Böyle bit gördünüzmü? Ne yapacagımı şaşırdımmm ne olur yardım.

Oğlum tam 2 yaşında kirpiiklerinde kepek tarzı bir şey vardı doktora gittik alerjik dedi damla verdi ama ertesi gün gözünde minik hareketler gördüm,minik canlılar o kadar küçük ki zorla görünüyr hemen doktora gittik doktor bir şey olmadğını söyledi alerjik dedi ben bir doktora daha gittim o isimlendiremediği canlılar olduğunu söyledi narkoz verip temizlemesi gerekmiş benim oğlum çok küçük narkoz alsın istemiyorum NOLURSUNUZ AYNI DURUMU YAŞAYANLAR İLAÇ İSMİ versin en azından doktora danışıp kullanim

geçmiş olsun ya biliyorum nası bişey olduğunu bende oğlumda yaşadım daha yeni kurtuldum bide oğlum daha 2buçuk yaşında ne yapıcağımı şaşırdım her ilacıda kullanamıyorum gözleri yanıyo ilk önce kafasında buldum sonra vücüdunda en sonda kirpiklerinde kafayı yiycektim okadar titiz olmama rağmen benim başıma nası gelir dedim ağladım resmen sonra bitrin saç spreyini buldum tamamen bitkisel bebeklerde bile kullanılıyomuş aldım kullandım ailecek tabi hepsinde olduğu gibi bir sürü ilaç kullandım ama bu kesin çözüm onu sıkınca kirpiktekiler öne çıkıyo kaçmaya çalışıyo ama yinede ölüyo tavsiye ederim ilacı sık 8saat bekleniyo kafasında benbide kaşlarına kulak çubuğuyla sürdüm göze daha yakın diye banyodada gözlerini ovaladım sıcak suyla banyo sonrasıda gözlerdekini temizle zaten çabuk yemizleniyo ölü oldukları için tavsiye ederim sizin yazını okudum sırf size yardımcı olabilmek için üye oldum inş yardımcı olurum kurtulursunuz tekrar geçmiş olsun

Oğlum tam 2 yaşında kirpiiklerinde kepek tarzı bir şey vardı doktora gittik alerjik dedi damla verdi ama ertesi gün gözünde minik hareketler gördüm,minik canlılar o kadar küçük ki zorla görünüyr hemen doktora gittik doktor bir şey olmadğını söyledi alerjik dedi ben bir doktora daha gittim o isimlendiremediği canlılar olduğunu söyledi narkoz verip temizlemesi gerekmiş benim oğlum çok küçük narkoz alsın istemiyorum NOLURSUNUZ AYNI DURUMU YAŞAYANLAR İLAÇ İSMİ versin en azından doktora danışıp kullanim[/QUOTE]

bahsettiğiniz bu bit türü kasık biti...bizimde başımıza geldi, bizde bu konudan müzdarip olduk...ilk önceleri kızımızın gözlerinde çapak var sanıyorduk, geçmeyince göz doktoruna gittik.bize sirke olduğunu söyledi doktor.çok şaşırdık.aynı doktor üniversite veya bir devlet hastanesine (araştırma hastanesi) gitmemizi söyledi.bunun yanında kirpiklerin kesileceğini ve daha sonrada tek tek çekileceğini söylüyordu doktor.kafamızdan aşağı kaynar sular döküldü sandık.daha sonra çok şey denedik bitkisel anlamda.en sonunda haydarpaşa numune hastanesi göz polikiliniğe gittik.bize 2 adet damla ve bir tanede pomad türü bir ilaç verdi kızımızın gözlerine sürmemiz için.pomadın gözdeki bitleri boğduğunu daha sonrasında döktügümüz damlanında öldürücü etkisi olduğunu söyledi.1 hafta boyunca kullandık.allaha şükür şimdi kızımızın gözlerinde hiçbir şey kalmadı.tabiki bu illeti yenmenin tek yolu ailece temizlenmekten geçiyor.çünkü bit hepimize bulaşmıştı.bütün aile fertleri olarak vücudumuzu birer hafta arayla kewell-ada losyon la da temizledik.bu bitlerin tek çaresi bu yöntemler.şunuda belirtmekte yarar var vücutta ilk başlarda morumsu lekelerle başlıyor bu illet.kıl köklerine yerleşiyorlar ve insan kanıyla besleniyorlar.kıllardan da muhakkak arınmak gerekiyor arkadaşlar.biz yaşadık ve böyle kurtulduk.eğer daha sonra isterseniz bu damla ve göz pomadının da isimlerini yazabilirim buraya.sağlıcakla kalın diyorum...

Oğlum tam 2 yaşında kirpiiklerinde kepek tarzı bir şey vardı doktora gittik alerjik dedi damla verdi ama ertesi gün gözünde minik hareketler gördüm,minik canlılar o kadar küçük ki zorla görünüyr hemen doktora gittik doktor bir şey olmadğını söyledi alerjik dedi ben bir doktora daha gittim o isimlendiremediği canlılar olduğunu söyledi narkoz verip temizlemesi gerekmiş benim oğlum çok küçük narkoz alsın istemiyorum NOLURSUNUZ AYNI DURUMU YAŞAYANLAR İLAÇ İSMİ versin en azından doktora danışıp kullanim[/QUOTE]

Back