- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi EMiNEveAYDIN
-
daha şimdiden orda ne giysem bayramda ne giysem telaşı başladı bende zaten. eşimden daha çok ona süsleniyorum zaten. öncedende öyleydi. hep süslenir giderdm yanına. ama büyk oğlunun kız arkadaşından bahsderdi hep. bi görsen bebek gibi derdi.
gelen komşularına benim için "oğlum güzel olmasada olur yeterki ağırbaşlı olsun diyor. eminede oğlumun gönlüne göre tam. xxx oğlumda güzel düşkünü. onunda kız arkadaşını görsen manken resmen" derdi.
üzülürdüm. çünkü süsenip gidiyordum. bni beğensin istiyordum ama bana hiç iltifat etmeden hep onu överdi
biliyorum. ailesi yüzünden olan şeyler bunlar. yoksa bana asla kıyamayan bi insan. bana vurduğu için günlerce nasıl üzüldüğünü gördüm. bir an gerçekten bittiğini düşünmüş. onun sonrasında bida bi azarlama bile olmadı. zaten bidaha böyle bi surumda herşeyin tamamen biteceğinide biliyor artık hemde çok iyi. kaybetmeyi göze lmak kendi bileceği iş
24 yaşındayım bu arada
Sana ailesi yüzünden mi el kaldırdı?
ailesi yüzünden moralsiz bi şekilde sınava girdim ve 0.3 puan ile atamayı kaçırdımve bu şok ile sinir krizi geçirdim. ailesi hakkında söylendim. bu yüzden...
Erkek aldatır, diğer kadın suçlu olur, erkek kumar oynar ortamı suçlu olur, erkek karısını döver annesini suçlu olur. Kuzum siz iyi misiniz? Eşinize bir melek kanadı takmadığınız kalmış. K.valideniz eşinize "karını bu akşam saat 8 buçukta döv annecim, 9 gibi de rapor et bana" mı dedi, yapmayın lütfen. Şu kocalarımızı mükemmel, saf, iyiniyet elçisi varlıklar olarak görmekten vazgeçelim. Kocanız dünyanın en aşağılık yaratığının yapacağı şeyi yapıp size el kaldırmış, bunun k.valideniz ile ilgisi yok, bu tamamen kocanızın tarif edilemeyecek kabalığı ve sığlığı ile ilgilidir. Ha bir de kurduğunuz bağlantılar çok ilginç, eşinizin ailesi moralinizi bozdu, atanacak puan alamadınız, eşinize ailesi hakkında söylendiniz, o da size vurdu ve burda k.valideniz suçlu. Olur mu öyle şey? Kısmetinizde yokmuş atanmak, bunla k.validenin ne ilgisi var?
Siz nişanlıyken doğmamış çocuğa don biçip adınızı vereceğim demeseydiniz karşınızdakiler de bu kadar heveslenmezdi emni olun.
3. kişileri suçlamak her zaman işimize geliyor.çünki kocişimizi çok çok seviyoruz,onun koynuna giriyoruz tabii.
vaktinde sözleri veriyorlar,aileler beklentiye girince de suçlu oluyor.biraz takkeyi önümüze koyup düşünmemiz gerek ama bu da işimize gelmez
"dogmamis cocuga don biciyorlar" hay Allahim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?