• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyle derdinnn..

Çalışmıyorsunuz, ev işi yapmıyorsunuz, yemek hazırlamıyorsunuz..
Peki siz bu dünyaya neden geldiniz.
Hiç mi amacınız, idealiniz, misyonunuz yok sizin??
Hayatta hiç mi bir işe yaramadınız??
Ütü yapmayı öğrenmeniz güzel olabilir de..
Ütüden önce daha basit işlerden başlayın.
Mesela yemek yapmadığınız için sizi dışarı çıkaran eşiniz eve geldiğinizde saat üçlere kadar mutfağı temizlemek zorunda kalmasın.
Hiçbir işe yaramadan tüm gün boş boş durmayı nasıl başarabiliyorsunuz çözemedim ben..

Ütü molasinda yazmaya karar verdim esim hep butun osleri kendi yukleniyor temizlik camasir bulasik utu akliniza ne gelirse ustelik kendi isede gidiyor ben gitmuyorum birseyde yaptirmiyor bazen ben kendim yapiyorum ama pekte birseyden anlamiyorum icerledigim konu su bu aksam isten gelince disari beni yemek yemeye cikartti cogu zaman boyle olur neyse eve geldi saat 3e kadarda mutfakla ugrasti uyumasi fln 4bucugu buldu 1 saat sonrada kalkip ise gidecek haline cok aciyorum bazen bende ütüsunu yapiyordum suan ama guzel yapamiyorum birturlu var mi bu isin bi puf noktasi jilet gibi olsun :) yapiyorum yapiyorum duz duruyor tam yerine koyup bakiyorum ki dum duz yaptigim yerlerde hafif kirisik gbi yerler var kirisiyor filan utuden mi kaynakli ben mi be eremiyirum sinirim bozuldu 3.gomlegi utulucem simdi denicem bari bunu yapayim dedim uzuldum iyice adama

nasılki haddinden fazla sorumluluk ve yük taşıyan hemcinslerime üzülüyorsam eşinede üzüldüm
mutlaka birtakım yükleri almalısın sırtından
herakşam dışarda yemek yemek yada yemek hazırlaması için eşi beklemek ne demek
ütü yü filan bırak önce
o ince iş sayılır eşin onu kendi halleder
sen önce yemek ve temizlik ile ilgili kendini geliştir

Yemek yapma bulaşık yıkama evi temizleme ütü yapma. O ev sizin değil gibi sanki, ya da eşiniz sizi evlatlık almış, zira annesinden başka hic kimse bu duruma tahammül edemez.

Evladım olsa elimin tersiyle carpar 2 - 80 uzatırdım muhtemelen

Bence de.
Tüm bunları yapacak insanın aklından karakterinden şüphe duyarım.
Bu büyük aşk derin sevgi falan olamaz..
Eğer atmasyon yoksa da konusahibinin kocasına sevgisinin saygısı yok bence

arkadaşın hayal gücü çok kuvvetli olmalı..
ama böyle erkeği ben hayal etmem..
hayatın bir terazisi var, dengeler bozulursa,
işin tadı kaçar..
acaba ne yazsam demiş, ve yazmış:KK54:

arkadas haklı kendnı gelıstıırmelısın. bısure sonra kocanda patlak verebılır bu durum

Çalışmıyorsunuz, ev işi yapmıyorsunuz, yemek hazırlamıyorsunuz..
Peki siz bu dünyaya neden geldiniz.
Hiç mi amacınız, idealiniz, misyonunuz yok sizin??
Hayatta hiç mi bir işe yaramadınız??
Ütü yapmayı öğrenmeniz güzel olabilir de..
Ütüden önce daha basit işlerden başlayın.
Mesela yemek yapmadığınız için sizi dışarı çıkaran eşiniz eve geldiğinizde saat üçlere kadar mutfağı temizlemek zorunda kalmasın.
Hiçbir işe yaramadan tüm gün boş boş durmayı nasıl başarabiliyorsunuz çözemedim ben..

arkadaşın hayal gücü çok kuvvetli olmalı..
ama böyle erkeği ben hayal etmem..
hayatın bir terazisi var, dengeler bozulursa,
işin tadı kaçar..
acaba ne yazsam demiş, ve yazmış:KK54:

Hayal ettiği adam böyle biriyse..
Çapını düşünmeye gerek yok.
Zaten bence böyle biri de yok..

Siz eşinizin sırtında bir kambursunuz.
Tıpkı hem çalışıp hem bütün evin işini (yemek dahil) yapan bayanların, eve gelip ayaklarını dikip tv izleyen kocalarından farkınız yok.
Eşimin bir şikayeti yok diyebilirsiniz belki ama kul hakkı denen bir şey var.

Ütü için çabalamaya karar vermişsin iyi hoş da en basitinden iki kap yemek yapmak bu kadar zor değil. Çok ince iş olmasa da olur.

Dün akşam evde yemek yoktu kahvaltılık hazırlayıp yedik bilmem anlatabildim mi?

Bir insan bu kadar beceriksiz olamaz. Sadece işine gelmiyordur diye düşünmüşümdür hep. İnsan kullanmak hiç kimsenin hakkı değil.

Bi arkadasimin esi de isten gelince temizlik yapar, geceyarisina kadar mutfaktan cikmaz. Perdelerin, carsaflarin ne zaman yikanacagina bile adam karar verir. Yalniz ileri derecede temizlik hastasi oldugu icin bunlari yapiyo. Yoksa arkadasim zaten ev hanimi ve cok da titizdir.
Fakat bu konudaki adam bir garip. Sanirim sadece sevişmek icin kenarda bekletiyor konu sahibini.
Bu arada, evlimutlumotorlu ne yaw?
Motor kullanmayi biliyorsunuz sanirim?
Ozel turlar olur bazen motorcularin. Onlara katildiniz mi hic?

Ya şimdi bana kızacaklar belki ama yazmadan duramayacağım. Eğer şu konuyu annem okusaydı eminim; kocaya kaçmayı biliyosun ama iş yapmayı bilmiyosun derdi.

Ben kızmam çünkü benim annem de aynısını söylerdi. Annem cuk diye oturtur zaten.
Böyle bir insan kişisel temizliği bile beceremez yahu. Çok uydurma bir konu bu.

Bi arkadasimin esi de isten gelince temizlik yapar, geceyarisina kadar mutfaktan cikmaz. Perdelerin, carsaflarin ne zaman yikanacagina bile adam karar verir. Yalniz ileri derecede temizlik hastasi oldugu icin bunlari yapiyo. Yoksa arkadasim zaten ev hanimi ve cok da titizdir.
Fakat bu konudaki adam bir garip. Sanirim sadece sevişmek icin kenarda bekletiyor konu sahibini.
Bu arada, evlimutlumotorlu ne yaw?
Motor kullanmayi biliyorsunuz sanirim?
Ozel turlar olur bazen motorcularin. Onlara katildiniz mi hic?
adam yakında kendisiyle sevişebilir

Oldukça kendine yeten bir adam :-)

Back