı yıkayıp yerine koymanın nesi öğrenilebilir ki?
yada ev dağılınca eşyaları yerlerine yerleştirmek.
tozlanınca eline bir bez alıp tozları silmek bunlar öğrenilmez ki.
bunları yapmıyorsan bilmiyor değilsin arkadaşım, sadece tembelsin. ve inan çok ayıp ediyorsun.
3e kadar bulasikla ugrasmadi arkadaslar bulasik makinasi diye birsey var mutfakta sikinti vardi ben halledemeyecegim icin adam yapmaya calisti tutturdunux bi bulasik doye gitti hergece gec vakte kadar temizlik uapmiyor bugece boyle oldu ve ona uzuldum.bu

Konu bildiğin yalan dolan !
İşin olmadıgı nasıl bellliii..
Burda iş arıyosun kendıne kusura bakma !
Asla ınanamam ben buna..
BandaTE="HappyAndHopefuost: 36653824, member: 620110"]Evet ben de okudum. Sanırım eşi fazla saf konu sahibesinin. Hiçbir erkek bu şartlarda yaşamayı kabul etmez. Şimdi kız istemeye gidildiğinde kızın mesleği de soruluyor. Bu devirde eşinin çalışmasını istemeyen erkek çok fazla kalmadı ki konu sahibesi hem çalışmıyor, hem rahatına fazlaca düşkün hem de yaşam standartları çok yüksek kalitede olsun istiyor. Aynı sizin tabiriniz.
Bana bu koca tipi çok ütopik geldi vallahi
Hele de Eski konularada bakınca hepten öyle geldi
Dediğiniz gibi ya kocası aşırı saf ki sanmam yada hanımefendi çok hayalperest[/QUOTE]
size uzak helmesi veya hic karsilasmadiginiz seyler hayal olmaz ve kocam saf filan degil o sozlerinize dikkat edin burda odun odun diye agliyorsunuz azla fedakar goruncede saf damgasi yapistiriyorsunuz odun mustehak ne diyim Allah gonlume gore vermis nazarda degmesin kimine hayal geliyo benimse yanimds duruyo

Bi arkadasimin esi de isten gelince temizlik yapar, geceyarisina kadar mutfaktan cikmaz. Perdelerin, carsaflarin ne zaman yikanacagina bile adam karar verir. Yalniz ileri derecede temizlik hastasi oldugu icin bunlari yapiyo. Yoksa arkadasim zaten ev hanimi ve cok da titizdir.
Fakat bu konudaki adam bir garip. Sanirim sadece sevişmek icin kenarda bekletiyor konu sahibini.
Bu arada, evlimutlumotorlu ne yaw?
Motor kullanmayi biliyorsunuz sanirim?
Ozel turlar olur bazen motorcularin. Onlara katildiniz mi hic?
Motosiklet kullanmayi biliyorum evet birlikte sehir disi turuda yaptik bikackez tanismamizda zaten motosiklet sayesinde olmustu

3e kadar bulasikla ugrasmadi arkadaslar bulasik makinasi diye birsey var mutfakta sikinti vardi ben halledemeyecegim icin adam yapmaya calisti tutturdunux bi bulasik doye gitti hergece gec vakte kadar temizlik uapmiyor bugece boyle oldu ve ona uzuldum.bu
kimse bulaşık diye tutturmadı sen ne yazdıysan ona cevap verildi. sonradan konuyu değiştirince öncekileri unutmuyoruz canım.
sen yazdın temizlik yemek ütü onda ben çalışmıyorum bişey yapmıyorum diye bizde yorum yaptık o kadar.
medem kaldıramayacaktın yazma o zaman.

kimse bulaşık diye tutturmadı sen ne yazdıysan ona cevap verildi. sonradan konuyu değiştirince öncekileri unutmuyoruz canım.
sen yazdın temizlik yemek ütü onda ben çalışmıyorum bişey yapmıyorum diye bizde yorum yaptık o kadar.
medem kaldıramayacaktın yazma o zaman.
Unutun diye kaldirmadim kiskancliktan catim catim catladi kimisi kimiside hayal diyor burda ben kimseyi reel tanimiyorum kime neyin hayalini yapicam az mantik mutfakla ugrasti dedim 3e kadar bulasik yikadi demedim ama normalde bulasigi utuyu temizligi herbiseyide yapar oldu mu anlatabiliyormuyum biraz ?

Bulasik yikiyor demedim mutfakta arkafsslar yapmayin bulasik makinesi var ... neden bukdr dikkatsizce yorumlariniz

Ben de niye bulaşık yıkadı demedim zaten. Ben çalışırken evin bütün yükü bendeydi ama gece 3'lere kadar mutfakta iş yapmazdım. O yüzden inanmamıştım.

Ben de niye bulaşık yıkadı demedim zaten. Ben çalışırken evin bütün yükü bendeydi ama gece 3'lere kadar mutfakta iş yapmazdım. O yüzden inanmamıştım.
Her gece her gece olmuyor zaten bu isleri yapsada bugece oyle oldu oda mutfagin sorunundan kaynaklandi

Adamı 'Çalış Sebastian!' moduna sokmuşsun,kimse seni kıskanmıyor ama her şeyi o yapıyorsa yazık değil mi?

Adamı 'Çalış Sebastian!' moduna sokmuşsun,kimse seni kıskanmıyor ama her şeyi o yapıyorsa yazık değil mi?
EVet ama en basta zaten anladigim gibi hevesimde yoktu ev kvmin o yok ama kurulu duzene geldim ben heryerde ablasinin camasiri annesinin esyasi cikiyor siginti gibiyim nasil yapayim is bunlari diger konumda anlattim ama basa yazmadigimdan herkese topa tuttu allahtan esim cok fedakar ayri eve cikmamiza 2-3 ay var annem baska eve cikmadan ceyiximide yollamadi daha ve bana ait zerre yok olan bikac parcayida nereye sokusturacagimi sasirdim

EVet ama en basta zaten anladigim gibi hevesimde yoktu ev kvmin o yok ama kurulu duzene geldim ben heryerde ablasinin camasiri annesinin esyasi cikiyor siginti gibiyim nasil yapayim is bunlari diger konumda anlattim ama basa yazmadigimdan herkese topa tuttu allahtan esim cok fedakar ayri eve cikmamiza 2-3 ay var annem baska eve cikmadan ceyiximide yollamadi daha ve bana ait zerre yok olan bikac parcayida nereye sokusturacagimi sasirdim
Şu anda yeni evlisiniz ve sanırım sen ev hanımısın eşin şu anseni rahat ettirmek için yapıyor ama ilerde sıkılır,kendin için bile öğrenmen lazım senin..

Her gece her gece olmuyor zaten bu isleri yapsada bugece oyle oldu oda mutfagin sorunundan kaynaklandi

Tamam canım her gece her gece olmaz zaten. Biz senin ev hayatını bilemeyiz. Sen ne anlattıysan o kadarını kafamızda canlandırıp yorum yapıyoruz. Yorumların konunla alakasız olduğunu söylüyorsun ama senin sildiklerinin de derdinle alakası yoktu. Nispet yapmak için mi yazmıştın.

kimse çatım çatım çatlamadı sevgili üye.. taktir edersin ki şu an ki yaşantından kendin bile memnun değilsin başkası neden çatlasın? sen sordun burada ki tecrübeli üyeler olarak cevap verdik..

bu arada konu içeriği değiştirmek yasak, muhtemelen ceza alacaksın haberin olsun..

kimse çatım çatım çatlamadı sevgili üye.. taktir edersin ki şu an ki yaşantından kendin bile memnun değilsin başkası neden çatlasın? sen sordun burada ki tecrübeli üyeler olarak cevap verdik..

bu arada konu içeriği değiştirmek yasak, muhtemelen ceza alacaksın haberin olsun..
Ben dertliyim ama millet hayal bu yok ne diye anlatiyosun bu kadar kicani nispet bu yapinca kiskanildigini bariz gordum ve cok dokunmasin arkadaslara diye o kismi cikartttim ben burada arkadssimla sohbet eder gibi yazmisim bu kadar ici fesat cikacaklari dusunemedim bendekide akil onca insan var :) burada

Tamam canım her gece her gece olmaz zaten. Biz senin ev hayatını bilemeyiz. Sen ne anlattıysan o kadarını kafamızda canlandırıp yorum yapıyoruz. Yorumların konunla alakasız olduğunu söylüyorsun ama senin sildiklerinin de derdinle alakası yoktu. Nispet yapmak için mi yazmıştın.
Nispet degil arkadssla sohbet tadinda anlattim ama baktim ki baska algilandi hatta konu asilindan kaydi orayi sildim rahat olunur umarim ne diyim

Unutun diye kaldirmadim kiskancliktan catim catim catladi kimisi kimiside hayal diyor burda ben kimseyi reel tanimiyorum kime neyin hayalini yapicam az mantik mutfakla ugrasti dedim 3e kadar bulasik yikadi demedim ama normalde bulasigi utuyu temizligi herbiseyide yapar oldu mu anlatabiliyormuyum biraz ?
çatım çatım çatlamak mı? inan bana normal kadınlar böyle erkeklerden nefret eder. her işe burnunu sokan erkeklerden Allah korusun.
ayrıca şu ev konusunda da bir şey demek istiyorum.
evet ev senin olmayabilir başkalarının eşyası olabilir bu yüzden iş yapmak istemeyebilirsin ama sen o eşyalara dokunmadıkça neden eşyalar rahatsız ediyorki.
eşyam dediğin belli ki bir bavul giysiden ibaret çeyizlerinide getirmemişsin zaten. al ablasının eşyalarını koy dolabın tek tarafına gerisini sen kullan. hayatı kendine zindan etmene gerek yok.

çatım çatım çatlamak mı? inan bana normal kadınlar böyle erkeklerden nefret eder. her işe burnunu sokan erkeklerden Allah korusun.
ayrıca şu ev konusunda da bir şey demek istiyorum.
evet ev senin olmayabilir başkalarının eşyası olabilir bu yüzden iş yapmak istemeyebilirsin ama sen o eşyalara dokunmadıkça neden eşyalar rahatsız ediyorki.
eşyam dediğin belli ki bir bavul giysiden ibaret çeyizlerinide getirmemişsin zaten. al ablasının eşyalarını koy dolabın tek tarafına gerisini sen kullan. hayatı kendine zindan etmene gerek yok.
DOlabin tek tarafina sigacak seyler degil dolu heryer o bakimdan bende eve cikmadan esya ceyiz cok getirtmedim getirsem ortada kalirdi

Konu ütüden nereye gelmiş :)
Çok şanslısın herkes dert yanıo kocam yardım etmio bencil vs die senin koca herşeyi yapınca kıskanılmıştır doğal olarak

Back