Böyle bir komşunuz oldu mu?

Okapi8090

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2022
51
27
35
Hayırlı akşamlar hayırlı geceler herkese bizim karşı komşumuz eşimin kiracisi ben o apartmana gelin geldim yaklaşık iki sene oldu ancak karşı komşumun çok dengesiz ve yersiz lafları var eşimin ailesi "aman iyi ol kızım komşudur bir ihtiyacin olur o yardımcı olur" der her zaman ( Allah muhtaç etmesin su zamana kadar pek olmadı) ancak eşime bir ara evinin anahtarını vermiş bir durum olursa vs diye ben pek samimi değilim çünkü onu en başından çözdüm argo konuşması vs anahtarını bugün güzel bir dille kırmadan incitmeden söyledim ( bir ihtiyacın olursa verirsin ben evde pek durmayabilirim dedim) sonra oğlumu görmek istedi eşimin kucagindausi aldım uzaktan gösterdim çünkü pek haz etmiyorum ondan. Bana dediği cümleye bakar mısınız " annen baban sana birsey yaparlarsa beni bulurlar gibi birsey söyledi. Bende "AA bu nasıl cümle biz annesi babasiyiz evladım neden böyle birşey dedin dedim. Bana "çocuğunu aşağıya atanlar, çöpe atanlar var" dedi. Ben çok şaşırdım dedim "bu nasıl bir cümle sen nasıl konuşuyorsun" dedim. Bana "yanlış anlama" diyor. Bende dedim "çok yanlış konuşuyorsun kusura bakma" dedim. Kayınvalideme gittik ondan sonra baya sinirliydim ancak dışarıda yürümek bile gerginliğini atamadı. Sonra oğlum orda nerdeyse zarar gelecekti. Bende dedim " o kadın ne zaman görse bir zarar geliyor" dedim. Annemgil " kim o" dedi. "Karşı komşum anne dedim. Sonra o esnada durumu açıp annemegile gorumcelerime anlattım. Onlar bile şaşırdı. Dedim Anne ben görüşmüyorum artık bu saatten sonra engelledim de ayrıca haberiniz olsun beni sakın yanlış anlamayın durum bundan bundan ibaret dedim. Eşim keşke şuan demeseydin dedi angelledigini vs
Ama bence kiracilarinin nasıl biri olduğunu bilmelerini istedim. Çünkü çok ileri gitmişti. Aynı apartmandayiz illa kizabilirim coxugumdur ama sen duyabilirsin de bu şekilde konuşmaya senin hakkın yok ben çocuğuma bir kere argo konuşmadım yani
Arkadaşlar hala sinirliyim ya gerçekten siz benim yerimde olsani ne yapardınız haksız mıyım ama?

İki üç kere okudum ama komşu ve aranızdaki münakaşa cümlelerinden hiçbir şey anlamadım. Kim kime ne dedi vs.cumleler kopuk geldi. Anlayan varsa bana anlatabilir mi?
Komşu konu sahibinin çocuğu için diyor annen baban sana bir şey yaparsa ben varım karşılarında gibisinden, çocuğu anne babasından koruyor güyya. Sonra da ne anneler var çocuğunu çöpe atan falan diyor. Ben böyle anladım

Neye bu kadar sinirlendiğini, çocuğa nerde argo konuştuğunu anlamadım ki.
Tek anladığım , hani bir kız evlenirken abisi falan damat adayına der ya kızımızı üzersen karşında beni bulursun gibisinden, komşu da bebeğe arkandayım mesajı vermiş bundan niye olay çıkardığını anlamadım

Aynen arkadaşlar kusura bakmayın ya biraz karışık anlattiysam. Kesinlikle anladığın gibi

Konu sahibi
Şunun defterini Bi düreyim diye pusuda beklerken bu olay patlak vermıs bence

Sinirinizin bozulmasi konusunda çok haklısınız ama şu cümleleri kuran biri de çok cahildir ya.. ya da patavatsız.. o kadar kafaya takmaniza gerek bir şey yok

Ah canım ah olayı nasıl anlattığını bilmiyorsun senin dediğin gibi söylese güler gecerim ama o şekilde değil güldüm önce sonra dedim "AA olue öyle şey neden böyle konusuyorsun" diyince vermiş olduğu örneği açıkçası ben pek hafife alicak takilmayacak bir cümle olarak görmedim senin böyle bir komşun olsaydı o zaman bakalım bu şekilde konuşabilir miydin. Bu tarz konusnalar olmaz canım benim ayıptır karşı komşun bir nevi ev sahibin bir insan ne dediğini bilmeli ayıp bilemeli edep bilmeli

Yeni anne oldunuz sanirim..Neler neler diyorlar,diyecekler bazen bir kulaktan girip öbüründen çıkmali her seye sinirlenmeye kalkarsanız olan size olur.
Ama ben çok sustum lohusalık döneminden beri yaptıklarını bilsen. Çocuğum sakinken çocuğumu alıp bak bende nasıl sakın vs mi ay çok yanlış ya

O zaman konunuzda düzgün anlatın derdiniz hanımefendi biz müneccim değiliz burda oturduk anlatmaya çalıştığınız şeyi anlamaya çalışıyoruz.

ahahah arkandayım bebek

ama ben de sinir olurdum ya konu sahibine katılıyorum. 9 ay karnımda taşıycam, gecem gündüzüme karışacak, gelecek alakasız kadının biri yok çocuğa bi şey yaparsanız bilmem ne bana göz dağı verecek aklınca. benim bebemi bana karşı koruyacak. höst.

Annengil ne dedi? Eşinin kiracısıgil dediyse eğer sen de eşingile söyleseydin, neden görümcengille kaynanangili karıştırdın demedi mi sana kimse? En son kim dedi, ne dedi, neden dedi?

Sanami kaldı seni çöpe mi attılar savcımısın avukatmi komşu isen lafını bilde konuş bu ne hadsizlik der yürürdüm hicde sinir olmayın.Gercekten güzel birşey söylemek istesem bu sözü bulup cikaramam yani baya ilginçmis bakış açısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…