arkadaşlar çok fenayım. ne yapacagımı şaşırdım açıkçası. kızımda bundan 1 hafta önce tesadüfen saçında sirke gördüm. hemen bitlendigini anladım. eczaneye gittim koşa koşa bir ilaç verdi. eşim ve bende dahil olmak üzere kullandık. çok etkilidir dedi zaten 15 dk yeterlidir. çarşaf nevresim yorgan herşeyi değiştirdim yıkadım. ve herşeye çok dikkat ediyorum. yanlız bitler açık renk ve yapışıyor kene gibi. eczacı bitler çeşit çeşittir bit bu dedi. ilacı kullanın yeter. neyse. 4 gündür yok. ama bugün bir de baktım kirpiklerinde sirke var. zorla aldım elime çıtladı. ne yapacagımı şaşırdım. diplerinde de birkaç tane bit var. arkadaşlar kirpikte sirke bit olurmu yaaa. hiç bir şekilde çıkaramadım kirpiklerinden. hemen bit ilacı sürdük gene saçlarımıza. tekrardan dezenfekte olduk yanii. tekrar temizliğe giriştim. ama bu kirpiktekileri nasıl çıkarıcaz. anlayamadım. böyle birşey başına gelen varmı. bebe şampuanıyla bolca yıkadık ovaladık ama kirpik yani alamıyorsun birde dipleri. offf ne yapacagım nedir bu yaa