- 10 Şubat 2013
- 1.170
- 468
- 323
bence sneın aradıgın sey ask deıl yanı ask uzerıne bı evlılık kurmak ıstemıyorsun mantık evlılıgı arıyorsun o calısıp evı gecındırsın bana dokunmasın ben kendı paramı harcayım cocugum olsun bu sekılde hayatımı devam ettıreyım ıstıyorsun gıbı geldı bana.
ama evlılıkte sneın paran bnm param dıye bısey yok.her ıkı tarafta kazandıgı parayı evde ortak kasada toplamalı harcamalarına ayırdıktan sonra kalanını ıster bırıktırır ıster beraber yer.
Kim ask evliligi istemez ki? Ama ben bu insani cok sevmistim. Davranislariyla sozleriyle kalbimi oyle kirdi ki baska birini sevebilecegime inanmiyorum su anda. Bir de calisip ugrasmadigi halde surekli biz evlenince eve yardim edeceksin degil mi, sunu sen odersin bunu sen yaparsin, cok para harcar misin, evlenirken benim babamin bana verecegi para ancak su kadar laflarina maruz kaldigim icin sinirlerim bozuldu ve bu yuzden hep paradan bahsedip benim icin en onemli konu buymus gibi anlatmis olabilirim. Cunku surekli para muhabbeti donuyordu ve hic BIZ yoktu. Soyle geciniriz, boyle yapariz degil, hep sen sen sen. En sonunda dedim ki ben calismasam, ev hanimi olsam benimle evlenmeyeceksin herhalde. Erkek kadinin kazandigi paraya bu kadar guvenir mi? Cocuk olunca ne yapacaksin dedim. Onun annesi bazi saglik sorunlari yuzunden kesinlikle cocuga bakamaz, benim annemin de yasi musait degil, onun annesinden yas olarak cok daha buyuk ve bas edemez. Bakici tutsam zaten maasim ne ki calismamin bir anlami kalmaz. Isten cikacagim, ancak ailemin bana verdigi miktar kalacak. Hesabini ona gore yap dedigimde bozuluyordu. Bunlari konusmaktan nefret etmistim. Ben bir kere bile boyle konular acmamisken o hep bunlari gundeme getirip resmen benden guvence istiyordu.
Keske sizin dediginiz gibi senin paran benim param yok hayatim beraber idare ederiz deseydi. Normali tabi ki budur.
Bundan sonra ask evliligi yapabilecegime pek inanmiyorum ama mantik evliligi de yapamam ben. Olaylari soguk ve detayci bir sekilde irdeledigim icin oyle bir insan gibi gorunuyor olsam da cok hassas cok duygusalim aslinda. Yani evlilik falan cok zor benim icin oyle gorunuyor.