Evet tanımadan böyle birşeyleri vardı. Genelde evlilikleri problem tüm kardeşlerinin.
Başkalarının lafları felan bana geldiği yok arkadaşlar. Başkalarının hareketleri , kardeşleri hakkında tartıştığımızda benden soğuyan da eşimdi başlarda. Ben de zamanla soğudum. Yoksa bana eşim dese ki bak kardeşlerim böyle napalım seni zorlamıyorum hiç birşey için vs. bunu da kendi içinde kabul etse problem zaten yok.
Ama hiç görüşmüyoruz demiyorum. Pek görüşmüyoruz. Bayramda yine hep beraber aynı evin içinde curcuna yaşıycaz ve yine her zamanki sıkıntılar olacak biliyorum. Her sene bu sene inşallah iyi olur diyerek gitmekten sıkıldım !
Görüşmememiz de problem zaten. En ufak bir tartışmada zaten onlarla görüşmüyorsun kestin bilmem ne diye beni suçluyor eşim. Hani bu durumu büyüten eşim. Tabiki burda herşeyi birden size anlatamam. Ben özetle anlatmaya çalıştım derdimi.
Zamanla tartışmalar oluyor ve bana hakaretler de ettiğinden de bahsettim.
Ve de beni ve çocuğumu da ikinci plana atıyor gerektiği zaman. Hadi kendimi geçtim bir şekilde tolero ederim de, çocuğumun ikinci planda kalmasına tahammül edemem!
Benim evlenmeden önce bile evlilikten , ailesinden beklentilerim minimum seviyedeydi nerdeyse çünkü az çok biliyordum çevremdeki, arkadaşlarımın evliliklerinden. Öyle beklenti içinde felan değilim.
Beni ilgilendiren bir şekilde aramız soğudu bu şekilde evlilik gider mi ? Eşimle ikimizin arasındaki ilişkimizden bahsediyorum dikkatinizi çekersem.