böyle bir acı varmı

buradaki insanları çok kınama,herkes kendisini adamın karısının yerine koyarak yazıyor.
senin yerine kendimizi koyamayız istesek de çünkü çok ama çok hatalısın.üstelik bu acıyı çok yakından yaşamışsın.bir kez düşünmedin mi senin eski kocanın da evinize aldığı kadına neler söylemiş olabileceğini?..
O adam evliyim demiş mi sana arkadaşım?demiş.bitti. gerisi,başkalarının söyledikleri fasa fiso.herkes o adamın bir arkadaşı,akrabası tanıdığı yani tabiki onu savunacaklar.hem savunsalar ne olur ki?Çok hatalısın.
Şimdi ne yapacağını soruyosun,ne yapacagın belli değil mi? adama resti çekeceksin.ya boşanırsın ya da sonsuza kadar elveda sana diyerek.öyle yok kadın psikopatmış yok dedim ama işe yaramadı diye bişey yok.istesen ondan çok güzel de uzaklaşıp izini kaybettirirsin,Tabiki gitmek istesen.
ayrıca babasına bişey olurmuş muhabbeti de tamamen zırva,deli saçması.niye bişey olacakmış?gelinine tapıyor mu bu adam,oğluna bıçak çeken kadını çok seviyor oğlunun hayati tehlikesi pahasına evliliklerini sürdürmelerini ve aynı evde yaşamalarını mı istiyor yani?
çok komik..çok..bence sen kandırılmadın,kanmak istedin.

bu erkekleri gercekten öldürmek istiyorum bi senedir arkadaşımı böyle bi tipten kurtarmaya calışıyorum hep ayrılcm diyip sonra bahane buluyo ve karısını öyle kötülüyoki anlatamm ama bosanmıyo boşanmayacakta bunu benim arkadasım anlamadı siz bari anlayın pirim vermeyin bunlara

ne dememizi isterdin ?

tamam hakaret edenler kadar

gururunla çek git diyende var

ne diyelim sen söyle ?

Yargılamayacağım sizi. Çünkü anlıyorum. Bu tip şeyleri yaşamayan bilemez ama iyi niyeti bir kenarı bırakmanız gerekiyor. Tek yapmanız gereken bu. Bu adam isteseydi boşanırdı. Bir çok ağızdan duyduğumuz şeyler de yalan olabiliyor bazen, çok fazla dikkate almayın. Söyleyemeceğiniz bir çok şey yapmış ve kocasına bıçak çekmiş bir kadını bir adam hala daha niye boşamaz? Bunun hiçbir gerekçesi yoktur. Yani adam yalan söylüyor işte.

bekar erkekmi kalmadı ya evli erkekleri boşatmaya uğraşıyorsunuz çok ist,istiyorsa boşansın öyle gelsin karşına inanma yalanlarına aynı acıyı yaşamışsın bi başka kadınada yaşatma lütfen kadın boşanmak istemiyor belli o masum bebeğe acıyın

Denize düşen yılına sarılır misali olmuş.
Sana çok katılıyorum demesi gereken ya bosanacaksin beni öyle arayacaksin ya da hiç aramayacaksin deyip iletişimi bitirmek zaten dedikleri doğruysa adamın size dönecektir. Değilse o an zaten Kurtulmuş olursunuz...

bir seyi öğrenmek için tecrübe etmek gerekmez bunlar bu kadar netken kandırıldım demek gibi oluyor ay yok ben bilmem hiç ilişkim olmadı dmek. konu sahibi üzgün o yüzden daha fazla yorum yazmaya da gerek yok aşkın arkasına sığınmasa keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…