ya arkadaşlar herşey yüzük ve aileleri kaynaştırma değil.iş sizde biter.bizde 6 yıl birlikte olduk 5.yılda nişanlandık 6.yılda evlendik.benimkinin ailesi uzaktı şehirler arası bide askerlik (6 aydı ama olsun)iş derken durum uzadı,nihayet iş bank.işe başladı evlenme durumu daha da yakınlaştı ve bu yaz evlendik.diyeceğim şuki sıkmayın.sizi seviyosa sizi eş gözünde görüyosa zaten er yada geç gelir.iş halka parçasında bitmiyo yada adı konsun yeter diye olmuyo.sevgi,saygı...bizde bunlar ön plandaydı ve bu aşamaya kadar getirdik.bizimkinin aileside zar zor geldi ama bunu sevgimiz sayesinde aştık.ağlamaya üzülmeye boşa yıpranmaya yada tehdide (ya dediğim olur ya biter) gerek yok.bulunduğunuz zamanın değerini bilinki mutlu ve sevgi dolu taaaa yıllar öncesine ve sonrasına dayanan bi yuvanız olsun.ben bizzat ve 5 katını yaşadım anlatsam yazıya dökülmez.bir ben bir allah bilir yaşadıklarımı.ama sevgi saygı ve sonuncunda sıcacık huzur dolu bir yuva diyorum.zorluklara gögüs germeden sıkıntı stres yaşamadan hop diye mutluluk olmaz.:1no2: