Böyle bit gördünüzmü? Ne yapacagımı şaşırdımmm ne olur yardım.

Oğlum tam 2 yaşında kirpiiklerinde kepek tarzı bir şey vardı doktora gittik alerjik dedi damla verdi ama ertesi gün gözünde minik hareketler gördüm,minik canlılar o kadar küçük ki zorla görünüyr hemen doktora gittik doktor bir şey olmadğını söyledi alerjik dedi ben bir doktora daha gittim o isimlendiremediği canlılar olduğunu söyledi narkoz verip temizlemesi gerekmiş benim oğlum çok küçük narkoz alsın istemiyorum NOLURSUNUZ AYNI DURUMU YAŞAYANLAR İLAÇ İSMİ versin en azından doktora danışıp kullanim

Oğlum tam 2 yaşında kirpiiklerinde kepek tarzı bir şey vardı doktora gittik alerjik dedi damla verdi ama ertesi gün gözünde minik hareketler gördüm,minik canlılar o kadar küçük ki zorla görünüyr hemen doktora gittik doktor bir şey olmadğını söyledi alerjik dedi ben bir doktora daha gittim o isimlendiremediği canlılar olduğunu söyledi narkoz verip temizlemesi gerekmiş benim oğlum çok küçük narkoz alsın istemiyorum NOLURSUNUZ AYNI DURUMU YAŞAYANLAR İLAÇ İSMİ versin en azından doktora danışıp kullanim[/QUOTE]

Oğlum tam 2 yaşında kirpiiklerinde kepek tarzı bir şey vardı doktora gittik alerjik dedi damla verdi ama ertesi gün gözünde minik hareketler gördüm,minik canlılar o kadar küçük ki zorla görünüyr hemen doktora gittik doktor bir şey olmadğını söyledi alerjik dedi ben bir doktora daha gittim o isimlendiremediği canlılar olduğunu söyledi narkoz verip temizlemesi gerekmiş benim oğlum çok küçük narkoz alsın istemiyorum NOLURSUNUZ AYNI DURUMU YAŞAYANLAR İLAÇ İSMİ versin en azından doktora danışıp kullanim[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…