- Konu Sahibi gamze_8
Senin yerinde olsam hiç beklemem,sevdiğinden eminsen eğer annesini ara ona sor beni sitiyormuusnuz yoksa istemiyormusunuz bende ona göre yoluma devam etcem de.tanışmıyormusunuz.bence bir şekilde annesiyel görüş derim ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler herkese
İlk başta şunu söylim tehdit ediyo ben seni istemiyorum falan deyince sonra beni bırakmana tahammül edemiyorum biliyosun sinirliyim deyip saatlerce gönlümü almaya çalışıyo.Daha sonra dün okadar sinirlerim bozulduki annesini aradım akşam üzeri uzun konuştuk konuştuk.Çok istiyorlar.Annesi gidelim isteyelim dediğinde benim işlerim var onları halletmem gerek ondan sonra dio ( Ama öle iş falan yok yalan) Annesi bide dediki bi gelio ben istiyom gidip isteyelim bi yok bekleyin diomuş(Ne saçma yaaa)Çok çok rahat bi insan ne kadar gesem tozsam kardır dio heralde.Onun rahatlıgı bana batıo artk.Kendisinede dedim ailen gelene kadar bidaha beni arama (Ama nerde saat başı arıo..)Bakalım ne olucak.