Böyle bir şey yapsam mı?

Cocugun hayatında muhtemelen baskası var.
Sevse gelirdi evet, hatta sevmeyi bırakın hoslansa aklına ufacık gelseniz mınıcıkte olsa bir adım atardı bir bahaneyle.
Eskiden hoslanıyormus sonra bıtmıs
Herkes yoluna gıtmıs

Sizde yolunuza bakın, dupdururken uzulmeyın

Bence yapma

Ben aslında net olarak anlattım. Sevmediğini biliyorum ama bu duruma getiren benim. Benim yaptıklarımdan sonra gelmemesini normal buluyorum. Sevmiyor ise de ben seviyorum. Elimden geleni yapmak istiyorum olmazsa tabiki de bırakıcam. Belki hatalarımı fark ettim onun da görmesini istiyorum.
Bu arada hayatında birisi yok bunu biliyorum

bence elınızden gelenı yapıp elınıze yuzunuze fazlasıyla bulastırmıssınız belkı suan gorustugu bırı bıle vardır rahatsız olur gerek yok
bırı bana boyle bırsey yapsa saplantılı mı ne derım

Ne kadar süre konuşmadıktan sonra görüşmek istediniz? Yani bekleyeyim o mu bulsun diyorsunuz:) Ama o söylediklerimden sonra o bana gelmez:)

Ben anladım sizin düşüncenizi, o yaptığınız şeyleri ben nasıl yaptım karşısında ne duruma düştüm diye düşünüyorsunuz. O yüzden en azından kendiniz dışında davrandığınızı onun da görmesini istiyorsunuz. Ben de aynı hatayı yaptım. Bu yüzden kendime saygımı kaybetmiştim ve sizin atmak istediğiniz adımı attım. Yoksa karşımdakinde hep öyle yanlış davranışları olarak biri olarak kalıcaktım ve öyle hatırlamasını istemiyodum. Sanırım bu yüzden yapmak istiyorsunuz.

Ben yaptığımda geri barışmadık ama onun beni anlayıp saygı duyduğunu görmüştüm. Güzel Bi şekilde vedalaştık. Bana yetmişti bu.

Evet tam olarak özetlemişsiniz içimden geçenleri. Anladığınız içinde teşekkür ederim . En azından beni anlasın hatalarımı fark ettiğimi görsün ve kötü hatırlamasın. Bunu istiyorum. Dönmese de istemese de elimden geleni yapmış olurum ve kötü olarak kalmam aklında. O yüzden yapmak istiyorum aslında

tatlım benzerini ben yaptım :) fazla naz aşık usandırır kalp ben , o yüzden suçlamıyorum seni. Ben çok zaman geçmeden özrümü de diledim ama olmayacağına karar verdik arkadaşça ayrıldık. Numarasını sildim , aynı arkadaş ortamlarında görüşürdük sadece vs . Sonra yollarımız ayrıldı görüşemedik bir daha . Bir daha şansım olsa aynı şeyleri yapmazdım ama eskisi gibi sevemeyeceğimin de farkındayım. Bazı şeyler o anın büyüsü içindeyken güzelleşiyor zaman geçtikçe aynı güzelliği yakalayamayacaktım. Ben ısrarcı olmadım ,olsaydım farklı mı olurdu inan bilmiyorum . Sevgilisi var yakında evleneceğini biliyorum sadece bizim de nasibimiz başkasıymış napalım.

Bu yüzden bence yapıp ileride yapsamıydım acaba demeyin, ben şimdi ona karşı kendimi çok iyi hissediyorum. Olmadı nasip değildi diyebiliyorum. Bu düşünce iyi hissettiriyor. Ama tabiki bu adımın sonucu barışmak da olabilir tamamen kabullenip bittiğini yola devam etmek de olabilir. Her ikisini bilerek sonuca hazır olduğunuzda yapmak güzel olur

Sonucuna hazırım. Olmazsa üzülmem, çok teşekkür ederim

Yapın gitsin, içinizde kalmasın. Bu hayatta insanı pişmanlıkta çok üzer. ‘Keşke yapsaydım’ diyeceğinize ‘iyiki yapmışım’ der sonuca göre rahat edersiniz.

Takıntılı falan diyeceğini de sanmıyorum, sürekli ona saran biri değilsinizdir. Ama emin olun eğer sonrasında yine pişman olup çocukça davranacaksanız adama tekrar umut vermeyin.

Sonrasından eminİm, anladım tüm hatalarımı, çok teşekkür ederim

Ne kadar zamandır flört ediyodunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…