- Konu Sahibi gamze_8
Canım ne tesadüftür ki aynısını ben de yaşadım..3 buçuk senedir birleikte olduğum bi sevgilim war ve onu deli gb seviyorum ama neredeyse artık kafayı yicek duruma gelmiştim taki ayın 24üne kadar..Ben de senin gb adı konsun herkes kendi yoluna filan diodum ki öyle düşünmemiz de doğru rahat rahat geziyoruz ediyoruz adam hiç tınlamıyordu en sonunda restimi çektim..Bu yaz sonuna kadar geldin geldin gelmedin kendin bilirsin hiç de üzülmem bu sebepten ayrılırsak filan dedim..O da gelecem yok şu oldu yok şu öldü die die ağustosun 24ünde geldi ve aileHerkese Merhaba
Arkadaşlar daha öncede böyle bi yazı yazmıştım.Ama bulamadım.Konuşmaya çok ihtiyacım
oldugu için yazıyorum.Sizlerinde yardımı beklıyorum akıl kalmadı resmen artık.4 seneye yakın görüştüğüm bir erkek arkadaşım var.2 seneye yakın bı zamandır da artık cıddı bı adım atalım dıyorum ama hep oyalıyo son zamanlar özellikle iyice kavga gürültü....Ben diyorum istiyorsan ailen gelsin adı konsun istemiyorsanda bu iş biter herkes kendi yoluna.Hep bugun yarın haftaya ailem gelicek dio ama ıkı senedır hep aynı.Artk katlanamıyorum bitti diyorum bu seferde benım karım olucan beklıcen kapıya gelıo tehdıt edıo tamam dıyorum okadar sevıyosan aılen gelsın bugun yarın napmam gerekıo artık bilmiyorum dayanamıyorum son bi haftadır hergunum aglamakla gecıyo senağlama lutfen bana bı yol gösterın
arasında yüzüklerimiz takıldı ama şimdi de o kadar mutsuzum ki anlatamamsenağlama Sanki herşey değişmiş gb gelio halbuki herşeyin daha iyi olmasını bekliordum daha da bi ilgisiz gelio bunu konuşup anlatıyorum ama hergünüm ağlamakla kendimi yıpratmakla geçiyor..Canım sadece sabret olacağı warsa olur ama tavrını da koy ne istediğini düşün..Oyalamaya gerek yok istiosa bi gelir ailesyle takar yüzüğü..(he bu arada bizim mesafe wardı aramızda o yüzden gecikti)