• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyle derdinnn..

Ben kızmam çünkü benim annem de aynısını söylerdi. Annem cuk diye oturtur zaten.
Böyle bir insan kişisel temizliği bile beceremez yahu. Çok uydurma bir konu bu.
Yaşı kücüktür, tecrübesizdir, beceriksizdir anlarım ama çabalamayan insanı anlamam.

En nefret ettiğim insan tipi.

Geçen gün hastanedeyim, kızın bir tanesi 97 doğumlu ama hamile, doktor kan grubunu soruyor bilmiyor, son adet tarihini soruyor bilmiyor, Allah biliyor ya içimden "sevişmeyi biliyorsun ama" diye gecirdim.

Bi arkadasimin esi de isten gelince temizlik yapar, geceyarisina kadar mutfaktan cikmaz. Perdelerin, carsaflarin ne zaman yikanacagina bile adam karar verir. Yalniz ileri derecede temizlik hastasi oldugu icin bunlari yapiyo. Yoksa arkadasim zaten ev hanimi ve cok da titizdir.
Fakat bu konudaki adam bir garip. Sanirim sadece sevişmek icin kenarda bekletiyor konu sahibini.
Bu arada, evlimutlumotorlu ne yaw?
Motor kullanmayi biliyorsunuz sanirim?
Ozel turlar olur bazen motorcularin. Onlara katildiniz mi hic?

Ya da 'motor' kelimesini eşi için yazmış da olabilir konu sahibesi.:p

Biraz çaba sarfetsen eşinde işleri üstlenmek zorunda kalmasa sen evdeymişsin adam çalışıyormuş,ikinizde çalışsanız ortaklaşa yapardınız maşallah eşindeki anlayışa umarım bu anlayış bir gün tükenmez.

Allahım derdin güzelliğine bakın :KK76: Maşallah diyorum en kötü derdin böyle olsun,eşe bak dışarı yemeğe götürmüş mutfağa girmiş,uğraşmış 1 saat sonra işe gitmiş :KK57: benim kocam bunların yarısını yapacak akşama o kadar o gömlekleri jilet gibi yaparım valla canım ütü açıcı bi sprey var,ütülemeden önce sıkıyorsun leke falan bırakmıyo ütü güzel oluyo hem öyle hemen buuruşmuyo benim eşimde işi gereği hep ütülü giydiği için onu kullanmıştım memnun kaldım.Allah bahtını güzel yapsın derler ya bu öyle bişey olsa gerek:110:

Yaşı kücüktür, tecrübesizdir, beceriksizdir anlarım ama çabalamayan insanı anlamam.

En nefret ettiğim insan tipi.

Geçen gün hastanedeyim, kızın bir tanesi 97 doğumlu ama hamile, doktor kan grubunu soruyor bilmiyor, son adet tarihini soruyor bilmiyor, Allah biliyor ya içimden "sevişmeyi biliyorsun ama" diye gecirdim.

İyi ki bir ev işine merak sarmış. Ama sondan başlamış. Önce masaya iki tabak koymayla başlamalıydı.

Cahil cesareti. Kendilerini bilmezler ama evlenmeyi sevişmeyi iyi bilirler. Allah akıl fikir versin.
Kardeşim 93 doğumlu evlenmeyi bırak nişan bile yapmasın diye konuşuyorum sürekli.

Ya da 'motor' kelimesini eşi için yazmış da olabilir konu sahibesi.:p
Simdi baktim eski konusuna. Evet lüks bir motorlari varmis, gezip tozuyolarmis. Bu motorla hem gezip, hem yemeklere gidip, hem de ayri eve cikmak istiyormus.
Hem pasta yiyeyim, hem karnim doysun, hem de firincinin kizini...

Ütü molasinda yazmaya karar verdim esim hep butun osleri kendi yukleniyor temizlik camasir bulasik utu akliniza ne gelirse ustelik kendi isede gidiyor ben gitmuyorum birseyde yaptirmiyor bazen ben kendim yapiyorum ama pekte birseyden anlamiyorum icerledigim konu su bu aksam isten gelince disari beni yemek yemeye cikartti cogu zaman boyle olur neyse eve geldi saat 3e kadarda mutfakla ugrasti uyumasi fln 4bucugu buldu 1 saat sonrada kalkip ise gidecek haline cok aciyorum bazen bende ütüsunu yapiyordum suan ama guzel yapamiyorum birturlu var mi bu isin bi puf noktasi jilet gibi olsun :) yapiyorum yapiyorum duz duruyor tam yerine koyup bakiyorum ki dum duz yaptigim yerlerde hafif kirisik gbi yerler var kirisiyor filan utuden mi kaynakli ben mi be eremiyirum sinirim bozuldu 3.gomlegi utulucem simdi denicem bari bunu yapayim dedim uzuldum iyice adama

eşin öğretsin sana..
o ütülerken git yanına izle..
başkası olsa ne bakiyon deyip eline tutuşturur ama seninki yapmaz belli..
ütü senin melek koca senin..
o bizden daha iyi uygulamalı öğretir hem..

dip not: ben de eşimden öğrendim püf noktaları...

bana saçmalık geldı.ama saçmalık degılse farzedelım doğru yahu arkadaslar nesıne ozeneceksınız kı...napayım ben boyle kocayı.....adam mutfaktan cıkmaz yemek yapar temızlık vs.....hemcınsım zannederım ben onu....adamın ıcındede boyle bırşey var kı adam mutlu bu halınden...yakında kendımı kadın gbı hıssedıyorum derse ve arkadas konu acarsa hıç şaşırmam

Ütü hadi pratikle olacak diyelim de, mutfağı niye toplamıyorsunuz ki? Yazık adama valla, demez demez patlar sonra birgün :KK64:

Valla ben maşallah diyemiycem çalışsanız neyse de bütün gün evdesiniz. Hayat müşterek adam çalışıyor gelip gece 3 e kadar bulaşık yıkıyor olur mu öyle şey. Bir işin ucundan tutun ya da kocanız evde otursun siz çalışın, dip köşe bal dök yala yapar adam valla hahahahah :p

valla ben anlamadım işten eve gelip herşeyi eşiniz yapıyorsa gecenin geç saatlerine kadar.siz bütün gün nasıl zaman geçiriyorsunuz evde?

Konu bildiğin yalan dolan !
İşin olmadıgı nasıl bellliii..
Burda iş arıyosun kendıne kusura bakma !
Asla ınanamam ben buna..

Bir insan anca bu kadar amaçsız olabilirdi. Çalışmadan tüm gün evde yat yada gez ama gidip mutfakta ki iki bulaşığı yıkama. Bunlar beceri gerektirmiyorki, 6 yaşındayken bile lavabonun önüne sandalye koyup ben yıkıcam diye tuttururdum. Sizin konu sahte galiba hı monaco prensesi?? :KK51:

Ütüde bende beceriksizim ama benim ki yapa yapa ÖĞRENİRSİN dedi elini sürmedi ütüye. Sonra iş yerinde arkadaşları bu nasıl pantolon ütusu diye dalga geçmişler o günden beri pantolonlarını kendi ütülüyor ama o sırada bi ton söyleniyor. Annenin beni rahat yetiştirmesinden tutta yetiştirilme tarzına kadar her şeyi katıyor.
Vallahi iyi bulmuşsun sen o kocayı anlatma da nazar değmesin. Kıskandım :KK54::mad:

tamam ütü, yemek yapmak vs. falan neysede benim anlamadığım ev işi öğrenilecek bir şey mi?
yemek yiyorsun ve yediğin tabağı çanağı yıkayıp yerine koymanın nesi öğrenilebilir ki?
yada ev dağılınca eşyaları yerlerine yerleştirmek.
tozlanınca eline bir bez alıp tozları silmek bunlar öğrenilmez ki.
bunları yapmıyorsan bilmiyor değilsin arkadaşım, sadece tembelsin. ve inan çok ayıp ediyorsun.

Back