- Konu Sahibi gececikedi
siz bütün gün evde napıyorsunuz peki ? tv karşısında mısınız , ve hiç gocunmuyor musunuz eşiniz bunları işten gelip yaptığı halde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ütü molasinda yazmaya karar verdim esim hep butun osleri kendi yukleniyor temizlik camasir bulasik utu akliniza ne gelirse ustelik kendi isede gidiyor ben gitmuyorum birseyde yaptirmiyor bazen ben kendim yapiyorum ama pekte birseyden anlamiyorum icerledigim konu su bu aksam isten gelince disari beni yemek yemeye cikartti cogu zaman boyle olur neyse eve geldi saat 3e kadarda mutfakla ugrasti uyumasi fln 4bucugu buldu 1 saat sonrada kalkip ise gidecek haline cok aciyorum bazen bende ütüsunu yapiyordum suan ama guzel yapamiyorum birturlu var mi bu isin bi puf noktasi jilet gibi olsun :) yapiyorum yapiyorum duz duruyor tam yerine koyup bakiyorum ki dum duz yaptigim yerlerde hafif kirisik gbi yerler var kirisiyor filan utuden mi kaynakli ben mi be eremiyirum sinirim bozuldu 3.gomlegi utulucem simdi denicem bari bunu yapayim dedim uzuldum iyice adama
bu işte bir atmasyon var sanki..![]()
Bence de.
Tüm bunları yapacak insanın aklından karakterinden şüphe duyarım.
Bu büyük aşk derin sevgi falan olamaz..
Eğer atmasyon yoksa da konusahibinin kocasına sevgisinin saygısı yok bence
Çalışmıyorsunuz, ev işi yapmıyorsunuz, yemek hazırlamıyorsunuz..
Peki siz bu dünyaya neden geldiniz.
Hiç mi amacınız, idealiniz, misyonunuz yok sizin??
Hayatta hiç mi bir işe yaramadınız??
Ütü yapmayı öğrenmeniz güzel olabilir de..
Ütüden önce daha basit işlerden başlayın.
Mesela yemek yapmadığınız için sizi dışarı çıkaran eşiniz eve geldiğinizde saat üçlere kadar mutfağı temizlemek zorunda kalmasın.
Hiçbir işe yaramadan tüm gün boş boş durmayı nasıl başarabiliyorsunuz çözemedim ben..
arkadaşın hayal gücü çok kuvvetli olmalı..
ama böyle erkeği ben hayal etmem..
hayatın bir terazisi var, dengeler bozulursa,
işin tadı kaçar..
acaba ne yazsam demiş, ve yazmış![]()
Ya şimdi bana kızacaklar belki ama yazmadan duramayacağım. Eğer şu konuyu annem okusaydı eminim; kocaya kaçmayı biliyosun ama iş yapmayı bilmiyosun derdi.
adam yakında kendisiyle sevişebilirBi arkadasimin esi de isten gelince temizlik yapar, geceyarisina kadar mutfaktan cikmaz. Perdelerin, carsaflarin ne zaman yikanacagina bile adam karar verir. Yalniz ileri derecede temizlik hastasi oldugu icin bunlari yapiyo. Yoksa arkadasim zaten ev hanimi ve cok da titizdir.
Fakat bu konudaki adam bir garip. Sanirim sadece sevişmek icin kenarda bekletiyor konu sahibini.
Bu arada, evlimutlumotorlu ne yaw?
Motor kullanmayi biliyorsunuz sanirim?
Ozel turlar olur bazen motorcularin. Onlara katildiniz mi hic?