- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.151
- 40
Bence yapmayın. Ortada aşk kazanacak diye bir durum bile yok. Yok yere gaza gelmeyinİlişki olmasa da yine de bir şeyler oldu aramızda. Ben elimden geleni yapmak istiyorum. Çok mu itici bir davranış, yapmamalı mıyım ?
Bence yapmaMerhaba kızlar.
Benim bir süre önce flört ettiğim birisi vardı. Çok güzel başlamıştı ama ben çok çocukça davrandım. Sürekli bir sorun çıkardım bir konuşalım dedim bir konuşmayalım dedim. Çocuk her seferinde şans verdi tamam dedi. En sonunda küçücük bir şeye sinirlenip bir daha asla konuşmayalım dedim ve sonra gerçekten benimle konuşmadı bir kaç defa denedim şansımı.
Neden böyle bir şey yaptın derseniz de birincisi o zamanlar hayatımın bayağı bir kötü dönemiydi. İkincisi ilk defa bir erkeğe böyle davrandım. Çünkü daha önceki ilişkilerimde hep bir sorun çıkıyordu, alttan alan taraftım ama hep üzülüyordum. Bu kişiyle başladığında da sürekli tedirgindim. Yine bir şey olacak yine bir sorun çıkacak diye. Dediğim gibi bir de kötü bir psikoloji halinde olduğum için hep sorun çıkardım . Onu kötü gördüm bir kaç ay öncesine kadar hala kendimi haklı görüyordum. Ama oturup mantıklı düşününce onun ne kadar haklı olduğunu anladım. Davranışlarımın ne kadar yanlış olduğunu da. Hep benim hatalarım yüzünden bu hale geldiğini görebildim. Bir arkadaşımda bunu görmem de yardımcı oldu.
neyse şimdi bu çocuğun haftaya doğum günü. Aslında biteli de 3 ay falan oldu. Ben ona özel maddi değil manevi olan bir hediye var. Onu alıp göndersem içine de aynı burada yazdığım gibi içimdekileri yazsam. O zamanlar iyi olmadığımı ama her şeyin farkına zamanla vardığımı. Söylediğim şeylerden dolayı özür dilesem ( hakaret falan etmedim sadece biraz ters konuştum ve çıkıştım )Onunla yeniden konuşmak istediğimi , ona değer verdiğimi ama istemezsen de canın sağolsun gibi bir şey yazsam, saçma mı olur? Eğer bir dönüş yapmazsa ya da istemediğini belirten bir şey yazarsa üzülmem. Çünkü zaten konuşmuyoruz bir şey kaybetmiş olmam.
Benim korktuğum şu ki, bu onu rahatsız eder mi ? Ya da kaç ay geçti beni unutamamış der mi? veya takıntılı olduğumu falan düşünür mü sizce. Geri dönüş yapmamasından değil de rahatsız olmasından korkuyorum açıkçası. Bu arada hiç arayıp sormuyorum rahatsız etmiyorum sadece 2 defa şansımı denedim özür diledim başka bir şey yapmadım. Ha o da sevse gelirdi falan diyeceksiniz ama en başında gerçekten hoşlanıyordu kaç defa şans verdi ben kendimden bayağı uzaklaştırdım, zaten bitiren de ben oldum. Tabiki sevmediğini biliyorum ama yeniden konuşmak istiyorum sadece ya da elimden geleni yapmış olmak.
Ben aslında net olarak anlattım. Sevmediğini biliyorum ama bu duruma getiren benim. Benim yaptıklarımdan sonra gelmemesini normal buluyorum. Sevmiyor ise de ben seviyorum. Elimden geleni yapmak istiyorum olmazsa tabiki de bırakıcam. Belki hatalarımı fark ettim onun da görmesini istiyorum.Cocugun hayatında muhtemelen baskası var.
Sevse gelirdi evet, hatta sevmeyi bırakın hoslansa aklına ufacık gelseniz mınıcıkte olsa bir adım atardı bir bahaneyle.
Eskiden hoslanıyormus sonra bıtmıs
Herkes yoluna gıtmıs
Sizde yolunuza bakın, dupdururken uzulmeyın
bence elınızden gelenı yapıp elınıze yuzunuze fazlasıyla bulastırmıssınız belkı suan gorustugu bırı bıle vardır rahatsız olur gerek yokMerhaba kızlar.
Benim bir süre önce flört ettiğim birisi vardı. Çok güzel başlamıştı ama ben çok çocukça davrandım. Sürekli bir sorun çıkardım bir konuşalım dedim bir konuşmayalım dedim. Çocuk her seferinde şans verdi tamam dedi. En sonunda küçücük bir şeye sinirlenip bir daha asla konuşmayalım dedim ve sonra gerçekten benimle konuşmadı bir kaç defa denedim şansımı.
Neden böyle bir şey yaptın derseniz de birincisi o zamanlar hayatımın bayağı bir kötü dönemiydi. İkincisi ilk defa bir erkeğe böyle davrandım. Çünkü daha önceki ilişkilerimde hep bir sorun çıkıyordu, alttan alan taraftım ama hep üzülüyordum. Bu kişiyle başladığında da sürekli tedirgindim. Yine bir şey olacak yine bir sorun çıkacak diye. Dediğim gibi bir de kötü bir psikoloji halinde olduğum için hep sorun çıkardım . Onu kötü gördüm bir kaç ay öncesine kadar hala kendimi haklı görüyordum. Ama oturup mantıklı düşününce onun ne kadar haklı olduğunu anladım. Davranışlarımın ne kadar yanlış olduğunu da. Hep benim hatalarım yüzünden bu hale geldiğini görebildim. Bir arkadaşımda bunu görmem de yardımcı oldu.
neyse şimdi bu çocuğun haftaya doğum günü. Aslında biteli de 3 ay falan oldu. Ben ona özel maddi değil manevi olan bir hediye var. Onu alıp göndersem içine de aynı burada yazdığım gibi içimdekileri yazsam. O zamanlar iyi olmadığımı ama her şeyin farkına zamanla vardığımı. Söylediğim şeylerden dolayı özür dilesem ( hakaret falan etmedim sadece biraz ters konuştum ve çıkıştım )Onunla yeniden konuşmak istediğimi , ona değer verdiğimi ama istemezsen de canın sağolsun gibi bir şey yazsam, saçma mı olur? Eğer bir dönüş yapmazsa ya da istemediğini belirten bir şey yazarsa üzülmem. Çünkü zaten konuşmuyoruz bir şey kaybetmiş olmam.
Benim korktuğum şu ki, bu onu rahatsız eder mi ? Ya da kaç ay geçti beni unutamamış der mi? veya takıntılı olduğumu falan düşünür mü sizce. Geri dönüş yapmamasından değil de rahatsız olmasından korkuyorum açıkçası. Bu arada hiç arayıp sormuyorum rahatsız etmiyorum sadece 2 defa şansımı denedim özür diledim başka bir şey yapmadım. Ha o da sevse gelirdi falan diyeceksiniz ama en başında gerçekten hoşlanıyordu kaç defa şans verdi ben kendimden bayağı uzaklaştırdım, zaten bitiren de ben oldum. Tabiki sevmediğini biliyorum ama yeniden konuşmak istiyorum sadece ya da elimden geleni yapmış olmak.
Ne kadar süre konuşmadıktan sonra görüşmek istediniz? Yani bekleyeyim o mu bulsun diyorsunuz:) Ama o söylediklerimden sonra o bana gelmez:)Benzer şeyleri bende eşimle yaşadım sonra pişman olup tekrar görüşmek istedim tamam dedi 6 ay sonra nişanlandık . 1 sene nisanli kaldik 2 senelik evliyiz inşallah yavrumuz da yolda :)
O yüzden eğer o kişi nasibinizdeyse sizi zaten bulacak:)
Ben anladım sizin düşüncenizi, o yaptığınız şeyleri ben nasıl yaptım karşısında ne duruma düştüm diye düşünüyorsunuz. O yüzden en azından kendiniz dışında davrandığınızı onun da görmesini istiyorsunuz. Ben de aynı hatayı yaptım. Bu yüzden kendime saygımı kaybetmiştim ve sizin atmak istediğiniz adımı attım. Yoksa karşımdakinde hep öyle yanlış davranışları olarak biri olarak kalıcaktım ve öyle hatırlamasını istemiyodum. Sanırım bu yüzden yapmak istiyorsunuz.Ben aslında net olarak anlattım. Sevmediğini biliyorum ama bu duruma getiren benim. Benim yaptıklarımdan sonra gelmemesini normal buluyorum. Sevmiyor ise de ben seviyorum. Elimden geleni yapmak istiyorum olmazsa tabiki de bırakıcam. Belki hatalarımı fark ettim onun da görmesini istiyorum.
Bu arada hayatında birisi yok bunu biliyorum
Evet tam olarak özetlemişsiniz içimden geçenleri. Anladığınız içinde teşekkür ederim . En azından beni anlasın hatalarımı fark ettiğimi görsün ve kötü hatırlamasın. Bunu istiyorum. Dönmese de istemese de elimden geleni yapmış olurum ve kötü olarak kalmam aklında. O yüzden yapmak istiyorum aslındaBen anladım sizin düşüncenizi, o yaptığınız şeyleri ben nasıl yaptım karşısında ne duruma düştüm diye düşünüyorsunuz. O yüzden en azından kendiniz dışında davrandığınızı onun da görmesini istiyorsunuz. Ben de aynı hatayı yaptım. Bu yüzden kendime saygımı kaybetmiştim ve sizin atmak istediğiniz adımı attım. Yoksa karşımdakinde hep öyle yanlış davranışları olarak biri olarak kalıcaktım ve öyle hatırlamasını istemiyodum. Sanırım bu yüzden yapmak istiyorsunuz.
Ben yaptığımda geri barışmadık ama onun beni anlayıp saygı duyduğunu görmüştüm. Güzel Bi şekilde vedalaştık. Bana yetmişti bu.
Bu yüzden bence yapıp ileride yapsamıydım acaba demeyin, ben şimdi ona karşı kendimi çok iyi hissediyorum. Olmadı nasip değildi diyebiliyorum. Bu düşünce iyi hissettiriyor. Ama tabiki bu adımın sonucu barışmak da olabilir tamamen kabullenip bittiğini yola devam etmek de olabilir. Her ikisini bilerek sonuca hazır olduğunuzda yapmak güzel olurEvet tam olarak özetlemişsiniz içimden geçenleri. Anladığınız içinde teşekkür ederim . En azından beni anlasın hatalarımı fark ettiğimi görsün ve kötü hatırlamasın. Bunu istiyorum. Dönmese de istemese de elimden geleni yapmış olurum ve kötü olarak kalmam aklında. O yüzden yapmak istiyorum aslında
2 ay hiç konuşmadık sonra ben yazdım görüşelim dedim . Beklemeyin siz iletişime geçin benceNe kadar süre konuşmadıktan sonra görüşmek istediniz? Yani bekleyeyim o mu bulsun diyorsunuz:) Ama o söylediklerimden sonra o bana gelmez:)
Sonucuna hazırım. Olmazsa üzülmem, çok teşekkür ederimBu yüzden bence yapıp ileride yapsamıydım acaba demeyin, ben şimdi ona karşı kendimi çok iyi hissediyorum. Olmadı nasip değildi diyebiliyorum. Bu düşünce iyi hissettiriyor. Ama tabiki bu adımın sonucu barışmak da olabilir tamamen kabullenip bittiğini yola devam etmek de olabilir. Her ikisini bilerek sonuca hazır olduğunuzda yapmak güzel olur
Rica ederim canım hakkında hayırlı olan olsunSonucuna hazırım. Olmazsa üzülmem, çok teşekkür ederim ☺
Sonrasından eminİm, anladım tüm hatalarımı, çok teşekkür ederimYapın gitsin, içinizde kalmasın. Bu hayatta insanı pişmanlıkta çok üzer. ‘Keşke yapsaydım’ diyeceğinize ‘iyiki yapmışım’ der sonuca göre rahat edersiniz.
Takıntılı falan diyeceğini de sanmıyorum, sürekli ona saran biri değilsinizdir. Ama emin olun eğer sonrasında yine pişman olup çocukça davranacaksanız adama tekrar umut vermeyin.
Söylerim mutlaka :)))
Ne kadar zamandır flört ediyodunuz?Merhaba kızlar.
3 aya yakındırNe kadar zamandır flört ediyodunuz?