Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay allahım yaa. ama diyorumki kasık biti olsa bizde de olmalı eşimle yani. bizde bişey yok ama gende ilaçlandık. ben yarın bir cildiyeciye götürüyüm en iyisi . saçında yok çok şükür. bir tek kirpik. sizce cildiyecimi yoksa göz doktorumu. bana cildiye gibi geliyor ama
hay allahım yaa. ama diyorumki kasık biti olsa bizde de olmalı eşimle yani. bizde bişey yok ama gende ilaçlandık. ben yarın bir cildiyeciye götürüyüm en iyisi . saçında yok çok şükür. bir tek kirpik. sizce cildiyecimi yoksa göz doktorumu. bana cildiye gibi geliyor ama
bahsettiğiniz bu bit türü kasık biti...bizimde başımıza geldi, bizde bu konudan müzdarip olduk...ilk önceleri kızımızın gözlerinde çapak var sanıyorduk, geçmeyince göz doktoruna gittik.bize sirke olduğunu söyledi doktor.çok şaşırdık.aynı doktor üniversite veya bir devlet hastanesine (araştırma hastanesi) gitmemizi söyledi.bunun yanında kirpiklerin kesileceğini ve daha sonrada tek tek çekileceğini söylüyordu doktor.kafamızdan aşağı kaynar sular döküldü sandık.daha sonra çok şey denedik bitkisel anlamda.en sonunda haydarpaşa numune hastanesi göz polikiliniğe gittik.bize 2 adet damla ve bir tanede pomad türü bir ilaç verdi kızımızın gözlerine sürmemiz için.pomadın gözdeki bitleri boğduğunu daha sonrasında döktügümüz damlanında öldürücü etkisi olduğunu söyledi.1 hafta boyunca kullandık.allaha şükür şimdi kızımızın gözlerinde hiçbir şey kalmadı.tabiki bu illeti yenmenin tek yolu ailece temizlenmekten geçiyor.çünkü bit hepimize bulaşmıştı.bütün aile fertleri olarak vücudumuzu birer hafta arayla kewell-ada losyon la da temizledik.bu bitlerin tek çaresi bu yöntemler.şunuda belirtmekte yarar var vücutta ilk başlarda morumsu lekelerle başlıyor bu illet.kıl köklerine yerleşiyorlar ve insan kanıyla besleniyorlar.kıllardan da muhakkak arınmak gerekiyor arkadaşlar.biz yaşadık ve böyle kurtulduk.eğer daha sonra isterseniz bu damla ve göz pomadının da isimlerini yazabilirim buraya.sağlıcakla kalın diyorum...