• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyle derdinnn..

Ütüde bende beceriksizim ama benim ki yapa yapa ÖĞRENİRSİN dedi elini sürmedi ütüye. Sonra iş yerinde arkadaşları bu nasıl pantolon ütusu diye dalga geçmişler o günden beri pantolonlarını kendi ütülüyor ama o sırada bi ton söyleniyor. Annenin beni rahat yetiştirmesinden tutta yetiştirilme tarzına kadar her şeyi katıyor.
Vallahi iyi bulmuşsun sen o kocayı anlatma da nazar değmesin. Kıskandım :KK54::mad:
bu beceriksizlik değil bir iki püf noktası lazım. pantolonu masaya yerleştirirken çizgilerine dikkat et önce bir bacağını sadece çizgi yerlerinden ütüleki iki üç çizgi oluşmasın. sonrada diğer bacağını ve ortalarını ütüle hepsi bu adar ben 12-13 yaşımdan beri yapıyorum ütü.

Adama bak sen:KK57::KK57::KK57:
Şimdi burda bu işlerin hepsini yüklenip,birde çalışan hanımlara nasıl kendini ezdirme diyosak sana da adamı ezme demek hakkımız.
Senin bu ailedeki rolün ne?
Çalışmıyorsun,adamın çalıştığı halde yaptığı işleri yapamıyorsun:KK20::KK20:
Hem beceriksiz,hemde uyuşuksun o zaman.
Totonu kaldır ve adamcağıza akşam yemeği hazırlayarak işe başla:KK20:

Ütü molasinda yazmaya karar verdim esim hep butun osleri kendi yukleniyor temizlik camasir bulasik utu akliniza ne gelirse ustelik kendi isede gidiyor ben gitmuyorum birseyde yaptirmiyor bazen ben kendim yapiyorum ama pekte birseyden anlamiyorum icerledigim konu su bu aksam isten gelince disari beni yemek yemeye cikartti cogu zaman boyle olur neyse eve geldi saat 3e kadarda mutfakla ugrasti uyumasi fln 4bucugu buldu 1 saat sonrada kalkip ise gidecek haline cok aciyorum bazen bende ütüsunu yapiyordum suan ama guzel yapamiyorum birturlu var mi bu isin bi puf noktasi jilet gibi olsun :) yapiyorum yapiyorum duz duruyor tam yerine koyup bakiyorum ki dum duz yaptigim yerlerde hafif kirisik gbi yerler var kirisiyor filan utuden mi kaynakli ben mi be eremiyirum sinirim bozuldu 3.gomlegi utulucem simdi denicem bari bunu yapayim dedim uzuldum iyice adama

senin adina sevindim böyle anlayisli bi esin oldugu icin ama unutma ki bu sürekli böyle gitmez esinden ziyade esinin ailesi basina kalkar bu durumu. sen evde bunalmiyomusun yani esim gelmeden evi bi düzeltim Temiz bulsun zaten iki kisisiniz Adam ne yapiyo o saate Kadar mutfakta bence is birakma esini zaten calismiyosunda onada yazik. evliligini bir teraziye koyarsan iki tarafinda yükü ayni agir olmasi lazim yük bir tarafa binince mutsuzluk oluyo Hemde o yüklenen kiside ve hersey yipraniyo dikkat et esine ve evine biraz özen göster :)

eşim işten gelip gece 3 e kadar mutfaktan çıkmasa benim içim sızlar kıyamam yahu.. bu güne kadar ben kalmadım gece 3 e kadar mutfakta.. ne demek ben yapamıyorum, Cern deneyi değil bu altı üstü mutfak toplamak.. bu öğrenilecek bir şey olsa idi üniversite de bölüm açarlardı.. kusura bakmayın siz bilmiyorum, yapamıyorum ayağına tembelliğinizden bütün evin işini yıkmışsınız adamın üzerine.. bari haftada bir iki gün kadın tutun yazık..

Utu istemeyen gomlek fikri cok cazip :p bende hizmetcilik etsin istemiyorumda bekarkende boyleydim annem sagolsun elimi ise surdurmezdi bende evlenmeden dedim bak ben boyle boyleyim biliyosun anlamamda zaten oda demisti hicbisey yapmani istemiyorum dediginide yapti guzel ama bi sure sonra hele adam hem is hem ev isi kosturup zor durumda kalincada arada bi uzuluyorum ona kiyamiyorum oyuzden iste bende daha sık karisayim diyorum artik zaten

ben bu rahatlagi akil erdiremedim bide Piskin Piskin anlatiyorsun sanki bi marifet yapiyor gibi basta anlamaya calistim seni ama bunu okuduktan sonrada resmen sinirlendim hata annendede hic bisey ögretmemis

Simdi baktim eski konusuna. Evet lüks bir motorlari varmis, gezip tozuyolarmis. Bu motorla hem gezip, hem yemeklere gidip, hem de ayri eve cikmak istiyormus.
Hem pasta yiyeyim, hem karnim doysun, hem de firincinin kizini...

Evet ben de okudum. Sanırım eşi fazla saf konu sahibesinin. Hiçbir erkek bu şartlarda yaşamayı kabul etmez. Şimdi kız istemeye gidildiğinde kızın mesleği de soruluyor. Bu devirde eşinin çalışmasını istemeyen erkek çok fazla kalmadı ki konu sahibesi hem çalışmıyor, hem rahatına fazlaca düşkün hem de yaşam standartları çok yüksek kalitede olsun istiyor. Aynı sizin tabiriniz.

Herkez anasından becerikli doğmuyor, yapa yapa öğreniyor.. Bende sadece çay demlemesini biliordum evlendiğimde ama eşim ne yaparsa arkasında dolaşırdım bakardım sorardım nasıl yapıo nie böyle yapıo.. Şimdi yapamıyacağım şey yoktur şükür.. Sen şu baZenleri değiştirip hergün hersaat yapsan olur biter herşey, öğreniverirsin.. Mesela ütü yaparken ara verip buraya girme, madem yapamıosun onu öğren buraya sonra yazarsın

Sen calismiyosun evdesin yap evinin isini yapa yapa alisirsin sen ev hanimisin utu niye sabah yapiliyor kurudugu gibi utule, mutfak niye pis de adam eve gelip mutfak temizliyo? Evinin duzeni kur yazik adama

BandaTE="HappyAndHopefuost: 36653824, member: 620110"]Evet ben de okudum. Sanırım eşi fazla saf konu sahibesinin. Hiçbir erkek bu şartlarda yaşamayı kabul etmez. Şimdi kız istemeye gidildiğinde kızın mesleği de soruluyor. Bu devirde eşinin çalışmasını istemeyen erkek çok fazla kalmadı ki konu sahibesi hem çalışmıyor, hem rahatına fazlaca düşkün hem de yaşam standartları çok yüksek kalitede olsun istiyor. Aynı sizin tabiriniz.[/QUOTE]
Bana bu koca tipi çok ütopik geldi vallahi
Hele de Eski konularada bakınca hepten öyle geldi
Dediğiniz gibi ya kocası aşırı saf ki sanmam yada hanımefendi çok hayalperest

BandaTE="HappyAndHopefuost: 36653824, member: 620110"]Evet ben de okudum. Sanırım eşi fazla saf konu sahibesinin. Hiçbir erkek bu şartlarda yaşamayı kabul etmez. Şimdi kız istemeye gidildiğinde kızın mesleği de soruluyor. Bu devirde eşinin çalışmasını istemeyen erkek çok fazla kalmadı ki konu sahibesi hem çalışmıyor, hem rahatına fazlaca düşkün hem de yaşam standartları çok yüksek kalitede olsun istiyor. Aynı sizin tabiriniz.
Bana bu koca tipi çok ütopik geldi vallahi
Hele de Eski konularada bakınca hepten öyle geldi
Dediğiniz gibi ya kocası aşırı saf ki sanmam yada hanımefendi çok hayalperest[/QUOTE]

valla ne yalan söyleyim biraz önce bu da benim aklima geldi bencede uydurma bi hikaye anlatma tarzindan belli

ben neyi anlamadım biliyormusunuz. gecenin 3 üne kadar o mutfağı toparlaması için eşinizin o mutfağı o duruma nasıl getirdiğinizi ve eşiniz gelene kadar o mutfak orada dururken bir şey yapmamanızı. ne vardı o mutfakta Allahaşlına. tabak çanak. ortadaysa koyarsınız yerine bir bezle silersiniz tezgahı. lavabo ovulur cifle. vs. bunu bilmeye gerekmi var. yani yemek hadi öğrenilirde bunun için bilgiye gerek yok ki

ben konusuna baktım. dertli. çünkü kvnin evine yerleşmişler. kv yokmuş evde. ama eşyalıymış. ve içine sinmemiş.

o evden çıkmak istiyor. kendi evim olsun 1 artı 1 olsun yazmış. psikolojik olarak o evi benimseyememiş galiba,o yüzdende misafir gibi hissediyor ve iş yapmak içinden gelmiyor.
EVet bende bugun etraf toparlayim dedim ama yok yarida biraktim tamam olur olurda ablasinin ic camasirlari komodinde duruyo oderece yani uzuluyorum tabiki ben camasirlarimi sokcak zor yer buldum oysa evde evin tek cocuguydum hersey benimdi bana aitti bu durumda fazla patladim
bu mesajında bu duygularını belli etmiş

Back