Bölgesel İncelme Böyle bir göbek erirmi, düzleşir mi ? ( resimli)

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

canım inanılır gibi değil böyle bir göbeğim olsa daha ne isterim :)

o zaman yardımlarını bekliyorum(z) ..

canım bi kasenn içine su koy buzdolabında dondur ve o buzu göğüslerinde gezdir sonrada basit bi nemlendirici yada zeytin yağıyla masaj yap hem dikleşiyor hem sıkılaşıyor :)) Benimde kilo verince göğüslerim küçüldü ve sarktı bu yöntemmle toparladım biraz sende yap kendini daha iyi hissediceksin emin ol :))

kızlar insanın neresi sarkıksa oranın kasları gevsek olurmuş kimileri şanslı doğum etkilemiyo kimide doğurmadan mafoluyokaslarla alakalı benimde göbek kaslarım güçklü diil

Mekik çekmek ya da karın bölgesini çalıştıran egzersizler yapmak göbeği eritmez sadece ordaki kasları çalıştırarak fit görünmeyi sağlar ve sıkılaştırır o kadar ama göbek terinde durur sadece daha düzgün görünür. göbeği eritmek için ciddi anlamda spor yapmak gerekiyo. mesela günde 1 saat yürüyüş veya koşu, bisiklete binmek vs. ayrıca beslenmemize de dikkat edip artık yağlılardan kızartmalardan uzak durmalıyız. bende aynı durumdan muzdaribim inanıyorum yakında göbeksiz günlerime geri dönücem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…