• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir şey var mıdır?

meschgull

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
49
1
0
Kocaeli
Ya sevgilim evlenmek istediğini söylüyor. "Seni istiyorum" diyor. Ya acaba burada cinsellik düşünüyor mudur? (Saçma bir soru olmuş olabilir ama kafamı çok kurcalıyor.)

Tabi ki cinsellik için diyor ama en azından evlenmek niyetinde :)
Bunda kötü bir şey yok bence. Yalnız bunu sürekli söylüyorsa uzak durmanda yarar var.

evlenmek ısteyen adam elbet cınsellık düşünecek..

evleneceği kadın sen ol ıstıyorsa bu çok normal..

guzel bışey dıyor..

diğer arkadaşın dedığı gıbı öncelıklerını tart..

Cinselliğin bizim arkadaşlığımızda ön sırada olmadığını düşünüyorum çünkü biz aşktan ziyade mantıkla bir araya gelmiş bir çiftiz.Hayata bakış açılarımız birbirine çok yakın.En azından aynı şeyleri yaparken zevk alıyoruz.O yüzden cinsellik o kadar da ön sırada değil (şu anlık).
Ya hani evlenmeden bir şey yapmayacağımızı o da biliyor hatta ben istesem o yapmaz. Dindardır biraz. Ama işte konuşurken bir şey soruyorum mesela diyor ki "benim kârım ne olacak" ben "ne istiyorsun" diyorum. "seni" diyor.Tamam gerçekten bunu söylemesi hoşuma gidiyor ama işte utanıyorum. Bazen de diyorum ki "yok canım o öyle şey düşünmez" falan ama bilemiyorum bazen de "ben bile düşünüyorum o neden düşünmesin" diyorum.Çok değişik bir durum ya.Hem düşünsün istiyorum hem düşünmesin falan değişik durumlar ya çelişiyorum bazen kendimle.:)

Cinselliğin bizim arkadaşlığımızda ön sırada olmadığını düşünüyorum çünkü biz aşktan ziyade mantıkla bir araya gelmiş bir çiftiz.Hayata bakış açılarımız birbirine çok yakın.En azından aynı şeyleri yaparken zevk alıyoruz.O yüzden cinsellik o kadar da ön sırada değil (şu anlık).
Ya hani evlenmeden bir şey yapmayacağımızı o da biliyor hatta ben istesem o yapmaz. Dindardır biraz. Ama işte konuşurken bir şey soruyorum mesela diyor ki "benim kârım ne olacak" ben "ne istiyorsun" diyorum. "seni" diyor.Tamam gerçekten bunu söylemesi hoşuma gidiyor ama işte utanıyorum. Bazen de diyorum ki "yok canım o öyle şey düşünmez" falan ama bilemiyorum bazen de "ben bile düşünüyorum o neden düşünmesin" diyorum.Çok değişik bir durum ya.Hem düşünsün istiyorum hem düşünmesin falan değişik durumlar ya çelişiyorum bazen kendimle.:)

senı ıstemesı çok normal..sen ıstesende ıstemesende kendı aklına nasıl gelıyorsa onunda gelecek..

kendısı dindar olsada hormonlar dindar değildir:1:

"seni istiyorum"(seni hissetmek,sana dokunmak istiyorum demek )
"seninle evlenmek istiyorum"(seninle yuva kurmak istiyorum ama cinsellikte istiyorum tabi demek :) )
yani arkadaşların dediği gibi hem evlenmek istiyorum diyor hem seni istiyorum diyortsa sorun yok
ama hiç evlilkten bahsetmeyip seni istiyorum diyorsa cinsellik istiyordur
vs.yani

"seni istiyorum"(seni hissetmek,sana dokunmak istiyorum demek )
"seninle evlenmek istiyorum"(seninle yuva kurmak istiyorum ama cinsellikte istiyorum tabi demek :) )
yani arkadaşların dediği gibi hem evlenmek istiyorum diyor hem seni istiyorum diyortsa sorun yok
ama hiç evlilkten bahsetmeyip seni istiyorum diyorsa cinsellik istiyordur
vs.yani

O zaman şanslıyım hem evlenmek istiyor hem de beni:)

Benim hoşuma arada böyle cümlelerin söylenmesi. Beni beğeniyor diye düşünürüm buda mutlu eder.

Tabi icraata geçmek için ısrarcı olursa tokatımı yer ozaman:)

Sizde herhangi bir ısrar yoksa kötü düşünmeyin. Sizi arzulamayan biri olsa daha mı iyi. Arada gerek böyle cümleler:34:

Benim hoşuma arada böyle cümlelerin söylenmesi. Beni beğeniyor diye düşünürüm buda mutlu eder.

Tabi icraata geçmek için ısrarcı olursa tokatımı yer ozaman:)

Sizde herhangi bir ısrar yoksa kötü düşünmeyin. Sizi arzulamayan biri olsa daha mı iyi. Arada gerek böyle cümleler:34:

Haklısınız insanın kadınlık duygularını okşuyor.Ama utanıyorum işte:)

Back