Cattycat bence kesinlikle evlilik yapma.seninle ayni yaşlardayiz.ve inan yazdiklarini okuyunca ben yazdim gibi oldum.cunku aynisini yasadim.5 yil bi iliskim vardi.ayni seninki karakterinde.universitedeyken tanismistik.okulu birakti.is begenmedi.tembeldi her konuda.benim aileminde maddi durumu daha iyiydi ve benden yasi kucuktu..niye evlenme dedim.cok asiktim ayrilamiodum bana vurmustu bile kac kez..taki ne zaman bitti biliomusun icimdeki sevgi.son dört ay ayni evde yaşayaraktabıkıde oyle benımkıde oyle azcık ısyerınde sıkıntı olsun ben cıkıcam işten der okadar rahat . zor bela ıkna ederım cıkmasın dıye
Of yaa simdi aradan zaman gecince beni cok seviyordu bir daha da kimse oyle sevmez demeye basladim. Sevmesine seviyordu gercekten. Bir daha da kimseye ona alistigim gibi alisamam ki.
Of yaa simdi aradan zaman gecince beni cok seviyordu bir daha da kimse oyle sevmez demeye basladim. Sevmesine seviyordu gercekten. Bir daha da kimseye ona alistigim gibi alisamam ki.
benım hıssettıklerımı hıssedıyosun suanda bende tam ayrılmak ıstıyorum aynı boyle dusuncelerden vazgecıyorum ama vazgecme suanda boslukta oldugundan bole hıssedıyosun dusunuyosun
Offf ne biliyimGeri donmeyi dusunmuyorum ama baska birine sarildigimi optugumu falan dusunemiyorum. Boyle hissedip sonra hissettigim sey ne sacmaymis diyen var mi?
merhaba bence alisirsin insan nelere alismiyor ki , umarim cok iyi bir insanla karsilasirsin
onu biraktigin icin cok mutlu oldum ondan sana ne ev olurdu nede kasaba sen calisip ona bakicaktin
o calistigi iste kim bilir kac ay surer. tembel insan tembel kalir kusura bakma biraz sert konustum
cunku bende bekarim 25 yasindayim bazen evde kalirmiyim dusunuyorum ama hata yapmamak icin
elimden geleni yapiyorum basarilar
zamanın etkileri kişiden kişiye değişir canım. kimisi özler kimi unutur.. ama dogru secım yaptıgından emin oldugun surece özlemini bastırman sana fayda saglar. şimdi yapamazsan ileride yapman çok daha zor. bende 3 bucuk sene hiç görüşmediğim gün olmadan ilişkimi sürdürdüm. ilk günler aramamak için zor tutuyordum ama şimdi 1 yıl gectı yıne ve 1 kere bile aramadım. hala da cok zor tutuyorum kendımı. ama eger arasaydım suan kendi içimde yine pişman olucaktım.
ama soyle de bır durum var cok seviyorsan dayanamıcaksan iyice bir kez daha dusun. ama bunun içinde zamana ihtiyacın var. onu sevip sevmediğini zamanla görüceksın
bende seninle aynı durumdaydım ama benim yaşım küçük. ama ablam 35 yaşında ve hala bekar ve gayet evlenmek isteyenide çok ama bu bir tercih meselesi elbet bir gün istediği insanı bulucak. senin içinde aynı şey geçerli bence hiç takmana bile gerek yok. zaten herkes 25ınde evlenıcek diye birşey de yok. suanda herkes 1 yada 2 cocuk sahıbı olmak istiyor. bunun içinde hiç geç de kalmıs sayılmazsın bence.
seninle aynı seylerı yasadım derken bos gezen bırıyle 3 bucuk sene harcadım ve cok asıktım hala da oyleyım. senın gibi herseyıne katlandım kufurlerıne yerı geldımı benı eve kapattı. ama sonucta benı 2 gunluk bır kız ıcın terkettı. zamanında ona yuz vermeseydım eger bunu asla yapamazdı. ben onun hareketlerıne taviz verdıkce o benı daha cok yaraladı. sonra baktım kı vur kafasına al ekmegını dıye dusunuyormus meger. benımkının durumu ıyı benımde durumum ıyı.. ama buna aılesı bakıyor anne baba ayrı. bır gun sana para yok deseler sokak ta sımıt sat desen beceremez o derece caba yok adamda. öyle geldi oyle gider. annemın bır lafı vardır sefalet kapıdan girdimi aşk pencereden ucar gider aynen oyle.. sen maddıyat bakımından ustun oldukca o kendını ezik hissedicek.. ve gercekten o ask dedıgın sey bır yerden sonra azalıyor. o bitince saygı bulamadıkca o evlilikten de hayır gelmiyor. bence her zaman daha iyinın daha iyisi vardir ben buna cok inanırım. o yuzden eksikleri olan birini hayatından cıkarmak en dogrusu
Seninkinin egitimi neydi? Is bulamadi mi yoksa aramadi mi?
Simit sat desen beceremez demissin ya, aklima benimkinin soyledigi bir sey geldi. Yine is durumlariyla ilgili konusuyordyk bir gun, ben cok detayciyim mesela bir yonetim pozisyonunda olsam cok iyi yaparim dedi. Lafa bak yaa havadan seni kim yonetim pozisyonuna getirir? Valla yonetim pozisyonu olduktan sonra ben de sabah aksam calisir yaparim dedim. Hep boyle yukseklerde ucuyor beyefendi. Ama ici bos.
Teşekkür ederim yorumunuza. Artık işini gücünü oturtmuş, evlilik için bir engeli olmayan biri lazım bana. Tek önemseyeceğimiz şey birbirimize uygun muyuz değil miyiz bu olmalı. Onun ne olacağıysa belirsiz. Sanki okulunu bitirmiş yeni askerden gelmiş 22-23 yaşında bir insan gibi durumu. Hayata yeni atılmak üzere biri gibi. Oysa yaşı olmuş 28. Belki bundan sonra Allah yardım eder toparlar ama belkilerle olmuyor işte. Bir de hırs yapar çok zengin olurmuş. Eski türk filmlerindeki gibi fakir ama gururlu genç olarak karşıma çıkarmış!!:))))))
Seninkinin egitimi neydi? Is bulamadi mi yoksa aramadi mi?
Simit sat desen beceremez demissin ya, aklima benimkinin soyledigi bir sey geldi. Yine is durumlariyla ilgili konusuyordyk bir gun, ben cok detayciyim mesela bir yonetim pozisyonunda olsam cok iyi yaparim dedi. Lafa bak yaa havadan seni kim yonetim pozisyonuna getirir? Valla yonetim pozisyonu olduktan sonra ben de sabah aksam calisir yaparim dedim. Hep boyle yukseklerde ucuyor beyefendi. Ama ici bos.
cattycat konunu en başından beri takip ediyorum...
doğada zıtlık diye birşey var. iyi kötü, güzel çirkin, siyah beyaz gibi... sen anladığım kadarıyla detaycı ve biraz kontrolcüsün bu nedenle sevgililerininde hep umursamaz oluyor. üzgünüm ama bence bulacağın kişilerde hep bu türden olacak
hehe belki olur o dediklerin ama ben senin dusuncelerinin anladim ben sen hayata birseyler basarmis hayati
dusunmus akli basinda bir insan istiyorsun ablacim burcunu soylermisin merak ettim ?
benimki üniversite mevzunu öyle okumak olsun diye okudu canım. anne tarafının durumu iyi oldugu ıcın onlarla beraber calısıyor ama dayısı ile baglantılı. dayısı yarın öbür gün evlense birşey olsa basının caresıne kendın bak dese yapamaz. hayatla ilgili hiç bir tecrubesi yok. allah korusun durumları bozulsa en bastan bırsey kurabılecek kapasıte yok. bunun bence okumakla alakası da yok ınsanın ıcınde olmadıktan sonra hıc bırsey olmaz. ınsanlar 13 yasında baslıyor calısmaya nerelere geliyorlar. 7 sınde ne ıse 70 inde o diye bosuna dememısler
Vallahi doğru. Beni çalıştığım okulun sahibi hep anlatır. Anadolunun bir şehrinde 1 göz odanın içinde 3 kardeş büyümüşler. Okullar tatil olunca her yaz gazete, simit, mısır satarmış. Şimdi adam resmen imparatorluk kurmuş. Allah yürü ya kulum demiş. Ama olduğu yerde sayan adam da şans, kısmet beklemesin.
Karşımdaki kişiden bu kadar çalışkanlık başarı falan bekliyorken kendim bu hayatta ne başardım diye de düşünüyorum. Hiçbir zaman tek taraflı bakmamaya çalışırım, öz eleştiri yaparım. Ben de statü olarak da maddi olarak da süper değilim. Ailemin desteği olmasa sadece bir öğretmen maaşım var. Ama en azından içimde çalışma şevki var. Tembellik edip evde oturmuyorum. Yaptığım işte başarılı olmaya çalışıyorum.
Yani bu doğanın kanunu mu?:)) Ne yaparsam yapayım kaçış yok diyorsun yani :))
Aslında benim içimde şöyle bir korku var. Daha önce bir mesajımda yazmıştım. Hayatta en çok korktuğum şeylerden biri parasızlık diye. Ama bu istediğim hayattan mahrum kalacağım, gönlümce istediğim şeyleri alamayacağım diye değil. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki insan olarak ne değerimiz var, ne de devlet güvencemiz. Paran yoksa alacağın eğitim belli, paran yoksa Allah korusun sağlığın bozulsa devlet hastanelerinin durumu belli. Bu ülkede tuzu kuru olmayanların hepsinde böyle bir karamsarlık vardır eminim. O yüzden çok çalışıp kendimizi güvenceye almalıyız diye düşünüyorum. Öyle yan gelip yatacak bir rahatlık yok yani. Neyse daha önceki mesajıma gelecek olursak içimde parasızlık korkusu olduğu için Allah bana bunu yaşatacakmış gibi geliyor. Bilemiyorum.
Ya da psikolojik bir çözümlemeye gidersek senin dediğin gibi zıtlar birbirini çeker, o yüzden böyle sorumsuz kişilere bilinçaltı bir çekim hissediyorum belki. Ama bundan sonra çekimle hislerimle hareket etmeyip biraz mantığımı kullanırsan doğru düzgün birini bulurum belki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?