Hepiniz haklısınız kızlar. Peki ayrılırsam ah alır mıyım sizce? Çünkü o beni asla bırakmak istemiyor.
düşüncelerine aynen katılıyorum. ne olacağımız belli değil ve kendimizi garantiye almamız lazım.
ama o zıtlıkların dengesine ben inanıyorum. şöyle düşün sen senin gibi biriyle yapamazsın aslında insan olaya mantığını kullanarak baktığında ne güzel işte aynıyız felan diyebilir. ancak bilinçaltımızın bize eşdeğer bir insan aradığına inanmıyorum. aksine bize benzeyen değil bizi tamamlayanı seçiyor. bu da maalesef sizin için umursamaz ve tembel insanlar demek oluyor. umarım yorumum sizi rahatsız etmemiştir
Arkadaşım Merhaba,
Öncelikle Allah yardımcın olsun, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Son günlerde ben de buna benzer bir psikoloji içindeyim. Hatta bununla ilgili ben de bi konu açtım. Rabbim kimseyi kararsız bırakmasın. Hep düşünüyorum; sevgi mi, alışkanlık mı, yaş baskısı mı diye. Buna karar versem hemen çözeceğim ama en zoru da bu galiba. Arkadaşım gelecekle ilgili arkadaşların söylediklerine katılıyorum. Ama benim için önemli bir kriter daha var. Onu ailen ile vakit geçirirken düşün, mesela bir bayramda kalabalık bir evde. Onun sana ve yakınlara olan tavırlarını düşün. Sana olan ilgisi ve ailene yaklaşımı seni gururlandırır mı, yoksa ukalalık yapıp yüzünü mü kızartır. Onun iyi bir eş olup olamayacağını bu şekilde bir nebze olsun değerlendirebilirsin. Tabi tembellik çok kötü, yıllarca bir işe yaramayıp, çalışmayıp sefaletini ailesine ve çocuklarına yaşatan insanlar tanıyorum. Aslında taşı sıksa suyu çıkar ama rezillik diz boyu. Tüm bunları düşün canım. Tabi bi de Allah vermesin hasta olabilirsin, sakat olabilirsin. Tüm bu durumlarda sana ne kadar destek olur? Ben çelişkilerimi biraz bunları değerlendirerek aşmaya başladım.
Rabbim yardımcın olsun...
Kisaca maddeler halinde yazacagim:1)Aranizdaki 3 yas fark ve kariyer ucurumu senin ve onun icin ileride komplekse sebep olacaktir arkadaslarimdan ve akrabalarimdan biliyorum 2)Erkekler gec olgunlasir en az 3 veya 5 yas buyuk olmali bu uzmanlarin gorusu 3)Ask her seyi affetmez.Cunku askin tek basina evliligi tasiyacak gucu yoktur.4)Icine sinmemis olan durumlar zamanla derinlesir 5)Seni birakmam demesine inanma genc citir bi sevgili gizlice ayarlasam fena olmaz demedigini bilemezsin.6)Muhtesem asklarla evlenip sonra birbirini yiyen mahkemeye kosan insanlar artmaya devam ediyor7)Kendini kullanilmis hissedip tukenebilirsin 8)Evlenmek cok buyuk sorumluluklar yukler insanin omuzlarina bugunlerini ararsin ama is isten gecmistir
Yok niye rahatsız olayım? Her türlü yoruma açığım. Ama beni tamamlıyor olsa hala onunla beraber olurdum. Hiç de tamamlamıyor. Sırtımda yük gibiydi. Şu yaşıma geldim aile kuramadım. Peki biz neyi bekliyoruz, bana bir tarih ver o zaman, de ki şu kadar zaman sonra evlenebiliriz de dedim ama hep yuvarlak cevaplar aldım.
o da doğru :) erkeklerden açık açık birşey istenmez. durumu sanki o düşünmüşte size soruyor gibi olması lazım. biraz yönlendirme birazda aba altından sopa göstererek bi tarih alabilirdiniz. çünkü onun sizi bırakacağını pek sanmıyorum...
Aslinda kadin olmak erkegi isleyerek guzellikle istedigini yaptirmaktir haklisiniz. Ben basta isveyle cilveyle soyledim ama hep laftan baska bir sey goremedim. Icraat olmayinca ben de acik acik saldirdim. Bir de durum da umutsuzdu. Maddi acidan is acisindan bircsorun olmasa, olay sadece karsindakini ikna etmek olsa izlenecek yol farkli ama ben istemisim o da istemis ne yazik ki ortada is guc yok ne yapabilirim ki? Surekli calis is bul bir seyler yap dedikce o da bunaldi sogudu benden. Su an ne o ne de ben barismak istesek de degisrn bir sey yok ki. Tek care benim sesimi cikarmadan sabirla onun duzgun bir is bulmasini beklemem. Hadi iliskimiz cok guzel gidiyor olsa, birbirimize cok saygili davraniyor olsak, ailemle tanismis olsa ve ben de olarin onayini almis olsam seviyorum ne olursa olsun beklerim derdim belki. Ama su durumda neyi bekleyeyim ki?
Cok da ters konustum, lafimi hic sakinmadim. Gururu cok incindi, o yuzden arayamiyor da olabilir. Ya da isine geldi boylesi bilemiyorum. Zaman gosterecek.
Zamanına yazık vaktine yazık , hemen postala gitsin. Elbette 4 yıllık okumuş birinin lise menzunu işini yapması normal değil yapamazda emek vermiş o kadar sene ama iş bulamaması imkansız ücreti tatmin edici bulmaması ayıp saçma :S !
Problemli birine benziyor ve ömrünü mademki sevginde azalmış harcama onunla hemen ayrıl yoluna bak daha sonra büyük pişmanlıklar duyarsın. Bu ömür bikaç defa veirlmiyor yaşın 35 bile olsa birdaha 35 olmicaksın o yüzden 35 in tadını çıkar ve onu sepetle ! Derim ben
Karşınıza daha iyileri çıkacağı kesin soru işaretlerinden acilen kurtulmalısınız..Yoksa bulunmaz hint kumaşı olduğuna inanmaya başlayacaksınız bir süre sonra..Soğuduktan sonra insanın yapacak bişeyi olmadığı için yeniden sevmeye çalışma moduna girer denge bozulur..İnsanlar akıl sağlıklarını böyle kaybediyorlar işte..Beş para etmez asalak adam böylelerini kapatacaksın bir deliğe..Al sana türdeş canlıların yer aldığı gereksizler topluluğu...Yesinler birbirlerini 24 saat..Elimde böyle bir anahtar olsa bir an bile düşünmem..!!
bu adamla evlenip cocuk yaparsan emin ol o cok istedigin cocugu dogurduguna bile bin pisman olursun
Zamanında çok sevdim. Alışkanlık da var tabi. Bir de çok vicdanlıyım. Ayrılınca üzülecek ya, ben üzeceğim ya, buna dayanamıyorum. Bazen keşke beni aldatsa diyorum. Yemin ederim ki aldatsa rahatlarım. En azından beni sevmiyormuş ayrılıyoruz diye üzülmez zaten derim. Burada çok okuyorum aldatıldığı için konu açan arkadaşları. Benimki de o açıdan inanılmaz derecede güvenilir. 4,5 senede ne bir yalan söyledi ne gözü dışarı kaydı. Karakter olarak böyle. Ama yetmiyor, keşke biraz da tuttuğunu koparan biri olsaydı.
zaten calismiyan birine ne yetsinki oyle calismadan haziri beklemek yada cok isterken azdanda kalanlar gibi onun dusuncesi bu iyi deyil aradiyi isi bulamassa nasil is cikarsa onu yapmali ama galiba onda cok is meragi yok annasilan hele bir erkek calismassa cok zor haziri bekliyor demektir armut bis azimmma dus gibi birde kufur soylermis hep cok kotu bir sey kufur etmek ablasinada soylendine gore cok sinirli birisi demek sinirli birisi zor duzelir o aliskanliktan ama az cok sende sevmissin karsisina dur boyle boyle olmali yoksa ne simdi ne sonra yurumez bu durum de bi sekilde anlasmaya bakin olmadi artik sen bilirsin iyisini Insallah her seyin Hayirlisi olsun sizin icin ...
Düzgün adamların hepsi çoktan evlenmiştir ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?